- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
CanimMerhaba arkadaşlar,
İş yoğunluğundan ancak okuyabildim yazılanları. Benim merak ettiğim diğer konu; doktor beni reglinin ilk günü çağırdı ilaçlara başlayalım diyerek. Bana dondurulmuş embriyo transferi olacak, bu defa sadece rahim kalınlığımı ölçülecek, onun içinmi ilaç alacağım acaba. dondurulmuş embriyo transferinde süreç nasıl işliyor bilen biraz bilgi aktarabilir mi?
Eşime arı sütü içermeyi düşünüyorum, sizce işe yararmı tecrübe eden var mı?
Sevindim gerçekten. Uzun tedavi sürecinde iğneleri vurulmak insanı yıpratıyor oldukça. Bu defa kolay olur ve tutar inşallah:))CanimCICEK7434 arkadasimizin dedigi gibi tedaviyi kisiye gore ayarlaniyor benim 5.gunum anlatayim coraspin folbiol ve estrofeme basladim adetimin ilk gunu gitmedim bugun ilk gittim rahim kalinligina bakildi 5 gun sonra bidaha gidicem sonrada transfer tarihi belirlencek yani kisaca toplam 3 yada 4 kez gidiyosun oda kalinlik kontrolu yani cok basitmis vucudun ve psikolojij yipranmiyor ben cok iyi hissediyorum buyuzden kendimi :)
Insallah canim ya evet kesinlikle dogru igneler vucudu yipratiyomus bu tedavi daha iyi moralin yuksek oluncada iskenceye donusmuyorSevindim gerçekten. Uzun tedavi sürecinde iğneleri vurulmak insanı yıpratıyor oldukça. Bu defa kolay olur ve tutar inşallah:))
Canim buarada senin nisanda mi baslicak tedavin kac gunun var adetineSevindim gerçekten. Uzun tedavi sürecinde iğneleri vurulmak insanı yıpratıyor oldukça. Bu defa kolay olur ve tutar inşallah:))
Evet canım, 2 nisanda reglimin ilk günü olacak. Doktor ilk gün gel hemen ilaçlara başlayalım dedi. Sanırım nisan ortasında transfer işlemi olacak.Canim buarada senin nisanda mi baslicak tedavin kac gunun var adetine
Amin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz :))) umut olsun bize.Hadi insallah bu sefer guzel sonuclar alirsin benimde 5 nisandan sonra transfer nisan ayi allahin izniyle bize ugurlu gelicek
O DONEMDE MI ICTIN NAR SUYUNU BENDE ARADA SIRADA ICIYORUM AMA SEVDIGIM ICIN RAHIMLE ALAKALI DEGIL. GUNDE 1 BARDAK MI ICIYORSUNDondurulmus tedaviye baslicak arkadaslarima ekstra bisey soylemek isterim...bugun kalinlik olcumu icin gittigimde normalden daha iyi cikmis sasirdilar cunku estrofemi 1 tane iciyorum sordular bisey yaptinmi diye nar suyu iciyorum dedim sagolsun burdan arkadaslardan okumustum mutlaka tavsiye ederim ki iceli cok kisa zaman oldu benim ustelik :)
Canim normalde sabah aksam 1 bardakmis ama ben denemek icin sadece 3 gun gece yatarken ictim faydasi oldu bakalim diger kontrolde kalinlik nasil olcak ozaman yine bilgi veririm :)O DONEMDE MI ICTIN NAR SUYUNU BENDE ARADA SIRADA ICIYORUM AMA SEVDIGIM ICIN RAHIMLE ALAKALI DEGIL. GUNDE 1 BARDAK MI ICIYORSUN
Canim hayirli olsun sanirim ayni zamanlarda olcak bizim transfer :) nisan ayinda insallah gebeler cogalarizHerkesin transferi hayırlı uğurlu olur inşallah.bende önümüzdeki hafta dondurulmuş embriyolar la transfere gireceğim.
Hayırlı geceler bende 3 denememee basladim 1 haftadır estrofem kullanyrum nısan 1 de kontrolu var .istenilen sevyeye gelınce doktorum fıtıl verecegını soledi 5 gun blokast emrıyo 2 denememde 5 gun emrıyosuydu ve ohss oldugum ıcın malesef dusuk oldu . Sımdı bu 3 denemem dondurulmus emrıyolar transfer edilecek nasıp se .ben birey soracağım bana doktr um bu denemede e2 testı yapmadı hıc bır kan testı yapmadı aspirin ve folik asit vermdi.bol proteın agıtlık lı ye dedı.sizde kan testı vs bı tahlil yaptirdiniz mı bunu merak edyrum.birde sunu soylıyım bol bol ananas yıyın bebegın tutunmasi na cok etkılıymıs kızlar.Kizlar iyi aksamlar hepinize son durumlar nelerdir varmi tedaviye baslayan transferi olan sonuc bekleyen
Tesekkur ederım canm bende cuma gunu gidecegim.bukalınlık nekadar olması lazım bılıyormusunCanim Z zenan6161 tedavin hayirli olsun insallah nisan ayi hepimize ugurlu olsun bende tedavimin 7.gunundeyim :) banada kan testi yapilmadi hatta 2 adetin 2.gunu bile gitmedim 3gun once gittim sadece kalinliga bakiyolarmis dondurulmus tedavide bende carsamba tekrar kontrole gidicem ozaman daha net biseyler cikicak ama icini ferah tut banada kan testi yada ekstra hap vermedi ama ben ozellikle folbiol ve corapine baslimmi demistim aradigimda basla dediler oyuzden onlarida iciyorum coraspinin hicbi zarari yok folbiolda vitamin zaten :)
8mm ustunde olmasi gerekir canim dr daha sonra ona gore gun ayarliyormusTesekkur ederım canm bende cuma gunu gidecegim.bukalınlık nekadar olması lazım bılıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?