- 17 Mayıs 2014
- 264
- 332
- 103
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
2. tedaviyi ne zaman düşünüyorsun canım. Ben Mart gibi gideceğim artık doktor ne zaman derse. Çok fazla ara vermek istemiyorum.Evet canim
Ben de canim aynen sen gibi :)2. tedaviyi ne zaman düşünüyorsun canım. Ben Mart gibi gideceğim artık doktor ne zaman derse. Çok fazla ara vermek istemiyorum.
evet canımmYani normal adet tarihinizden 3-4 gün sonra mı oldunuz?
3 defa gıttım 16.gun du sanırım transfer...şimdi yenı tedavıye baslıyorum yarın ilk kontrolummkizlar ya tedavinizin kacinci gününde transfer oldunuz, kac defa kontrolo gittiniz
insallah guzel sonuclanir tedavin. dondirulmusla mi basliyorsun tedaviyeevet canımm
3 defa gıttım 16.gun du sanırım transfer...şimdi yenı tedavıye baslıyorum yarın ilk kontrolumm
İnşallah 2.sinde olumlu sonuç alırız :)Ben de canim aynen sen gibi :)
Bende dondurulmus embriyolarmla hamile kaldim suan 9+4 teyiz ikizlerimle... arasira sıkıntılarimiz olsada cok sukur bugune☺
Rabbim sizlere en guzelinden pozitif sonuclar nasip etsin insaAllah
Canim 5.gun embriyosuydu .. kalitesi soyle boyle demedilerde.. transfer sabahi cozuldugunde beni embriyolariniz iyi durumda 12de hastanede olun diye aradilar
Canını sıkmak icin cok erken canim.. zaten en iyi kalitede olsada %100 tutacak diye bisey yok .. hem %50de kucumsenecek bi oran degil.. ben transferin 4 -5. Gununden sonra kasik ve karin agrilari cektim adet oluyorum gibiydi ayni.. ama hic belirti vermeyenlerde pozitifi gormus .. ben tutmadigini zannediodum sonucu alana kadar.. iyi dusun canim bebeklerin etkilenmesin . Biliyorum zor endise etmemek seni cok iyi anliyorum Rabbim pozitif sonuclar nasip etsin insaAllahBenimki orta kalitede çözülmüş maalesef %50 şans verdilerherhangi bir belirtin oldu mu canım transferden sonra ben hiçbir şey hissetmiyorum da
Canını sıkmak icin cok erken canim.. zaten en iyi kalitede olsada %100 tutacak diye bisey yok .. hem %50de kucumsenecek bi oran degil.. ben transferin 4 -5. Gununden sonra kasik ve karin agrilari cektim adet oluyorum gibiydi ayni.. ama hic belirti vermeyenlerde pozitifi gormus .. ben tutmadigini zannediodum sonucu alana kadar.. iyi dusun canim bebeklerin etkilenmesin . Biliyorum zor endise etmemek seni cok iyi anliyorum Rabbim pozitif sonuclar nasip etsin insaAllah
İlla belirti olmak zorunda degil ona takilma lutfen.. ben hic test yapmadim son gune kadar.. transferin 12. Gunu hastanede yapildi. Bence sende yapma idrardan once kana geciyo olumsuz birsey cikarsa ve bebgin tutunduysa test gunune kadar kendini yipratirsin sadece .. test gununu bekle ve bolca dua et insaAllah bebisin seninle☺İnşallah canım ya kaşıklarımda hareketmişsin diye bekliyorum ama yokidrar testi yapmış mıydın? Yaptıysan kaçıncı gününde yaptın canım?
İlla belirti olmak zorunda degil ona takilma lutfen.. ben hic test yapmadim son gune kadar.. transferin 12. Gunu hastanede yapildi. Bence sende yapma idrardan once kana geciyo olumsuz birsey cikarsa ve bebgin tutunduysa test gunune kadar kendini yipratirsin sadece .. test gununu bekle ve bolca dua et insaAllah bebisin seninle☺
Insallah ! Histeroskopi yapildi mi?İnşallah 2.sinde olumlu sonuç alırız :)
Canm sen çok kafaya takysn rahat ol ve untma onun vakti zamanı geldiyse naparsan yap.o.tutar sen Rabbim e dua et çok çok başka yapcak bsey yok çünkü taklma bunlara benm 3.gün Embryosuydu ilk.konuldugnda o bile tuttu doktr yüzde 40 dyrdu düşün artk ama düştü malsf dikkatszlgmdn yani içini raht tutİnşallh canım ya ama embieyolog olumlu konuşmadı o Yüzden çok ümitsizim ben.. Sen sağlıklı büyüt bebişlerini inşallah..
Canm sen çok kafaya takysn rahat ol ve untma onun vakti zamanı geldiyse naparsan yap.o.tutar sen Rabbim e dua et çok çok başka yapcak bsey yok çünkü taklma bunlara benm 3.gün Embryosuydu ilk.konuldugnda o bile tuttu doktr yüzde 40 dyrdu düşün artk ama düştü malsf dikkatszlgmdn yani içini raht tut
valla ben pozitifi gördüm ama hala daha ara ara sancım oluyor canım. bugün 13.günüm. bekleme zamanında da oldu. belim kasıklarım adet sancısı olduğunda kesin adet olucam diyordum. gerçi hala daha o his oluyor yokladığında. inşallah olmazsın pozitifi görürsün canımValla arkadaşlar hiç kesilmeyen ara ara çoğalan adet Agrim var...bu bence direk adet olucam hissi veriyo bana..bu arada transferin 6.günündeyim varmı içime su serpicek bi güzel insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?