dondurulmuş embriyo transferi

ben tekrar tüp bebek denemeye karar verdim sizce doğru mu yapıyorum
önemli olan senin için nasıl rahat edecek? sen nasıl mutlu olacaksın? yani aslında yerinde olsam bende baştan başlardım. acaba mı derken kendimizi o kadar çok yıpratıyoruz ki. ümitlenemiyoruz. transfer öncesi kadar sonrası da önemli biliyorsun. benimde şuan kalçalarım göbeklerim mosmor. öncesinde bile iğnelerim bu kadar çok ağrıtmıyordu vücudu mu. bu yüzden bu zorlukları çekeceksen aklında soru işareti olmasın. sen embriyondan emin ol ki ümidin kat kat artsın. diğer türlü karamsar olmamanın kaçışı yok. nacizane fikrim canım. allah yardımcımız olsun hepimizin.

Allah yardımcın olsun tatlım umarım seninki sağlıklı çözünür benimki çok sağlıklı çözülmedi

aslında haklısın Rabbim herkese nasip etsin ama içimdeki korkular bir türlü dinmiyor taze denersem belki tutar dondurulmuşları ikinci çocuk için kullanırım diyorum bazen bazen de çözülürken ya bozulursa kendimi daha kötü hissederim diyorum bir de çalışıyorum Allah herkese yardım etsin

başta başlarsan diğer tedavide yapmadığın şeyler yaparsın. kalite arttırmak için denenmiş bir sürü şey var. kürler yaparsın kendine ne bilim benimde dondurulmuş embriyomdu. 3.gün 8 hücreli. bende çok korktum ama çok şükür sağlıklı çözüldü en ufak birşey olmamış. ama dondurulmadan önce kalitede sorun varsa çözülünce de devam edecektir. Allahım ol dedikten sonra her türlü olur oda bir gerçek ama sen en iyisini yapmaya çalış o zaten hepimizin yanında.

teşekkür ederim canım rabbim inşaallah değerini artırsın miniğin seni dokuz ay sonra da bir ömür bırakmasın bende öyle düşünüyorum kaliteyi artıran kürler dhea qenzim 10 omega onları bir kullanayım kız korkuyorum kendimi bazen tek iki yumurtası kalmış tavuk gibi hissediyorum ne civciv çıkartıyorum kendimce ne de oturup yenmesine müsaade ediyorum Allahım yüzümüzü güldürsün

ay güldürdün beni Allahım da seni güldürsün

Hgnm cnm tutundumu embriolarin. Merak ettim benimkide 8 hücreli 3.gun embiriosu
bugün 10. günüm canım. 8.günü kan verdim şükür pozitifti. bugün yine kan verdim bakalım akşam çıkacak sonucum. inşallah sağlıklı bir şekilde katlanmıştır. bu sabah idrar testim düne göre daha koyuydu ama bilmiyorum

var canım ama bir türlü kullanamıyorum korkuyorum tekrar denemek istiyorum
Canim biraz uzun yazicam umarim kafani karistirmam aksine yardimci olurum sana cunku bizi bizden baska anlayan olmuyor malesef dondurulmus embriyon varsa bence bikez olsun onu denemeni tavsiye ederim iki yonlu dusunmelisin iki taraflida artisi eksisi var tup bebek tedavisi biliyorsun igneler hormonlar vucut yipraniyor psikolijiyi soylememe gerek bile yok opu isleminde yada digerlerinde rahimde yoruluyor cunku hizlandirilmis sekilde hazirlaniyoruz biliyorsun eger allah korusun ohss olursan taze embriyolarin tekrar dondurulcak sana transfer yapilmicak yani suan korktugun durum olucak insallah olmaz ama ihtimalleri soluyorum suan. Dondurulmus tedavi anladigim kadariyla daha basit bir kez olsun onu denemelisin ya tutarsa kalitesi kotu imkansiz denen bile tutabiliyor allah bu belli mi olur en fazla dondurulmusta kaybin 2 ay olur tekrar vucudunu yipraticaksin evet donmus tutmazsa taze embriyoyu denersin suan acele ediyoruz hemen olsun istiyoruz senden ricam lutfen her ihtimali dusunmen ani karar verme nacizane fikrim umarim sana yardimci olabilmisimdir

Allah yardımcın olsun tatlım umarım seninki sağlıklı çözünür benimki çok sağlıklı çözülmedi
Insallah canim tek korkum o aslinda bu isler belli olmuyo rabbim ol dedimi oluyor sende kalbini ferah tut insallah guzel sonucu alirsin canim

Ayy hadi inss..dua et bana benim meleklerimde tutunsun..sonuç çıkınca haber verirsen çok sevinirim..merak ettim..ins katlanmistir değerin; )

canım çok teşekkür ederim inan kafam çok bulanık çok sıkıntı geçirdim dış gebelik tuttu kalbi durdu çok kaliteli dendi olmadı mesanem yırtıldı daha neler neler rabbim yardımcımız olsun yazdıklarını düşüneceğim canım hepimizin yüzü gülsün

minik iyice yerleşti artık ondan koyudur o anne dokuz ay boyunca kiracın olacam diyor senden yer içeriz senden geçinirim dokuz ay sonra da kucağında olurum mesajıdır inşaallah

minik iyice yerleşti artık ondan koyudur o anne dokuz ay boyunca kiracın olacam diyor senden yer içeriz senden geçinirim dokuz ay sonra da kucağında olurum mesajıdır inşaallah
Ay inşallah canım ya stres hiç bitmiyo valla. En korktuğumda kimyasal gebelik allahım göstermesin kimseye

Seni cok iyi anliyorum bende cok zor sureclerden gectim seni cok iyi anliyorum transferden sonra ohss oldum sancidan duramiyordum sonra kalbi durdu bebegimin 16 haftalikken suni sanciyla normal dogum yaptim cok cok aci zamanlardi ama insallah bundan sonra yuzumuz gulucek insallah bu mutlu gunlerin habercidir

Merhabalar arkadaşlar bende bu site de yeniyim sizlerin yorumları sayesinde rahatlıyorum banada dondurulmuş embriyo transferi uygulandı bugün 7.günüm en zoru da beklemek olsa gerek sağ kasıgımda sürekli ağrı var inşallah bebişlerim benimledir Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Çözüldüğünde kalitesi nasıldı tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…