- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Aralik anneleri diye insallah yeni bir forum acariz bebislerimizden konusuruz[/QUOT inşallah yarabbim aminnnnnnn
Canım evet transferi oldum baby leri kaptım
HAYIRLISI BAKALIM INS COK GUZEL GECER GUZEL HABERLER VERIRSIN BIZE BURDAN :) BAHARDA GELDI ZATEN HAVALARDA ISINIYOR YESEREN AGACLAR ACAN CICEKLER GIBI SENINDE BEBISLERIN SANA TUTUNSUNCanım evet transferi oldum baby leri kaptımbakalım günler nasıl geçecek....
:):)Canım evet transferi oldum baby leri kaptımbakalım günler nasıl geçecek....
Ne güzel soyledinHAYIRLISI BAKALIM INS COK GUZEL GECER GUZEL HABERLER VERIRSIN BIZE BURDAN :) BAHARDA GELDI ZATEN HAVALARDA ISINIYOR YESEREN AGACLAR ACAN CICEKLER GIBI SENINDE BEBISLERIN SANA TUTUNSUN
Transfer olurken embriyonun gunu omemlimiki ben sadece rahmin ve degerlerin uygun oldugunda transfer yapiliyor biliyorumBu arada kizlar yarin tedavimin 10.gunu 5.gun embriyosu gerci yarin az cok belli olurda merak ediyorum tahminen kacinci gunler transfer olur
Bende oyle biliyorum aslinda ama bazi yerlerde 5.gun embriyolarin gec transfer edildigini okudum oyuzden merak ediyorum :)Transfer olurken embriyonun gunu omemlimiki ben sadece rahmin ve degerlerin uygun oldugunda transfer yapiliyor biliyorum
Allah yardımcın olsun nasıl gectıHerkese merhaba
ben dün son kontrole gittim kan aldılar test için,E2 prolaktin tsh a baktılar.pazartesi öğlen transferim var hayırlısıyla gelip geçsin çok ama çok heyecanlıyım bana dua edin kızlar.
Canim senin kacinci gun tedavinin pekipapatyyaa123 bana doktorum estrofem den sonra 5 gun daha alttan fıtıl verecegını solemıştı cuma gunu gidecegim.ıns hepımız bebeklerımızi saglık akla kucagımıza alırız.
Bana doktorum 20. Gun olabilir dedi ama net değil.Bende oyle biliyorum aslinda ama bazi yerlerde 5.gun embriyolarin gec transfer edildigini okudum oyuzden merak ediyorum :)
Çok sağol canım çok şükür güzel geçti...Allah yardımcın olsun nasıl gectı
Ben yeni başladım daha dün estrofeme günde 3 defa kullanıyorum ama zamanla ne olur bilemiyorum. Artarsa buraya yazarım ya da azalirsa. İlk tedavinizde bu sekilde olmamis miydi?Benim bu ikinci dondurulmuş denemem ilki tuttu ama 8 haftalıkken kaybettik bebeği, şimdi tekrar başladım bugün ilk günümdü, merak ettiğim estrofemi gittkçe arttırıyo doktor hergün 5 adet içmeye başlıyorum transfer zamanında kalp atışını duyana kadar 5 adet içiyorum sizde de böyle mi?
Canim bende ilk 7 gun gunde 1 tane sonra 2 tane icmeye basladim benimde git gide artiyor yarin kontrolum var 3e cikarmi bilmiyorumBenim bu ikinci dondurulmuş denemem ilki tuttu ama 8 haftalıkken kaybettik bebeği, şimdi tekrar başladım bugün ilk günümdü, merak ettiğim estrofemi gittkçe arttırıyo doktor hergün 5 adet içmeye başlıyorum transfer zamanında kalp atışını duyana kadar 5 adet içiyorum sizde de böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?