dondurulmuş embriyo transferi

Selam hanimlar nasilsiniz bende mart ayinin basinda dondurulmus embrio transferi yaptiracagim cok heyecanliyim onerileriniz var mi bana ilk tup bebek deneyimim

Bende dondurulmus embriyolarmla hamile kaldim suan 9+4 teyiz ikizlerimle... arasira sıkıntılarimiz olsada cok sukur bugune☺

Rabbim sizlere en guzelinden pozitif sonuclar nasip etsin insaAllah

Bende dondurulmus embriyolarmla hamile kaldim suan 9+4 teyiz ikizlerimle... arasira sıkıntılarimiz olsada cok sukur bugune☺

Rabbim sizlere en guzelinden pozitif sonuclar nasip etsin insaAllah

Çözüldüklerinde kaliteleri nasıldı tatlım benim de dondurma tedavisi ve transferin 4. Günündeyim..

Canim 5.gun embriyosuydu .. kalitesi soyle boyle demedilerde.. transfer sabahi cozuldugunde beni embriyolariniz iyi durumda 12de hastanede olun diye aradilar

Canim 5.gun embriyosuydu .. kalitesi soyle boyle demedilerde.. transfer sabahi cozuldugunde beni embriyolariniz iyi durumda 12de hastanede olun diye aradilar

Benimki orta kalitede çözülmüş maalesef %50 şans verdiler herhangi bir belirtin oldu mu canım transferden sonra ben hiçbir şey hissetmiyorum da

Benimki orta kalitede çözülmüş maalesef %50 şans verdiler herhangi bir belirtin oldu mu canım transferden sonra ben hiçbir şey hissetmiyorum da
Canını sıkmak icin cok erken canim.. zaten en iyi kalitede olsada %100 tutacak diye bisey yok .. hem %50de kucumsenecek bi oran degil.. ben transferin 4 -5. Gununden sonra kasik ve karin agrilari cektim adet oluyorum gibiydi ayni.. ama hic belirti vermeyenlerde pozitifi gormus .. ben tutmadigini zannediodum sonucu alana kadar.. iyi dusun canim bebeklerin etkilenmesin . Biliyorum zor endise etmemek seni cok iyi anliyorum Rabbim pozitif sonuclar nasip etsin insaAllah

İnşallah canım ya kaşıklarımda hareketmişsin diye bekliyorum ama yok idrar testi yapmış mıydın? Yaptıysan kaçıncı gününde yaptın canım?

İnşallah canım ya kaşıklarımda hareketmişsin diye bekliyorum ama yok idrar testi yapmış mıydın? Yaptıysan kaçıncı gününde yaptın canım?
İlla belirti olmak zorunda degil ona takilma lutfen.. ben hic test yapmadim son gune kadar.. transferin 12. Gunu hastanede yapildi. Bence sende yapma idrardan once kana geciyo olumsuz birsey cikarsa ve bebgin tutunduysa test gunune kadar kendini yipratirsin sadece .. test gununu bekle ve bolca dua et insaAllah bebisin seninle☺

İnşallh canım ya ama embieyolog olumlu konuşmadı o Yüzden çok ümitsizim ben.. Sen sağlıklı büyüt bebişlerini inşallah..

İnşallh canım ya ama embieyolog olumlu konuşmadı o Yüzden çok ümitsizim ben.. Sen sağlıklı büyüt bebişlerini inşallah..
Canm sen çok kafaya takysn rahat ol ve untma onun vakti zamanı geldiyse naparsan yap.o.tutar sen Rabbim e dua et çok çok başka yapcak bsey yok çünkü taklma bunlara benm 3.gün Embryosuydu ilk.konuldugnda o bile tuttu doktr yüzde 40 dyrdu düşün artk ama düştü malsf dikkatszlgmdn yani içini raht tut

Benim de ilki düşük oldu tatlım ondan tedirginim sanırım sağolasın tesellin için rabbim sana da sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin :)

Valla arkadaşlar hiç kesilmeyen ara ara çoğalan adet Agrim var...bu bence direk adet olucam hissi veriyo bana..bu arada transferin 6.günündeyim varmı içime su serpicek bi güzel insan

Valla arkadaşlar hiç kesilmeyen ara ara çoğalan adet Agrim var...bu bence direk adet olucam hissi veriyo bana..bu arada transferin 6.günündeyim varmı içime su serpicek bi güzel insan
valla ben pozitifi gördüm ama hala daha ara ara sancım oluyor canım. bugün 13.günüm. bekleme zamanında da oldu. belim kasıklarım adet sancısı olduğunda kesin adet olucam diyordum. gerçi hala daha o his oluyor yokladığında. inşallah olmazsın pozitifi görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…