dondurulmuş embriyo transferi

Benim tüp bebekle bi tane evladım var bu ikinci cnm.. dondurulmuslarim vardi ..ama nedense çok ümitli deilim..test yaptın mi hic

Belki düşündüğümüz gibi olmaz..biz yinede ümitli olalım. .Rabbim den ümit kesilme. .oğlumda da 8. Günü kan testinde çıkmamıştı ..olmadı işte demiştim. .test günümde degerim 70 di çok sasirmistim..

Kizlar merhaba bende 9 subatta donmus transferi oldum.dun biraz kan geldi ve agrim oldu sizce adetmi oluyorum
Sen boşuna panik yapyrsn aynısı eltim e oldu dyrm tatlm oda hasta olyrm dye agldi 2 3 damla leke geldi bigün daha yoktu şimdi sağlıklı gebeligi devam edyo insallah sen burya hamileym yazarsn bak sna nasl kzcm

Sen boşuna panik yapyrsn aynısı eltim e oldu dyrm tatlm oda hasta olyrm dye agldi 2 3 damla leke geldi bigün daha yoktu şimdi sağlıklı gebeligi devam edyo insallah sen burya hamileym yazarsn bak sna nasl kzcm
Keske canim pozitifi goreyimde sen kiz bana cok endiseliyim.uykularum kaciyor bu 5. Denemem

Keske canim pozitifi goreyimde sen kiz bana cok endiseliyim.uykularum kaciyor bu 5. Denemem
Canm kolay degl bilyrm zor süreç ama dua et inşallah da yanlmayz sna hamilesn dye yazamyrm umutlandrmak istemyrm snra aksi olrsa sendn çok ben üzülrm kendme kzarm ama eltmin basna geldiği için de için raht olsn sna umut olsn dye söylüyorum napm tatlm

Kızlar bugün transfer günümü sayarsak 7. Gün predictor early ile test yaptım negatif çıktı

Canim sana yapma demistim seni demorolize edicek uzuluceksin belkide bebegin seninle tutundu lutfen onu uzme test gununu bekle

Onlara aldanma canım. 7. 8. Gün kanda bile çıkmayabilirmiş. Hem transfer gününü saymaman gerek. Bugün daha 6.günün: )
Bende simdi onu dicektim dha bugun 6.gun Kana gecmemistir bile daha.. 5. Gunde tutunuyomus embriyo diyorlar demekki daha yavas yavas kanama gecmeye baslicak bu hafta ancak yani...

Tgb 1907 cnm kaçıncı gün yapmistin testi..pozitif çıktı dimi

8. gün yaptım cnm hem idrar hem kan yaptım kan sonucum 32 çıkmıştı ilkte düşük gibi geldi ama sonrasında hep 2 ye katladı şükür şimdi 11 haftalığız. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Canim daha cok erken hem moralini hem bebisini uzme allahin izniyle tutunmustur o ben kanda ogrenip hatira kalsin diye idrarda yaptigim halde negatifti dusun boyle seyler olabilir yani
Hadi yaa.. Benim de 2 gündür ağzımın tadı yok çok susuyorum belim ağrıyor tam seviniyordum ki test böyle olunca şaşırdım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…