dondurulmuş embriyo transferi

Canim senin kacinci gun tedavinin peki
Bugun 8 gunum.ılk 3 gun sabah aksam sonraki 3 gun sabah ogle aksam sonraki 2gun sabh 2 aksam 2 alıyorum perembeye kadar cuma knt var .adet 2 gun gttım hemen ogun den basladik estrofeme .bana dedıgı cumadan sonra fıtıl verecegım 5 gun dedi.dedıgım gbı cuma bellı olacak.

Kizlar buarada 6nisan carsamba transferim var bol bol dualarinizi bekliyorum :) kisaca tedavimdende bahsedeyimki baslicak olanlarada fikir olur adetin 17.gunune denk geliyor estrofem coraspin ve folbiol zaten kullaniyodum ilave ilaclarim oldu bu 5 gunde prednol, tetradox, crinone vajinal jel, proluton igne 1 kez ve transfer olursa ondan sonrada progestan igne estrofemide arttirdilar dozunu iste bukadar inanin cok basitmis bu tedavi hic merak etmeyin :)

Canım benım mm cook sevindim ınsallah burdan daha hayırlı haber alırız ınsallahh.dualarım bu yolda cikan herkeze rabbım yardımcımız olsun

Canım benım mm cook sevindim ınsallah burdan daha hayırlı haber alırız ınsallahh.dualarım bu yolda cikan herkeze rabbım yardımcımız olsun
Amin allah hepimizin yuzunu guldurur insallah saglikli sihatli hayirli uzun omurlu evlatlar nasip eder bu yolda emek vermis tanidigim tanimadigim herkesle birlikte... tedavi olanlar sonuc bekleyenlerde yazarsa burda hepbirlikte atlatiriz bu zor surecleri moral en onemli tedavi

Benim transferim 03.03'de yapılmıştı, maalesef sonuç negatif. Bir dahakine çift embrio transfer edeceklermiş. Çok zor bir süreç. Milletin çenesi durmuyor, söylesen dert, söylemesen başka dert. İki ay dinlen dedi doktor. Bilmiyorum iki ayda toparlanabilecek miyim, bu sefer transferi de sonucu da kimseye söylemeyeceğim.

Herkesin farklı gördüğüm kadarıyla. Doktoruna güven canım bir bildiği vardır elbet. İçini ferah tut. Sonuçta
Canim 11.5 mm olmus dr cok cok iyi dedi dedigim gibi sanirim nar suyu etkiledi bu durumu :)
Oooo masallah maşallah süper:)

Canim cok uzuldum ama bundada vardir bir hayir diyip vazgecmeden yola devam etmek lazim evet canim en az 2 ay rahimun dinlenmesi gerekiyormus ama en onemlisi sen kendini nezaman hazir hissedersen ozaman baslamalisin..kesinlikle ben kimseye ailemde dahil bu sureci soylemedm insanlarin bakislari laflari daha cok boguyo zaten zor isimiz kimseye solememek en iyisi.. Buarada donmusmu transfer edilmisti canim ve baska embriyon varmi tekrardanmi tedaviye baslicaksin

Ayyy hadi inşallah bu sefer annelik duygusunu tadariz. Allah yardımcın olsun canım. Allah gönlünden geçenleri güzel bir şekilde nasip etsin insallah.

Ayyy hadi inşallah bu sefer annelik duygusunu tadariz. Allah yardımcın olsun canım. Allah gönlünden geçenleri güzel bir şekilde nasip etsin insallah.
Amiinn hepimize insallah canim benim hepimizin yuzu gulsun :) sen ne durumdasin daha adeti bekliyosun sanirim degilmi

papatyyaa123 canım sen tedavı nerede oluyosun istanbuldamı oluyosun?. L legisperitus senın adına cok uzuldum gercekten bu surec cok zor benımde basımdaan 2 kere gecti 2 cı sı cok agır oldu .buyuzden ennıyısı kulak ardı etmek cunkı bu konusmalar bıle etkılıyor.rabbım hayırlısını nasıp etsın

Izmirdeyim canim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…