dondurulmuş embriyo transferi

Arkadaslar yapmayin lutfen ya.. bosuna demoralize ediyosunuz kendinizi.. bu aceleniz neden.. bebekleriniz tutunmaya calisirken onlari uzuyo olabilirsiniz farkindamisiniz lutfen birskmayin kendinizi ..

Beklemek zor geliyo işte huy diyelim ..merak ediyorum çok. .ama bugün kesin dedim test gününe kadar bekliyorum artık. .

Bencede bekle canim idrarda negatif goren sonra kanda pozitifi goren cok burda hem 7. Gunde erken zaten bekle 12.gune 5 gun var surda.. insaAllah hayirli sonuclar alicaksiniz dua edin birakmayin kendinizi

Kizxlar 9 subatta transferim oldu bu testkeri dun ve bugun yaptim sizce varmi

Eklentiler

• received_10207004137515368.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 253
Ecepelinnhanım hatırlıyor musunuz embriyonuzun çözüldükten sonraki kalitesini?

Mesajı yeni gördüm canım.benim 5 tane dondurulmuş embriyom vardı birisi bozuldu ama diğerleri iyi demişlerdi,2 tane transfer edildi bir tanesi tutunmuş oldu.yalnız kalite kısmına takılma,taze olup tutmayanlarda iyi kalite denildi 2 şer konuldu ama 2 denemede de olmamıştı.transferin yapılmış duanı et pozitif düşün karamsar olma sakın.tutunursa oh ne güzel tutunmazsa vardır bir hayır.ben aşılaması tüp bebeği gerçekten çok yıllarımı verdim ama değdi mi değdi oğluma,eminim seninde bir meleğin vaktinin gelmesini bekliyor zamanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…