- 15 Aralık 2015
- 656
- 492
- 23
- 37
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Iki embriyo biri daha iyi dedi doktor hayırlısı inşallah
Hosgeldin canim ooo sen yolu yarilamissin insallah tutunmustur bebisin :) tedavin nasildi neler kullandin kacinci gun transfer oldun biraz bahsedermisin bizede fikir olur :)Merhabalar arkadaşlar bende bu site de yeniyim sizlerin yorumları sayesinde rahatlıyorum banada dondurulmuş embriyo transferi uygulandı bugün 7.günüm en zoru da beklemek olsa gerek sağ kasıgımda sürekli ağrı var inşallah bebişlerim benimledir Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Çok geç çıkacak canm sonuç sağlık ocağında verdim normalde sabah alıcaktm. Ama hemşire gece 11 e kadar sisteme düşüyo ben arıcam seni dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıklahgnm sonuç nasil canım umarım katlanmistir
sonucun çıktı mı canımÇok geç çıkacak canm sonuç sağlık ocağında verdim normalde sabah alıcaktm. Ama hemşire gece 11 e kadar sisteme düşüyo ben arıcam seni dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıklasen ne yaptın
Ben de yarin vercem inşallah,yarın 10. Günüm insallah pozitif cikar hayırlısıylaÇok geç çıkacak canm sonuç sağlık ocağında verdim normalde sabah alıcaktm. Ama hemşire gece 11 e kadar sisteme düşüyo ben arıcam seni dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıklasen ne yaptın
Keske hastanede verseydin sağlık ocağı geç çıkartırÇok geç çıkacak canm sonuç sağlık ocağında verdim normalde sabah alıcaktm. Ama hemşire gece 11 e kadar sisteme düşüyo ben arıcam seni dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıklasen ne yaptın
Senin de dondurulmuş embriyoydu değil mi canım?Ben de yarin vercem inşallah,yarın 10. Günüm insallah pozitif cikar hayırlısıyla
yok canım bekliyorum 10 a kadar arar heralde hemşiresonucun çıktı mı canım
inşallah canım haber ver mutlakaBen de yarin vercem inşallah,yarın 10. Günüm insallah pozitif cikar hayırlısıyla
benim 2.günümden beri su gibi akıntım var canım. devam ediyor ama kullandığımız ilaçlardan. ilk 3 gün adet ağrısı gibi oldu sonra belime geçti adet olucam hissi oldu çok.Kızlar kasiklarimda ara ara ağrı var ve akintim...normalmi acaba ..henüz 3. Günüm sizede de oldumu
canım çıktı sonucum şimdi ilk 18.75 di şimdi 45 olmuş düzgün artmış dimiKeske hastanede verseydin sağlık ocağı geç çıkartır
inşallah canım benim böyle sağlıklı artsın insan başka ne ister kiSuperrr. .bence gayet güzel artmış. ..canım çok sevindimm..darısı bizim başımıza ins..
Tebrik ederim canimmmm cok sevindim harika bir deger masallah allah dogumunuda nasip etsin bebisinin :)inşallah canım benim böyle sağlıklı artsın insan başka ne ister ki
Çok sağol canım ya allah razı olsun. İnşallah böyle devam eder. Duam sizlerleTebrik ederim canimmmm cok sevindim harika bir deger masallah allah dogumunuda nasip etsin bebisinin :)
rabbim katlanarak devam ettirsin canim cok sevindimÇok sağol canım ya allah razı olsun. İnşallah böyle devam eder. Duam sizlerle
Amin canım çok sağolrabbim katlanarak devam ettirsin canim cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?