- 1 Şubat 2016
- 72
- 18
- 3
- 42
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
var tabiki de transferden sonra başladı göğüs hassasiyeti. ama mesela sabahları çok dolgun oluyor gün içerisinde hafifliyo. bende iğne vurulmaya gidiyorum yürüdüğümde gerçekten dediğin gibi biraz daha fazla oluyor. çok yorma kendiniİnşallah hgnm cnm..seninde saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim..bugün dışari çıktım yürüdüm baya..oyuzden mi çoğaldı acaba agrim diyorum. .bide göğüslerim çok acıyo senede de varmı böyle bişey. .
Benim de ilki düşük oldu tatlım ondan tedirginim sanırım sağolasın tesellin için rabbim sana da sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin :)[/Q
Amn cnm amn cumlemize
Benimki orta kalite olarak çözülmüş tatlım ya %50 ihtimal verdiler
Yapılmadı canım bu ay gidemedim. Martta gideceğim histeroskopi yaparsa tüp bebeğe aynı ay başlar mı bilmiyorum.Insallah ! Histeroskopi yapildi mi?
umutsuzluğa kapılma %50 iyi bir oran bence Allahım yardımcın olsun sonucun ne zamana
Geçen Çarşamba transferim oldu 5. Gn embriyosuydu doktor 13 gün sonra dedi ama ben Çarşamba günü kan testi vermeyi düşünüyorum..
benimde 5.gün embriyosu 8. gün kan tahlili yapmıştım 32 çıkmıştı idrardada çok çok silik olmasına rağmen belliydi.
Benimde 6. Günüm bugün idrarda bakım dedim meraktan sonuç negatif..çok erken ama dimi
Evet dondurulmusla başladım 3 mart transferiminsallah guzel sonuclanir tedavin. dondirulmusla mi basliyorsun tedaviye
Erken tatlım ya 1-2 gün daha bekle benim de 5. Günüm bugün transfer günüm hariç idrar testi yaptım negatif ama ben çıkmayacağını biliyorum o Yüzden üzülmüyorum..
Yogun kirmizi degildi acik kirmiziydi bikac damla oldu iki kere dun oldu bugun kanama yok gorustum doktorum sorun yok dedi ama adet olmaktan korkuyomBenimde transferim 9 unda oldu..eğer yoğun kırmızı kan deilse tutunma kanamasi dir diyolar ama istersen yinede doktoruna görüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?