dondurulmuş embriyo transferi

İnşallah hgnm cnm..seninde saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim..bugün dışari çıktım yürüdüm baya..oyuzden mi çoğaldı acaba agrim diyorum. .bide göğüslerim çok acıyo senede de varmı böyle bişey. .

var tabiki de transferden sonra başladı göğüs hassasiyeti. ama mesela sabahları çok dolgun oluyor gün içerisinde hafifliyo. bende iğne vurulmaya gidiyorum yürüdüğümde gerçekten dediğin gibi biraz daha fazla oluyor. çok yorma kendini

Geçen Çarşamba transferim oldu 5. Gn embriyosuydu doktor 13 gün sonra dedi ama ben Çarşamba günü kan testi vermeyi düşünüyorum..

benimde 5.gün embriyosu 8. gün kan tahlili yapmıştım 32 çıkmıştı idrardada çok çok silik olmasına rağmen belliydi.

Benimde 6. Günüm bugün idrarda bakım dedim meraktan sonuç negatif..çok erken ama dimi

Erken tatlım ya 1-2 gün daha bekle benim de 5. Günüm bugün transfer günüm hariç idrar testi yaptım negatif ama ben çıkmayacağını biliyorum o Yüzden üzülmüyorum..

Erken tatlım ya 1-2 gün daha bekle benim de 5. Günüm bugün transfer günüm hariç idrar testi yaptım negatif ama ben çıkmayacağını biliyorum o Yüzden üzülmüyorum..

çok erken bencede ben erken yaptım çünkü eşimin doğum günüydü o şekilde bi hediye vermek istemiştim ama öle bi durum olmasaydı kesinlikle erken yapmazdım erken yapmak moral açısından risk

Kizlar merhaba bende 9 subatta donmus transferi oldum.dun biraz kan geldi ve agrim oldu sizce adetmi oluyorum

Benimde transferim 9 unda oldu..eğer yoğun kırmızı kan deilse tutunma kanamasi dir diyolar ama istersen yinede doktoruna görüş.

Benimde transferim 9 unda oldu..eğer yoğun kırmızı kan deilse tutunma kanamasi dir diyolar ama istersen yinede doktoruna görüş.
Yogun kirmizi degildi acik kirmiziydi bikac damla oldu iki kere dun oldu bugun kanama yok gorustum doktorum sorun yok dedi ama adet olmaktan korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…