dondurulmuş embriyo transferi

Dondurulmuş tedavisiydi değil mi canım seninki de? Üzme kendini benim de dondurulmuş ve ben de negatif bekliyorum bir daha da dondurulmuş tedavisi görmek istemiyorum taze embiryo istiyorum..
Evet dondurulmus,neden öyle dusundun dondurulmuş daha iyi diyorlar ama olmadı ışte,10.günüm du bugün artma ihtimali var mi

Evet dondurulmus,neden öyle dusundun dondurulmuş daha iyi diyorlar ama olmadı ışte,10.günüm du bugün artma ihtimali var mi

Yok canım ya çözülünce illaki kalitesi bozuluyor benimki bozuldu mesela.. Artık taze transferi yaptıracağım transferimin 3. Günü bugün ama hiç ümidim yok..

Kizlarr transfer gününden sonra ne gibi belirtiler yasiyosunuz. .benim gibi karin agrisi ve göğüs ağrısı yada farklı bi şey yaşayan varmı. .

Belki seninki olması gerekendir Gülce27 ben herhalde adet olucam. .ara ara çok karnım ağrıyor dünden beri de göğüslerim acıyo bildiğin adet belirtileri. .

26 ocakta adet oldum ..bugün transferin 5. Günü. .ilaclarin yan etkisi olabilirmi ..artık iğnelerden oturamiyorum ..kan sulandiriciyida koldan yapıyorum kollarımda çok acıyo ins bu duruma değerde tutunur bebeklerim; )

26 ocakta adet oldum ..bugün transferin 5. Günü. .ilaclarin yan etkisi olabilirmi ..artık iğnelerden oturamiyorum ..kan sulandiriciyida koldan yapıyorum kollarımda çok acıyo ins bu duruma değerde tutunur bebeklerim; )

Seninki taze embiryo transferi miydi tatlım?

Hayır canim oğlumun ikizini 5 yil sonra 2 embrio olarak transfer ettiler..biri 7 biri 8 hücreli 2 adet 3.gun embriosubaşta 5 yillik donmus embrionun cozuldugunde çok şansı olmayabilir demişti doktorum..ama şükür cozuldugunde öyle olmadı. .transferde güzel geçti ..ama ben dünden beri ağrı sıı içindeyim olmadimi acaba diyorum gulce27

Maaşallah ya Allah hayırlı haberleri nasip etsin ama canım o saydığın belirtiler taze embiryo oluşturma esnasındaki ilaç ve yumurta toplama işlemi anındaki sızılarda oluyor yani senin kullandığın ilaçlar bunlara yol açmaz şimdi seninkiler tutunma belirtisi :)

Merhaba kızlar nenimki olmadı
Yazan arkadaslar tek tek cvp yazamadim
Bizim nasip degilmis bu sefer
Allah sizlere nasip etsin insallah
Bu arada belirtilere fazla takilmayin
Sahsen ben ilkinde yasadigim belirtileri yasadim
Oldu dedim cok umutlandim ama olmadi
Adet belirtileriyle ayni belirtiler oldugu icin yaniltmasin
Ister istemez umutlaniyoruz ama yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…