dondurulmuş embriyo transferi

Kızlar kendinizde belirti aramayın bunun belirtisi falan yok,günün dolmasını bekleyin.eğer embriyonuz 5.gün embriyosu ise bir iki gün erken öğrenme şansınız var ama ne olursa olsun gününden önce yapılan test doğruyu göstermez bu işin anahtarı sabır

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Bu ay dondurulmus transferin olucak kısmetse. Adetin onbirinci günundeyim ancak doktorum hiç bir ilaç başlamadı. Herşey normal gidiyor diyor. Bu olası bişeymi yani ilaç kullanmadan transfer olunabiliyormu

Sanmam cnm..tüp bebek tedavisi de oldum ben..dondurulmus transferinde genel olarak izlenen yol bu ..ama yinede doktorunun bi bildiği vardır. .nerde görüyorsun tedavinin. .

Benim ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikte sonuçlandı. Bununla alakalı olabilirmi ilaç vermemesi
Bazen rahimin kendiliginden kalinlasmasinida bekleyebiliyorlarmis normal yolla yani doktorlar doktorlarin bazi tedavileri ilacsiz olabilirmis ama cok nadir ben arastirmistimda ordan biliyorum

Evet kızlar bende araştırdım akşamdan beri. Bazı doktorlar rahmin doğal yolla kalınlasmasini bekliyorlarmis. Burda okudum yine bi arkadasada aynı yol izlenmis. Bugün kontrole gidicem yine gelişmeleri yazarim

Bazen rahimin kendiliginden kalinlasmasinida bekleyebiliyorlarmis normal yolla yani doktorlar doktorlarin bazi tedavileri ilacsiz olabilirmis ama cok nadir ben arastirmistimda ordan biliyorum
Evet canım bende benzer şeyler okudum kafam karışması deil ama doktorum un bir bildiği vardır diye telkin ediyorum kendimi. Bugün ne dicek bakalım yazarım yine size. Tekrar başına benzer şeyler gelene de örnek teşkil eder belki

Mutlaka haber bekliyoruz canim insallah hersey yolunda gider :)

Kızlar doktordan dönüyorum.ozellikle ilaç durumunu sordum ilaç vermicem dedi.yarin yine gel yumurtan çatlama mis henüz dedi. Dondurulmuş transferi yumurta çatlama sindan ne kadar sonra oluyor acaba?

Kizlarr progestan yumuşak kapsül vajinal an kullananiniz varmii...sizde de karin agrisi yapıyomu. .lütfen acil cvp
Ben kullaniyorum transferden itibaren ondanmi bilemiyorum ama kasik ve karin agrilarim hep vardi.. hala var.. simdi bebekle birlikte rahimde buyudugu icin agrir diyorlar..

Selam hanimlar mart ayinda dondurulmus embriyolarimla transfer islemine baslamak istiyorum nasil bir asamadan geciyoruz ilk tupbebek denemem oluyor haZiranda embriyolarini olusturduk simdi transfer yaptirmak istiyorum adetimle beraber randevu alacagim muayene icin sonrasinda neler yapiliyor muayenede sikinti oluyor mu ne gibi ilaclar veriliyor igneler veriliyormus kendin mi yapiyoruz bu igneleri tup bebek tedavisindeki gibimi oluyor kacgun suruyor tedavi mart ayininin 6sinda adetimle gidecegim lutfen yol gosterin neler onerirsiniz

Merhaba arkadaşlar
Allah bütün evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben 26 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2015 temmuz ayında medicalpark göztepe de ilk tüp bebegimiz konuldu. Iki adet 1. Kaliteli 5. Gün transferiydi tutmadı yavrularim sonra kasım ayın da laparoskopi ameliyatı oldum sağ tüp tikaliydi doktor kesti sol tüp de hafif tikaliydi o açılmış ameliyatla rahim içini de temizlemis suan bişey yok temiz dedi 2016 subat ayın da karar verdik iki adet dondurulmuş embriyo vardı ilaclarimi kullandım rahim kalinligim istenilen seviyeye ulaşıyor onda sıkıntı yasamiyoruz geçen ki de öyleydi 11 mm de koymuslardi. Şimdi bugün transfer edildi embriloygcu bey dedi ikisi de canlı yaşıyor hatta bir tanesi öbüründen daha iyi birinci kalitedeler yani sıkıntı yok dedi resmini gösterdi yeni cozuldukleri için biraz burusuk resmi rahminde ınşallah tutunur dediler. tereddutdeyim korkuyorum ınşallah tutar dua edin lütfen çok zor süreçler ALLAH yardımcımız olsun.

Dualarimiz seninle canim bu persembe gunu cuma gecesi insallah tum dualarimiz kabul olur kalbini ferah tut bebislerini uzme zor biliyorum ama stres yapma insallah 12 gun sonra mujdeyi verirsin bize her pozitif bizimde umudumuz artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…