dondurulmuş embriyo transferi

Canm yüzde 5 ihtimal ama korkma 5.gün embryosu kaliteli olyr bide dondurulms embryo olnca hiç korkma allah n izini ile tutar
Kizlar Dondurulmus embriyonun cozulurken bozulma ihtimali varmi transferi iptal edilen yada duyan ben cok korkuyorum tek oldugu icin cozulurken bozulur transfer iptal edilir diye 5.gun embriyosu benim buarada[/Q

Kizlar nasilsiniz hic sesiniz cikmiyor varmi transferi olan sonuc bekleyen sonucunu alan uzun sure sohbet etmemisiz

Valla tatlim ben mart ayini bekliyorum transfer islemi icin adetimi dort gozle bekler oldum hep dua ediyorum muayenede ins birsey cikmaz hersey yolunda gider diye

Canim insallah bende marti beklerken nisana kaldi :) kac gunun kaldi adetine kacinci gun embriyon var ayy cok heyecanli bu surecler vallahi

Kizlar bilgisi olan beni aydinlatirmi 5.gun dondurulmus embriyoda 4bb kalitesi nedemek sansim varmi bu sekilde gebe kalan oldumu

Canim insallah bende marti beklerken nisana kaldi :) kac gunun kaldi adetine kacinci gun embriyon var ayy cok heyecanli bu surecler vallahi
Martin 5 yada 6 olmam laZim hic bukadar adetimi beklemedim valla uc ebriyom var ucuncu gunu donduruldu bakalim hayirlisi ne olcak ilk denemem senin neden ertelendi nisana kaydi

Canim benim dondurulmusla ilk denemem 5.gun tek embriyom var martta histereskopi yapilcagi icin nisana ertelendi benim ilk denemem taze embriyoydu tuttu ama sonradab kaybettim seni cok iyi anliyorum hemen zaman gecsin istiyorum :)

Valla tatlim ben mart ayini bekliyorum transfer islemi icin adetimi dort gozle bekler oldum hep dua ediyorum muayenede ins birsey cikmaz hersey yolunda gider diye
Bende dondurulmuş embriyolarımın transferini bekliyorum. Nisan ayının başında regl olacağım. Genelde okuduğum, dondurulmuş embriyoların tutunma şanslarının daha yüksek olduğu şeklinde.

Bende dondurulmuş embriyolarımın transferini bekliyorum. Nisan ayının başında regl olacağım. Genelde okuduğum, dondurulmuş embriyoların tutunma şanslarının daha yüksek olduğu şeklinde.
Insallah canim dedigin gibi olur bende yarindan itibaren tedaviye baslicam bi aksilik olmazsa..senin kacinci denemen ilkmi kacinci gun embriyon var

Insallah canim dedigin gibi olur bende yarindan itibaren tedaviye baslicam bi aksilik olmazsa..senin kacinci denemen ilkmi kacinci gun embriyon var
Benim ilk tüp bebek denemem. İlk embriyo tuttu ama kimyasal gebelik oluştu. Nisan ayında kalan iki embriyo transfer edilecek. Benimkiler 5.gün embriyoları. Fakat eşimin spermlerinde morfoloji bozukluğu var. Tutmayacak diye korkuyorum senin ilk denemenmi?

kizlar merhaba. böyle paldir küldür muhabette girmis gibi oldum ama söz gecmisi mutlaka okuyacagim. ben 4. tüp bebek denemesinde oglusuma kavustum. Mart basinda 1 yasina girdi gözümün nuru. Simdi donmuslari alma telasina girdik. gecen 4 tüp bebekte hic donmus embriyo tecrübem olmamisti cünkü geriye hic embriyo kalmamisti. cok sükür bu sefer 4 adet blast embriyomuz var. Adetin birinci gününden bu yana Progynova diye bir ilac iciyorum (benim Tüp bebek operasyonu Cek Cumhuriyetinde yapiliyor, ben Almanyada yasiyorum). Persembe günü doktora gidecegim kalinlik ölcümü icin sonrasinda da transfer konusulacak. ama endisem buz bebislerin saglikli cözülmemesi. bu konuda tecrübesi olan var mi? tutunma konusunda da acaba bir dezavantaj varmidir diye düsünmeden edemiyorum. simdiden herkeslere hayirli ve saglikli hamilelikler dilerim.

Oncelikle aramiza hosgeldin canim sayfamiz ne zmandir durgun cok iyi yaptin yazarak allah oglusuna uzun omurler versin bende dondurulmus tedaviye basladim yarin kalinlik kontrolum var ve benimde ilk ama hemsireyle ve dr la gorustum bozulma ihtimalleri yok denecek kadar az oldugunu soylediler cunku laboratuvar ve saklama kosullari eskiye gore iyimis bende baya kafama takiyodum tabi yinede cok dusukte olsa bi ihtimal :) benimde 5.gun tek.embriyom var yani senin 4 tane cok cok sanslisin birine bisey olsa bile digerleri var ayni sekilde blastlarin tutunma oranida yuksekmis fakat belli olmuyo boyle seyler yinede nasip 5.gun iyi kalite tutmayanda var kotu kalite tutanda hayirlisi olsun insallah adetten sonra kacinci gunun bugun

merhaba Papatya,
güzel dileklerin icin cok tesekkürler. insallah tek tasin sana güpgüzel bir bebek olarak geri gelir. benim bir önceki denememde 2 adet blast yerlestirdiler ve ikisi de aslinda tutmustu. lakin bebeklerden birinin 10.cu haftada kalbi durdu ve oglusum dünyaya geldi. benim kontrolüm bugün adetten sonra 10.cu gün. aslinda 12.ci günde gitmek gerekir ama burada doktorlar maalesef hafta sonlari calismiyor ve Cuma gününden itibaren de Paskalya tatili var.

Merhaba arkadaşlar,

İş yoğunluğundan ancak okuyabildim yazılanları. Benim merak ettiğim diğer konu; doktor beni reglinin ilk günü çağırdı ilaçlara başlayalım diyerek. Bana dondurulmuş embriyo transferi olacak, bu defa sadece rahim kalınlığımı ölçülecek, onun içinmi ilaç alacağım acaba. dondurulmuş embriyo transferinde süreç nasıl işliyor bilen biraz bilgi aktarabilir mi?

Eşime arı sütü içermeyi düşünüyorum, sizce işe yararmı tecrübe eden var mı?

selam Canım;
benımde senın gıbı nısanda tedavım baslayacak. tedavı surecı kısıden kısıye degısıyor sanırım. benım arastırdıklarım ılk adetının 2yada 3gunu gıdıyorları ona gore tahlkıller yapılım rahmı hamılelıge hazırlyıorlardı. bende oyle bır hevesle gıttım mart ayında adetımle bana 29unda yapmam ıcın bır ıgne verdıler ve nısanda adetının 2.gunu gelmemı soledıler.1,5aylık tedavıye baslayacagız denıldı.marttan nısana kadar adetımın 2.gunu gıttıgımdede tahllıler yapıp ılaç tedavısene baslayacagız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…