- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Bugun 8 gunum.ılk 3 gun sabah aksam sonraki 3 gun sabah ogle aksam sonraki 2gun sabh 2 aksam 2 alıyorum perembeye kadar cuma knt var .adet 2 gun gttım hemen ogun den basladik estrofeme .bana dedıgı cumadan sonra fıtıl verecegım 5 gun dedi.dedıgım gbı cuma bellı olacak.Canim senin kacinci gun tedavinin peki
Sanirim rahim kalingina gore ilacdozunu ayarliyorlar bizimde sperm sayi az ve hareketi 0 oyuzdem direk tup bebek onerdilerAcaba bu konulacak emrıyo sayısına goremi veriliyor acaba .sızın sorun nedır?benm eşinde azosperm sorun var.
Canimmm suan ordayim 10.gun rahim kalinligi transfere ulasmis dr kacirmayalim dedi kan verdin progesteron degerine bakip gun ayarlicaklar cok heyecanliyimpapatyyaa123 ne yaptın canım doktora gıttınmı
hadı hayırlısı bakalım demek 10gunde rahım hazırlanıyor :)Canimmm suan ordayim 10.gun rahim kalinligi transfere ulasmis dr kacirmayalim dedi kan verdin progesteron degerine bakip gun ayarlicaklar cok heyecanliyim
Canim 11.5 mm olmus dr cok cok iyi dedi dedigim gibi sanirim nar suyu etkiledi bu durumu :)hadı hayırlısı bakalım demek 10gunde rahım hazırlanıyor :)
Canım benım mm cook sevindim ınsallah burdan daha hayırlı haber alırız ınsallahh.dualarım bu yolda cikan herkeze rabbım yardımcımız olsunKizlar buarada 6nisan carsamba transferim var bol bol dualarinizi bekliyorum :) kisaca tedavimdende bahsedeyimki baslicak olanlarada fikir olur adetin 17.gunune denk geliyor estrofem coraspin ve folbiol zaten kullaniyodum ilave ilaclarim oldu bu 5 gunde prednol, tetradox, crinone vajinal jel, proluton igne 1 kez ve transfer olursa ondan sonrada progestan igne estrofemide arttirdilar dozunu iste bukadar inanin cok basitmis bu tedavi hic merak etmeyin :)
Amin allah hepimizin yuzunu guldurur insallah saglikli sihatli hayirli uzun omurlu evlatlar nasip eder bu yolda emek vermis tanidigim tanimadigim herkesle birlikte... tedavi olanlar sonuc bekleyenlerde yazarsa burda hepbirlikte atlatiriz bu zor surecleri moral en onemli tedaviCanım benım mm cook sevindim ınsallah burdan daha hayırlı haber alırız ınsallahh.dualarım bu yolda cikan herkeze rabbım yardımcımız olsun
Herkesin farklı gördüğüm kadarıyla. Doktoruna güven canım bir bildiği vardır elbet. İçini ferah tut. Sonuçtaİlk transferimde de böyle olmuştu ilk önce 1 le başladım sonra 2 sonra 3 en son transfere kadar 5 e çıktı kalp atışına kadar da her gğn 5 adet alıcaktım, ama bana bi an fazla geldi ama her doktorun tedavis farklı galiba. Bugün başladım bende. Bu arada 5. Gün embriyo transferiyle 3. Gün embriyo transferi günleri farklı. Yani 5. Gün embriyolarını 2 gün daha geç transfer ediyolar.
Oooo masallah maşallah süper:)Canim 11.5 mm olmus dr cok cok iyi dedi dedigim gibi sanirim nar suyu etkiledi bu durumu :)
Canim cok uzuldum ama bundada vardir bir hayir diyip vazgecmeden yola devam etmek lazim evet canim en az 2 ay rahimun dinlenmesi gerekiyormus ama en onemlisi sen kendini nezaman hazir hissedersen ozaman baslamalisin..kesinlikle ben kimseye ailemde dahil bu sureci soylemedm insanlarin bakislari laflari daha cok boguyo zaten zor isimiz kimseye solememek en iyisi.. Buarada donmusmu transfer edilmisti canim ve baska embriyon varmi tekrardanmi tedaviye baslicaksinBenim transferim 03.03'de yapılmıştı, maalesef sonuç negatif. Bir dahakine çift embrio transfer edeceklermiş. Çok zor bir süreç. Milletin çenesi durmuyor, söylesen dert, söylemesen başka dert. İki ay dinlen dedi doktor. Bilmiyorum iki ayda toparlanabilecek miyim, bu sefer transferi de sonucu da kimseye söylemeyeceğim.
Ayyy hadi inşallah bu sefer annelik duygusunu tadariz. Allah yardımcın olsun canım. Allah gönlünden geçenleri güzel bir şekilde nasip etsin insallah.Kizlar buarada 6nisan carsamba transferim var bol bol dualarinizi bekliyorum :) kisaca tedavimdende bahsedeyimki baslicak olanlarada fikir olur adetin 17.gunune denk geliyor estrofem coraspin ve folbiol zaten kullaniyodum ilave ilaclarim oldu bu 5 gunde prednol, tetradox, crinone vajinal jel, proluton igne 1 kez ve transfer olursa ondan sonrada progestan igne estrofemide arttirdilar dozunu iste bukadar inanin cok basitmis bu tedavi hic merak etmeyin :)
Amiinn hepimize insallah canim benim hepimizin yuzu gulsun :) sen ne durumdasin daha adeti bekliyosun sanirim degilmiAyyy hadi inşallah bu sefer annelik duygusunu tadariz. Allah yardımcın olsun canım. Allah gönlünden geçenleri güzel bir şekilde nasip etsin insallah.
Izmirdeyim canim ben :)papatyyaa123 canım sen tedavı nerede oluyosun istanbuldamı oluyosun?. L legisperitus senın adına cok uzuldum gercekten bu surec cok zor benımde basımdaan 2 kere gecti 2 cı sı cok agır oldu .buyuzden ennıyısı kulak ardı etmek cunkı bu konusmalar bıle etkılıyor.rabbım hayırlısını nasıp etsın
İnşallah. Yok canım benim adetin 4.günü 2 gün önce estrofeme başladim. Günde 3 defa kullanıyorum.Amiinn hepimize insallah canim benim hepimizin yuzu gulsun :) sen ne durumdasin daha adeti bekliyosun sanirim degilmi
Aaaa neguzel ozaman seninde 12 13 gun sonra olur transferin insallah :) kontrol ne zamanİnşallah. Yok canım benim adetin 4.günü 2 gün önce estrofeme başladim. Günde 3 defa kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?