- 1 Şubat 2016
- 72
- 18
- 3
- 42
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Ayhh inşallah inşallah tutunmuştur yaa. Test gününü bekleyecek misin? :)Aysegulsen benimde 5. Günüm bugun test günümüz aynı ins tutunmustur bebeklerimiz. .
Aaaa bugün mü yapmayı düşünüyorsun tabii ki yapmaaa :) :) ben de gününü bekleyemem ama şimdi çok erkenBekliycem. ..beklemeliyim..beklemem gerek..ama dayanamıyorum az önce markete gidiyirum dedim bi baktim eczanedeyim erken gebelik testi aldim ama yapmıyim dimi:)
Ben salı idrar yapmayı düşünüyorm bakalım. Yok canım ya ne bi ağrı ne sızı hiçbir değişiklik yok. Endişeleniyorum haliyle.Evet haklısın. Bekliyim enniyisi. .senin nası gidiyo..varmı benim gibi karin ve göğüs ağrısı. .
Canim inan cok uzuldum ama hep dedigimiz gibi vardir bir hayir diyip yola devam edicez teselli etcek baska sozde yok zaten insallah bu son negatifin olur insallah bundan sonra yuzun gulerMerhaba kızlar nenimki olmadı
Yazan arkadaslar tek tek cvp yazamadim
Bizim nasip degilmis bu sefer
Allah sizlere nasip etsin insallah
Bu arada belirtilere fazla takilmayin
Sahsen ben ilkinde yasadigim belirtileri yasadim
Oldu dedim cok umutlandim ama olmadi
Adet belirtileriyle ayni belirtiler oldugu icin yaniltmasin
Ister istemez umutlaniyoruz ama yapacak bisey yok
İnş canimm saolasın cvplar için ..ama ben senden de çok umitliyim
Evet canimSenin ilk deneme dondurulmuşlarla mı yapıldı canım?
Kuzum üzülme ve hstaneni değiştir ben artık anladım kı ordan bişey cıkmaz unutlarım gitti bitti.dondurulmuslarım kalmasın diye deniyorum bende yoksa devam etmiycem.doktoru seviyorum ama iş doktorla bitmiyor.sende lütfen üzme kendini.belirtilere takılmamak lazım çünkü bende kızımda hiç belirti yasamadımMerhaba kızlar nenimki olmadı
Yazan arkadaslar tek tek cvp yazamadim
Bizim nasip degilmis bu sefer
Allah sizlere nasip etsin insallah
Bu arada belirtilere fazla takilmayin
Sahsen ben ilkinde yasadigim belirtileri yasadim
Oldu dedim cok umutlandim ama olmadi
Adet belirtileriyle ayni belirtiler oldugu icin yaniltmasin
Ister istemez umutlaniyoruz ama yapacak bisey yok
Kaptırma kendiniiii.geçen sefer bende öyle düşündğm ama öyle değil.inşallah tutunmustur ama testten 5 gün sonra adet oldum 15.gün yanı üzülmeni istememKızlar benim 10.günüm normal adet günüm geçti ilaçlardan dolayı mi yoksa gerçekten tutunmusmudur
Hayırlısı olsun inşaallah hepimiz içinKaptırma kendiniiii.geçen sefer bende öyle düşündğm ama öyle değil.inşallah tutunmustur ama testten 5 gün sonra adet oldum 15.gün yanı üzülmeni istemem
İnşallah.üzmek icin değil inan sadece test gününe kadar bişey düşünmeyin olunlu olumsuz sonra kötü oluyor tutmazsa tabii ama inşallah tutmusturHayırlısı olsun inşaallah hepimiz için
ben kullanmıstım 10.gün test yaptım negatif cıktı 5 gün sonra adet oldumKızlar, lucrin kullanan var mı? Varsa ve eğer embiryo tutunamadıysa kaç gün sonra adet oldunuz?
İnşallah.üzmek icin değil inan sadece test gününe kadar bişey düşünmeyin olunlu olumsuz sonra kötü oluyor tutmazsa tabii ama inşallah tutmustur
ben kullanmıstım 10.gün test yaptım negatif cıktı 5 gün sonra adet oldum
Canm iki kere cagryo lar bi adetliyken bide bitince cagryo lar snra trensfer için toplam 3 oluyrkizlar ya tedavinizin kacinci gününde transfer oldunuz, kac defa kontrolo gittiniz
İkiz mi oldu peki tatlım?Mrb bende Kasım sonunda biri zayıf 2 dondurulmuş embriyo transferi ile 2. Denememde hamile kaldım suan 13.haftaya girdik Hayırlısıyla
Dondurulmuş embriyo ların tutma oranı daha yüksek oluyormuş bana da Dr öyle demişti. Ama ben sizler gibi hiç bir şey hissetmiyorum ben diye kan testi tarihine kadar hep ağladım çok stresli ve umutsuz dum transfer yapılırken bile ağlıyordum hemşireler beni sakinlestirmeye çalıştı
En umutsuz oldugunuz anda Allah mucizesi yaratıyor sakın pes etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?