- 7 Şubat 2016
- 7
- 4
- 1
- 45
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Insallah hersey yolunda gider canim kac mm rahim kalingi neler kullandin ilac olarak :)Transferim 3 martta olacakmiş. Her seyin yolunda gitmesini umuyorum. Sans dileyin bize:)
Canim insallah transferin iyi gecer pozitifi gorursun :)Rahim kalinliğimi sormadim ne dese anlamayacağim:) Tedaviye baslamak icin uygun dedi doktorum. Cyclo- Progynova ilacım, farklı doz ve gunlerde beyazlarını kullanıyorum. Progestan yumusak kapsuller transfere yakın zamanda vajinal kullanılacak. Bir de Folidoce.
Var ama cok dusuk canim seni uzmek istemem ama kimyasal olmus olabilir 2 gun sonra tekrar baktir 2 katiysa gebelik var demek bazen boyle dusuk olup yulselebiliyorKizlarr acil yardım. Bugün 11 gün bthcg 6.36 çıktı ..yok dimi gebelik
kaçıncı gün transfer yapıldı ? geç mi tutundu ki?Var ama cok dusuk canim seni uzmek istemem ama kimyasal olmus olabilir 2 gun sonra tekrar baktir 2 katiysa gebelik var demek bazen boyle dusuk olup yulselebiliyor
kaçıncı gündü transfer? geç mi tutundu ki?Kizlarr acil yardım. Bugün 11 gün bthcg 6.36 çıktı ..yok dimi gebelik
canım bekle bakalım ya,ilk deneme mi bu?3.gun transferi..doktorum da yok gibi ama yine de p.tesi bidaha baktır dedi..çok üzgünüm cokk..
5 in üzeri olunca hamilesin demek geç tutunma olabilir iyi düşün iyi olsun insallahKizlarr acil yardım. Bugün 11 gün bthcg 6.36 çıktı ..yok dimi gebelik
Canim belki pazartesi 2 kati olcak hemen moralini bozma belli olmaz neler duyuyoruz insallah hemen yukselir degerin3.gun transferi..doktorum da yok gibi ama yine de p.tesi bidaha baktır dedi..çok üzgünüm cokk..
Canim test yaptirdinmi insallah yukselmistirBenim pek ümidim yok ama yinede yapıcam ptesi testi..ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar..
Canim iyimisin anca girebildim foruma sonuc ciktimi nasilsinBirazdan gidicem cnm..Sonucu yazarım
.
Canim cok uzuldum insallah bidaki seferde tutar bebisin dondurulmus embriyon varmi baska denicekmisinAnca vakit buldum kızlar. .sonuç. .2.35..negatif yani..ins rabbim sizlerin yüzünü güldürür. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?