- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Evet dondurulmus,neden öyle dusundun dondurulmuş daha iyi diyorlar ama olmadı ışte,10.günüm du bugün artma ihtimali var miDondurulmuş tedavisiydi değil mi canım seninki de? Üzme kendini benim de dondurulmuş ve ben de negatif bekliyorum bir daha da dondurulmuş tedavisi görmek istemiyorum taze embiryo istiyorum..
Evet dondurulmus,neden öyle dusundun dondurulmuş daha iyi diyorlar ama olmadı ışte,10.günüm du bugün artma ihtimali var mi
Off ya. Ümitliydim ben. Çok üzgünüm. Dilerim son negatifin olurSonuc negatif kızlar 1.3 degerim
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah var bunda da bir hayır üzülme diyemiyorum bu da geçecek biz güçlü insanlarız Allah ın izniyle bunuda atlatirizSonuc negatif kızlar 1.3 degerim
evet canım dondurulmuşları mı denemeyeceğimyumurtalar tekrar mı toplanacak yani. daha onceden toplanmış dondurulmuş embriyon yok mu ?
benım de tekrar tüp denicem ama dondurulmuşlarla.
Senin ilk deneme dondurulmuşlarla mı yapıldı canım?Herkesin kalitesi bozulcak diye bisey yok canim benimkiler bozulmadi ayniydi ama tutmadi o ayri mesele
Zamanı gelmemiş daha demek ki. Üzülme desem de boş. Rabbim sabır versin en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin bizlere.Sonuc negatif kızlar 1.3 degerim
Kizlarr transfer gününden sonra ne gibi belirtiler yasiyosunuz. .benim gibi karin agrisi ve göğüs ağrısı yada farklı bi şey yaşayan varmı. .
Belki seninki olması gerekendir Gülce27 ben herhalde adet olucam. .ara ara çok karnım ağrıyor dünden beri de göğüslerim acıyo bildiğin adet belirtileri. .
26 ocakta adet oldum ..bugün transferin 5. Günü. .ilaclarin yan etkisi olabilirmi ..artık iğnelerden oturamiyorum ..kan sulandiriciyida koldan yapıyorum kollarımda çok acıyo ins bu duruma değerde tutunur bebeklerim; )
Hayır canim oğlumun ikizini 5 yil sonra 2 embrio olarak transfer ettiler..biri 7 biri 8 hücreli 2 adet 3.gun embriosubaşta 5 yillik donmus embrionun cozuldugunde çok şansı olmayabilir demişti doktorum..ama şükür cozuldugunde öyle olmadı. .transferde güzel geçti ..ama ben dünden beri ağrı sıı içindeyim olmadimi acaba diyorum gulce27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?