- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Ayyy maşallah ne güzel☺ bir şey sorabilir miyim? Nar suyu markette satılan hazır meyve sularından mi içtiniz?Dondurulmus tedaviye baslicak arkadaslarima ekstra bisey soylemek isterim...bugun kalinlik olcumu icin gittigimde normalden daha iyi cikmis sasirdilar cunku estrofemi 1 tane iciyorum sordular bisey yaptinmi diye nar suyu iciyorum dedim sagolsun burdan arkadaslardan okumustum mutlaka tavsiye ederim ki iceli cok kisa zaman oldu benim ustelik :)
Hiç stres yapma arkadaşım. İçini ferah tut olacağı varsa oluyor zaten. Ona bakarsan benim de 6aa diye konuldu embriyom ama kimyasal oldu. O nedenle bunlara Çok takılma Allâh bilir işini.Bende kalitesiz olarak dusunmustum bide 5aa varmis hic anlamiyorum cunkuicimi rahatlattin canim ya valla strese giriyorum tek diye
Yok canim onlarin icinde ne var belli degil oyuzde kendimiz sıktık su nar sıkacaklarindan aldik hattaAyyy maşallah ne güzel☺ bir şey sorabilir miyim? Nar suyu markette satılan hazır meyve sularından mi içtiniz?
Cok haklisin canim ya biz naparsak yapalim nasibimizde varsa olurda iste insan dusunmeden edemiyor cok uzuldum canim senin ilk denemenmiydi dondurulmusmuydu bidaha denicekmisin nezaman baslicaksin ayyy ne cok soru sordumHiç stres yapma arkadaşım. İçini ferah tut olacağı varsa oluyor zaten. Ona bakarsan benim de 6aa diye konuldu embriyom ama kimyasal oldu. O nedenle bunlara Çok takılma Allâh bilir işini.
Ayyyy canimmmm insallah saglikli sihatli uzun ömurlu bir bebegin olur Rabbim hayirlisiyla bebegini kucagina almayi pozitifi gormeyi nasip ederHerkese merhaba
ben dün son kontrole gittim kan aldılar test için,E2 prolaktin tsh a baktılar.pazartesi öğlen transferim var hayırlısıyla gelip geçsin çok ama çok heyecanlıyım bana dua edin kızlar.
Ben de ilk zamanlar çok üzülmustum çünkü doktorlar transferde çok olumlu konuşmuşlardi ama olmadı nasip. Şimdi bu ay dondurulmuşum var bir tane onu denemek istiyoruz. Önceki tazeydı zaten çok yumurtam yok 7 tane toplandı ikisi olgun çıktı ikisi de 5. Güne gitti birini transfer ettiler birini dondurduk bakalım artık inşallah bu sefer dondurulmusla hamile kalıp anne olabilirim.Cok haklisin canim ya biz naparsak yapalim nasibimizde varsa olurda iste insan dusunmeden edemiyor cok uzuldum canim senin ilk denemenmiydi dondurulmusmuydu bidaha denicekmisin nezaman baslicaksin ayyy ne cok soru sordum
İnşallah daha da faydasını görürsün Allâh emeklerimizi boşa çıkarmasın. İçmeye devam☺Yok canim onlarin icinde ne var belli degil oyuzde kendimiz sıktık su nar sıkacaklarindan aldik hatta
BENIMDE 7YUMURTAM OLUSTU 5I OLGUN CIKTI 5TANEDEN 3TANESI DOLLENDI 3.GUNU DONDURULDU BAKALIM NASIL OLCAK BENDE NISANDA ADETIMLE TEDAVIYE BASLAYACAKLAR GECEN AY GITTIM LUCRIN DIYE IGNE VERDI YARIN YAPACAGIM KENDIME. SONRA ADETININ 2. GUNU GEL DEDILER RAHMI HAZIRLAYACAKLAR AMA BEN HIC BILMYIORUM NASIL DOLDURULDU TEK MI EMBRIYO KOYARLAR CIFT MI KALITELERI NE DURUMDA SORMADIM YANI SADECE 3.TANE EMBRIO OLUSTU DEDILER DEDIM YETERLI MI EVE DEDILER TAMAM OZAMAN DEDIM . :)Ben de ilk zamanlar çok üzülmustum çünkü doktorlar transferde çok olumlu konuşmuşlardi ama olmadı nasip. Şimdi bu ay dondurulmuşum var bir tane onu denemek istiyoruz. Önceki tazeydı zaten çok yumurtam yok 7 tane toplandı ikisi olgun çıktı ikisi de 5. Güne gitti birini transfer ettiler birini dondurduk bakalım artık inşallah bu sefer dondurulmusla hamile kalıp anne olabilirim.
İnşallah iyi olur yaa. Sizin demek ki taze olarak embriyoyu transfer etmediler. Ben de bu adetimle baslayacam inşallah. Doktor rahim kalınlığı önemli dedi ve geçen tedaviden kalma kist oluşmuş mu ona baktırmami söyledi. Peki lucrin ne işe yarıyor?BENIMDE 7YUMURTAM OLUSTU 5I OLGUN CIKTI 5TANEDEN 3TANESI DOLLENDI 3.GUNU DONDURULDU BAKALIM NASIL OLCAK BENDE NISANDA ADETIMLE TEDAVIYE BASLAYACAKLAR GECEN AY GITTIM LUCRIN DIYE IGNE VERDI YARIN YAPACAGIM KENDIME. SONRA ADETININ 2. GUNU GEL DEDILER RAHMI HAZIRLAYACAKLAR AMA BEN HIC BILMYIORUM NASIL DOLDURULDU TEK MI EMBRIYO KOYARLAR CIFT MI KALITELERI NE DURUMDA SORMADIM YANI SADECE 3.TANE EMBRIO OLUSTU DEDILER DEDIM YETERLI MI EVE DEDILER TAMAM OZAMAN DEDIM . :)
Insallah hepimizi icin nisan ayi ugurlu gelir canim bundada bi hayir vardir demekten baska elimize birsey gecmiyor malesefBen de ilk zamanlar çok üzülmustum çünkü doktorlar transferde çok olumlu konuşmuşlardi ama olmadı nasip. Şimdi bu ay dondurulmuşum var bir tane onu denemek istiyoruz. Önceki tazeydı zaten çok yumurtam yok 7 tane toplandı ikisi olgun çıktı ikisi de 5. Güne gitti birini transfer ettiler birini dondurduk bakalım artık inşallah bu sefer dondurulmusla hamile kalıp anne olabilirim.
Ayyy hadi inşallah. Allah yüzüme baksın da bize de bu tedavide anneliği tattirsin inşallah. Nisan ayı lütfen ugurlu gel çok heyecanlıyım yaaa çok çokInsallah hepimizi icin nisan ayi ugurlu gelir canim bundada bi hayir vardir demekten baska elimize birsey gecmiyor malesefbenimde tek 5.gun var ayni bebislerimiz :) insallah pozitifleri goruruz sonunu dogumunu goruruz moralini yuksek tut canim donmus tedavi daha kolaymis gercekten
VALLA HIC BILMYIORUM BEN PEK AYRINTILARA GIRMYORUM KAFAM COK KARISIYOR O YUZDEN HEP ACEBALARLA OLUYORUM DOKTORUMA GUVENIYORUM O DERSE KAYITSIZ SORGUSUZ YAPIYORUM VALLA :) BENIM TUPLERIMDE HIDROSALPENKS VARDI SIVI TOPLAMIS DIS GEBELIK GECMIRMISTIM OSEKILDE FARK ETTIM HSG FILMI ILE ILK TUP BEBEK TEDAVIMI OLDUM SONR LAPOROSKOBI OLDUM TUPLERIN RAHIMLE BAGLANTISINI KESTIK SIMDI TRANSFER ICIN RAHMI HAZIRLAYACAKMISLAR LUCRINI KULLANCAK YARIN SONRA ADETIMLE NISANIN ILK HAFTASI OLURUM DIYE DUSUNUYORUM MARTTAKI ADETIMLE GITTGIMDE ULTRASON MUAYENESI OLDUM KIS MIYOM BIRSEY GOZUKMEDI YUMURTALARIMDA YINE 5TANE OLGUN YUMURTA GOZUKUYORDU :) DEDIM ARTMAMIS YUMURTAMİnşallah iyi olur yaa. Sizin demek ki taze olarak embriyoyu transfer etmediler. Ben de bu adetimle baslayacam inşallah. Doktor rahim kalınlığı önemli dedi ve geçen tedaviden kalma kist oluşmuş mu ona baktırmami söyledi. Peki lucrin ne işe yarıyor?
Cok cok iyi canim hic merak etme zaten 8in ustunde transfer oluyo daha 2.gunu boyleyse oooo masallah yariyi tamamlamissin daha 2.gundeArkadaşlar bugün adetimin ikinci günü rahim kalınlığım 4mm. Sizce nasıl? Bu konuda hiç bilgim yok. Sizin kaç mm çıkmıştı?
Bu yumurtalar benim de artmiyor neyse azalmadigina şükür edelim bari:) en doğrusu canım doktorumuza güvenmek. Hakkımızda hayırlısi olsun inşallah. Buralarda anne olduğumuzu da yazmak en yakın zamanda nasip olsun inşallah.VALLA HIC BILMYIORUM BEN PEK AYRINTILARA GIRMYORUM KAFAM COK KARISIYOR O YUZDEN HEP ACEBALARLA OLUYORUM DOKTORUMA GUVENIYORUM O DERSE KAYITSIZ SORGUSUZ YAPIYORUM VALLA :) BENIM TUPLERIMDE HIDROSALPENKS VARDI SIVI TOPLAMIS DIS GEBELIK GECMIRMISTIM OSEKILDE FARK ETTIM HSG FILMI ILE ILK TUP BEBEK TEDAVIMI OLDUM SONR LAPOROSKOBI OLDUM TUPLERIN RAHIMLE BAGLANTISINI KESTIK SIMDI TRANSFER ICIN RAHMI HAZIRLAYACAKMISLAR LUCRINI KULLANCAK YARIN SONRA ADETIMLE NISANIN ILK HAFTASI OLURUM DIYE DUSUNUYORUM MARTTAKI ADETIMLE GITTGIMDE ULTRASON MUAYENESI OLDUM KIS MIYOM BIRSEY GOZUKMEDI YUMURTALARIMDA YINE 5TANE OLGUN YUMURTA GOZUKUYORDU :) DEDIM ARTMAMIS YUMURTAM
Amiiiiiiiinnnnn inşallah. Heyecanlaniyorum çünkü böyle çok yumurtam yok ki dondurulmus hadi bu olmazsa o olur falan diyebileceğim. Ayyy ne bilim ya daha bugün başladı maraton doktor 4 deyince az mı çok mu diyemedim bilemedim bi sorayım dedim. İnşallah git gide artar:) güzel günler bekleyin inşallah bizi. Allah im bizim de yüzümüze bak lutfennnnnnnnnnn::)Cok cok iyi canim hic merak etme zaten 8in ustunde transfer oluyo daha 2.gunu boyleyse oooo masallah yariyi tamamlamissin daha 2.gunde
heyecanini anliyorum benimde nedense icim kipir kipir durduramiyorumallahim insallah bu heyecanimizn sonuda guzel.olur
Canim ayni durumdayiz benimde bitanecik var baskada yok o benim son umudum :) gelsin bebislerimiz artik ya neguzel dua etmissin oyle aminnnnnA
Amiiiiiiiinnnnn inşallah. Heyecanlaniyorum çünkü böyle çok yumurtam yok ki dondurulmus hadi bu olmazsa o olur falan diyebileceğim. Ayyy ne bilim ya daha bugün başladı maraton doktor 4 deyince az mı çok mu diyemedim bilemedim bi sorayım dedim. İnşallah git gide artar:) güzel günler bekleyin inşallah bizi. Allah im bizim de yüzümüze bak lutfennnnnnnnnnn::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?