dondurulmuş embriyo transferi

Canim CICEK7434 arkadasimizin dedigi gibi tedaviyi kisiye gore ayarlaniyor benim 5.gunum anlatayim coraspin folbiol ve estrofeme basladim adetimin ilk gunu gitmedim bugun ilk gittim rahim kalinligina bakildi 5 gun sonra bidaha gidicem sonrada transfer tarihi belirlencek yani kisaca toplam 3 yada 4 kez gidiyosun oda kalinlik kontrolu yani cok basitmis vucudun ve psikolojij yipranmiyor ben cok iyi hissediyorum buyuzden kendimi :)

Sevindim gerçekten. Uzun tedavi sürecinde iğneleri vurulmak insanı yıpratıyor oldukça. Bu defa kolay olur ve tutar inşallah:))

Sevindim gerçekten. Uzun tedavi sürecinde iğneleri vurulmak insanı yıpratıyor oldukça. Bu defa kolay olur ve tutar inşallah:))
Insallah canim ya evet kesinlikle dogru igneler vucudu yipratiyomus bu tedavi daha iyi moralin yuksek oluncada iskenceye donusmuyor umarim tutar hepimizin canim bu yolda yuruyen herkesin allah yardimcisi olsun

Dondurulmus tedaviye baslicak arkadaslarima ekstra bisey soylemek isterim...bugun kalinlik olcumu icin gittigimde normalden daha iyi cikmis sasirdilar cunku estrofemi 1 tane iciyorum sordular bisey yaptinmi diye nar suyu iciyorum dedim sagolsun burdan arkadaslardan okumustum mutlaka tavsiye ederim ki iceli cok kisa zaman oldu benim ustelik :)

Dondurulmus embriyoda hcg dahami yuksek oluyor kizlar 5. Gun embriyosu 2 tane transfer edildi bugun 7. Gunum ama idrar testinde cikmadi silikte olsa cikmaliydi degilmi

selam hanımlar ;

29martta ben lucrin 3,75 depot ıgnesı vurcam kendıme gobekten bu ıgneyı kullanan var mı aranızda bana doktor 1 defa yapman lazım dedı. nasıl bır ıgne bu gonal f gıbımı nasıl kullanacagım bılgısı olan varsa paylaşabılır mı ?

O DONEMDE MI ICTIN NAR SUYUNU BENDE ARADA SIRADA ICIYORUM AMA SEVDIGIM ICIN RAHIMLE ALAKALI DEGIL. GUNDE 1 BARDAK MI ICIYORSUN

O DONEMDE MI ICTIN NAR SUYUNU BENDE ARADA SIRADA ICIYORUM AMA SEVDIGIM ICIN RAHIMLE ALAKALI DEGIL. GUNDE 1 BARDAK MI ICIYORSUN
Canim normalde sabah aksam 1 bardakmis ama ben denemek icin sadece 3 gun gece yatarken ictim faydasi oldu bakalim diger kontrolde kalinlik nasil olcak ozaman yine bilgi veririm :)

Kizlar iyi aksamlar hepinize son durumlar nelerdir varmi tedaviye baslayan transferi olan sonuc bekleyen

Kizlar iyi aksamlar hepinize son durumlar nelerdir varmi tedaviye baslayan transferi olan sonuc bekleyen
Hayırlı geceler bende 3 denememee basladim 1 haftadır estrofem kullanyrum nısan 1 de kontrolu var .istenilen sevyeye gelınce doktorum fıtıl verecegını soledi 5 gun blokast emrıyo 2 denememde 5 gun emrıyosuydu ve ohss oldugum ıcın malesef dusuk oldu . Sımdı bu 3 denemem dondurulmus emrıyolar transfer edilecek nasıp se .ben birey soracağım bana doktr um bu denemede e2 testı yapmadı hıc bır kan testı yapmadı aspirin ve folik asit vermdi.bol proteın agıtlık lı ye dedı.sizde kan testı vs bı tahlil yaptirdiniz mı bunu merak edyrum.birde sunu soylıyım bol bol ananas yıyın bebegın tutunmasi na cok etkılıymıs kızlar.

Canim Z zenan6161 tedavin hayirli olsun insallah nisan ayi hepimize ugurlu olsun bende tedavimin 7.gunundeyim :) banada kan testi yapilmadi hatta 2 adetin 2.gunu bile gitmedim 3gun once gittim sadece kalinliga bakiyolarmis dondurulmus tedavide bende carsamba tekrar kontrole gidicem ozaman daha net biseyler cikicak ama icini ferah tut banada kan testi yada ekstra hap vermedi ama ben ozellikle folbiol ve corapine baslimmi demistim aradigimda basla dediler oyuzden onlarida iciyorum coraspinin hicbi zarari yok folbiolda vitamin zaten :)

Tesekkur ederım canm bende cuma gunu gidecegim.bukalınlık nekadar olması lazım bılıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…