- 1 Şubat 2016
- 72
- 18
- 3
- 42
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
uzme kendını..erken yapmıssın amaBende erken gebelik testi yaptım bugün negatif7.günüm. .
Canim ben tedaviye daha baslamadim oyuzden bilmiyorumDaha önce de sormuş olabilirim de cevap alamamıştım kızlar ya aranizda pregnyl iğne kullanan var mı
evet cnm hamilesin. benim 8. günü bundan daha silikti. hayırlı olsun sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerimKizxlar 9 subatta transferim oldu bu testkeri dun ve bugun yaptim sizce varmi
İns canim siz nekadarlik hamilesinizevet cnm hamilesin. benim 8. günü bundan daha silikti. hayırlı olsun sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim
İns canimBencede hamilesın cnmm hayırlı olsun
transferden sonraki 16. günüm bugün canımİns canim siz nekadarlik hamilesiniz
Tebrik ederim canim hamilesin rabbim saglikli sihatli kucagina almayida nasip eder taze anne seni :)Kizxlar 9 subatta transferim oldu bu testkeri dun ve bugun yaptim sizce varmi
Masallah degeriniz kacciktitransferden sonraki 16. günüm bugün canım
Ay ins canim kandada cikarTebrik ederim canim hamilesin rabbim saglikli sihatli kucagina almayida nasip eder taze anne seni :)
Canim ben kullanmistim transferden sonra 3bucuk ay kadar hatta karin degilde kasık agrisi yapiyordu ama ara ara oyle cok degilKizlarr progestan yumuşak kapsül vajinal an kullananiniz varmii...sizde de karin agrisi yapıyomu. .lütfen acil cvp
Ecepelinnhanım hatırlıyor musunuz embriyonuzun çözüldükten sonraki kalitesini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?