dondurulmuş embriyo transferi

Bekliycem. ..beklemeliyim..beklemem gerek..ama dayanamıyorum az önce markete gidiyirum dedim bi baktim eczanedeyim erken gebelik testi aldim ama yapmıyim dimi:)

Canim inan cok uzuldum ama hep dedigimiz gibi vardir bir hayir diyip yola devam edicez teselli etcek baska sozde yok zaten insallah bu son negatifin olur insallah bundan sonra yuzun guler

Kuzum üzülme ve hstaneni değiştir ben artık anladım kı ordan bişey cıkmaz unutlarım gitti bitti.dondurulmuslarım kalmasın diye deniyorum bende yoksa devam etmiycem.doktoru seviyorum ama iş doktorla bitmiyor.sende lütfen üzme kendini.belirtilere takılmamak lazım çünkü bende kızımda hiç belirti yasamadım

Hayırlısı olsun inşaallah hepimiz için
İnşallah.üzmek icin değil inan sadece test gününe kadar bişey düşünmeyin olunlu olumsuz sonra kötü oluyor tutmazsa tabii ama inşallah tutmustur
Kızlar, lucrin kullanan var mı? Varsa ve eğer embiryo tutunamadıysa kaç gün sonra adet oldunuz?
ben kullanmıstım 10.gün test yaptım negatif cıktı 5 gün sonra adet oldum

Mrb bende Kasım sonunda biri zayıf 2 dondurulmuş embriyo transferi ile 2. Denememde hamile kaldım suan 13.haftaya girdik Hayırlısıyla
Dondurulmuş embriyo ların tutma oranı daha yüksek oluyormuş bana da Dr öyle demişti. Ama ben sizler gibi hiç bir şey hissetmiyorum ben diye kan testi tarihine kadar hep ağladım çok stresli ve umutsuz dum transfer yapılırken bile ağlıyordum hemşireler beni sakinlestirmeye çalıştı
En umutsuz oldugunuz anda Allah mucizesi yaratıyor sakın pes etmeyin

İkiz mi oldu peki tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…