dondurulmuş embriyo transferi

Canım evet transferi oldum baby leri kaptım bakalım günler nasıl geçecek....
HAYIRLISI BAKALIM INS COK GUZEL GECER GUZEL HABERLER VERIRSIN BIZE BURDAN :) BAHARDA GELDI ZATEN HAVALARDA ISINIYOR YESEREN AGACLAR ACAN CICEKLER GIBI SENINDE BEBISLERIN SANA TUTUNSUN

C calikusu2912 canim transferin hayirli olsun insallah bebeklerini kucagina almayida nasip eder allah dualarim seninle bizede umut ol test gunun ne zaman peki :)

Bu arada kizlar yarin tedavimin 10.gunu 5.gun embriyosu gerci yarin az cok belli olurda merak ediyorum tahminen kacinci gunler transfer olur

Transfer olurken embriyonun gunu omemlimiki ben sadece rahmin ve degerlerin uygun oldugunda transfer yapiliyor biliyorum
Bende oyle biliyorum aslinda ama bazi yerlerde 5.gun embriyolarin gec transfer edildigini okudum oyuzden merak ediyorum :)

papatyyaa123 bana doktorum estrofem den sonra 5 gun daha alttan fıtıl verecegını solemıştı cuma gunu gidecegim.ıns hepımız bebeklerımızi saglık akla kucagımıza alırız.

Benim bu ikinci dondurulmuş denemem ilki tuttu ama 8 haftalıkken kaybettik bebeği, şimdi tekrar başladım bugün ilk günümdü, merak ettiğim estrofemi gittkçe arttırıyo doktor hergün 5 adet içmeye başlıyorum transfer zamanında kalp atışını duyana kadar 5 adet içiyorum sizde de böyle mi?

Ben yeni başladım daha dün estrofeme günde 3 defa kullanıyorum ama zamanla ne olur bilemiyorum. Artarsa buraya yazarım ya da azalirsa. İlk tedavinizde bu sekilde olmamis miydi?

Canim bende ilk 7 gun gunde 1 tane sonra 2 tane icmeye basladim benimde git gide artiyor yarin kontrolum var 3e cikarmi bilmiyorum

İlk transferimde de böyle olmuştu ilk önce 1 le başladım sonra 2 sonra 3 en son transfere kadar 5 e çıktı kalp atışına kadar da her gğn 5 adet alıcaktım, ama bana bi an fazla geldi ama her doktorun tedavis farklı galiba. Bugün başladım bende. Bu arada 5. Gün embriyo transferiyle 3. Gün embriyo transferi günleri farklı. Yani 5. Gün embriyolarını 2 gün daha geç transfer ediyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…