- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Bazen rahimin kendiliginden kalinlasmasinida bekleyebiliyorlarmis normal yolla yani doktorlar doktorlarin bazi tedavileri ilacsiz olabilirmis ama cok nadir ben arastirmistimda ordan biliyorumBenim ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikte sonuçlandı. Bununla alakalı olabilirmi ilaç vermemesi
Benmde kimyasal geblk oldu cnm ama adetin 2.gününden beri estrofem coraspin folbiol ve vajinadan progestan fitil kullanym cumartesi transferm var allah n izni ile inşallahBenim ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikte sonuçlandı. Bununla alakalı olabilirmi ilaç vermemesi
Rabbim yüzümüzü güldürsun inşallah. Sizinde ikinci denememiBenmde kimyasal geblk oldu cnm ama adetin 2.gününden beri estrofem coraspin folbiol ve vajinadan progestan fitil kullanym cumartesi transferm var allah n izni ile inşallah
Evet canım bende benzer şeyler okudum kafam karışması deil ama doktorum un bir bildiği vardır diye telkin ediyorum kendimi. Bugün ne dicek bakalım yazarım yine size. Tekrar başına benzer şeyler gelene de örnek teşkil eder belkiBazen rahimin kendiliginden kalinlasmasinida bekleyebiliyorlarmis normal yolla yani doktorlar doktorlarin bazi tedavileri ilacsiz olabilirmis ama cok nadir ben arastirmistimda ordan biliyorum
Mutlaka haber bekliyoruz canim insallah hersey yolunda gider :)Evet canım bende benzer şeyler okudum kafam karışması deil ama doktorum un bir bildiği vardır diye telkin ediyorum kendimi. Bugün ne dicek bakalım yazarım yine size. Tekrar başına benzer şeyler gelene de örnek teşkil eder belki
Evet 2.ciRabbim yüzümüzü güldürsun inşallah. Sizinde ikinci denememi
Inşallah canimMutlaka haber bekliyoruz canim insallah hersey yolunda gider :)
Ben kullaniyorum transferden itibaren ondanmi bilemiyorum ama kasik ve karin agrilarim hep vardi.. hala var.. simdi bebekle birlikte rahimde buyudugu icin agrir diyorlar..Kizlarr progestan yumuşak kapsül vajinal an kullananiniz varmii...sizde de karin agrisi yapıyomu. .lütfen acil cvp
Dualarimiz seninle canim bu persembe gunu cuma gecesi insallah tum dualarimiz kabul olur kalbini ferah tut bebislerini uzme zor biliyorum ama stres yapma insallah 12 gun sonra mujdeyi verirsin bize her pozitif bizimde umudumuz artiyorMerhaba arkadaşlar
Allah bütün evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben 26 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2015 temmuz ayında medicalpark göztepe de ilk tüp bebegimiz konuldu. Iki adet 1. Kaliteli 5. Gün transferiydi tutmadı yavrularim sonra kasım ayın da laparoskopi ameliyatı oldum sağ tüp tikaliydi doktor kesti sol tüp de hafif tikaliydi o açılmış ameliyatla rahim içini de temizlemis suan bişey yok temiz dedi 2016 subat ayın da karar verdik iki adet dondurulmuş embriyo vardı ilaclarimi kullandım rahim kalinligim istenilen seviyeye ulaşıyor onda sıkıntı yasamiyoruz geçen ki de öyleydi 11 mm de koymuslardi. Şimdi bugün transfer edildi embriloygcu bey dedi ikisi de canlı yaşıyor hatta bir tanesi öbüründen daha iyi birinci kalitedeler yani sıkıntı yok dedi resmini gösterdi yeni cozuldukleri için biraz burusuk resmi rahminde ınşallah tutunur dediler. tereddutdeyim korkuyorum ınşallah tutar dua edin lütfen çok zor süreçler ALLAH yardımcımız olsun.
Amin inşallah cnm yazarımDualarimiz seninle canim bu persembe gunu cuma gecesi insallah tum dualarimiz kabul olur kalbini ferah tut bebislerini uzme zor biliyorum ama stres yapma insallah 12 gun sonra mujdeyi verirsin bize her pozitif bizimde umudumuz artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?