- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Umarım hepimizin duacısıyımBen de dün transfer oldum orta kalite dedi doktor çözüldüğünde embriyom için.. Umarım iyi olur hepimiz için..
Hoşbuldum canım inşallah çok sağolHosgeldin canim ooo sen yolu yarilamissin insallah tutunmustur bebisin :) tedavin nasildi neler kullandin kacinci gun transfer oldun biraz bahsedermisin bizede fikir olur :)
Cok tesekkur ederim gercekten aciklayici anlatmissin sonu guzel olsunda ilaclari hic hatirlamicaz bile insallah guzel sonucu alirsin peki pihtilasma sorunu nasil ortaya ciktiHoşbuldum canım inşallah çok sağol
Bu 3.denememiz oldu ikincisinde dondurtmustuk embriyoları önce histereskopi çekildim onda rahim perdesi çıktı o ayı adet olana kadar eströfem içtim adet olduktan sonra (13 ocakta oldum) dördüncü gün ilk muayene gittim tedavi sırasında endol fitil,crinone jel,eströfem,folbiol, (5 şubatta bebekler yuklendi) yüklemeden sonra hibor (göbekten kan sulandırıcı iğne),proluton kalçadan iğne,coraspin(genetik tahlillerde kan pıhtılaşması çıktığı için kan sulandırıcı kullanıyorum) yani anlayacağı içim dışım ilaç oldu inşallah değer bütün çektiklerimize
Evet canım dondurulmuş 3. GunSenin de dondurulmuş embriyoydu değil mi canım?
canım çıktı sonucum şimdi ilk 18.75 di şimdi 45 olmuş düzgün artmış dimi
Dua ediyorum şimdi senin için. Rabbim inşallah pozitif sonuç almanı nasip etsin.Evet canım dondurulmuş 3. Gun
AAa aynı anda yazmışızcok guzel canım cok sevindim katlanarak devam etsin guzel bebisini kucagina al saglikla insallah
Sagol canim testi onda vericem bakalim hayr olsun inşallah sonucumDua ediyorum şimdi senin için. Rabbim inşallah pozitif sonuç almanı nasip etsin.
Rica ederim inşallah bu üçüncü denemeye karar verdikten sonra doktorumuz istedi eşimde bende genetik tahlil verdik onda bişey çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktıCok tesekkur ederim gercekten aciklayici anlatmissin sonu guzel olsunda ilaclari hic hatirlamicaz bile insallah guzel sonucu alirsin peki pihtilasma sorunu nasil ortaya cikti
Forumla ilgileniyor musunuz hala bilmiyorum ama transfer edilen embriyonuzun kalitesi nasıldı?
5.gün embriyosu 1. kaliteydi
siklusun ne oldugunu bılmıorum, belki bilen yazar buraya ıns. bu konuyla bilgim yok. hayırlısı neyse o olsun ınstekrar taze siklus denemek istiyorum işin aslı ama kaliteli çıkar mı onu bilemiyorum bir de adetim gelmiyor ne yapmalıyım ilaç kullanmak istemiyorum
evet cnm kalitesi aynıydı sizin embriyoların kalitesi nasıl
yeniden tüp bebek tedavisisiklusun ne oldugunu bılmıorum, belki bilen yazar buraya ıns. bu konuyla bilgim yok. hayırlısı neyse o olsun ıns
yumurtalar tekrar mı toplanacak yani. daha onceden toplanmış dondurulmuş embriyon yok mu ?yeniden tüp bebek tedavisi
Sonuc negatif kızlar 1.3 degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?