dondurulmuş embriyo transferi

Hosgeldin canim ooo sen yolu yarilamissin insallah tutunmustur bebisin :) tedavin nasildi neler kullandin kacinci gun transfer oldun biraz bahsedermisin bizede fikir olur :)
Hoşbuldum canım inşallah çok sağol
Bu 3.denememiz oldu ikincisinde dondurtmustuk embriyoları önce histereskopi çekildim onda rahim perdesi çıktı o ayı adet olana kadar eströfem içtim adet olduktan sonra (13 ocakta oldum) dördüncü gün ilk muayene gittim tedavi sırasında endol fitil,crinone jel,eströfem,folbiol, (5 şubatta bebekler yuklendi) yüklemeden sonra hibor (göbekten kan sulandırıcı iğne),proluton kalçadan iğne,coraspin(genetik tahlillerde kan pıhtılaşması çıktığı için kan sulandırıcı kullanıyorum) yani anlayacağı içim dışım ilaç oldu inşallah değer bütün çektiklerimize

Cok tesekkur ederim gercekten aciklayici anlatmissin sonu guzel olsunda ilaclari hic hatirlamicaz bile insallah guzel sonucu alirsin peki pihtilasma sorunu nasil ortaya cikti

Arkadaslar azonce bir video izledim bu tup bebek tedavileriyle ilgili mutlaka pozitif olunmasi ve stres olunmamasi gerekiyormus acıklamasi şöyle stresle en cok etkilenen organlardan biriside rahimmis (tabi tibben bir sorun yoksa) transfer oncesi yada sonrasi cok stres olunursa rahimde kasılıp kendini savunmaya aliyormus oyuzdende embriyolar ya tutunamiyor yada dusuyormus hani bazen duyuyoruz rahimin kalinligi iyi embriyo iyi ama tututanamiyor sebep bu olabilir arkadaslar lutfen dikkat edelim :)

Cok tesekkur ederim gercekten aciklayici anlatmissin sonu guzel olsunda ilaclari hic hatirlamicaz bile insallah guzel sonucu alirsin peki pihtilasma sorunu nasil ortaya cikti
Rica ederim inşallah bu üçüncü denemeye karar verdikten sonra doktorumuz istedi eşimde bende genetik tahlil verdik onda bişey çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı

tekrar taze siklus denemek istiyorum işin aslı ama kaliteli çıkar mı onu bilemiyorum bir de adetim gelmiyor ne yapmalıyım ilaç kullanmak istemiyorum
siklusun ne oldugunu bılmıorum, belki bilen yazar buraya ıns. bu konuyla bilgim yok. hayırlısı neyse o olsun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…