- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Aaa 12 13 gün sonra transferi okuyunca bile heyecanlandım:) kontrolüm 5 nisanda bakalım ne olacak nasıl olacak:)Aaaa neguzel ozaman seninde 12 13 gun sonra olur transferin insallah :) kontrol ne zaman
Az cok o tarihte belli olur ozaman senin ne zaman yapilacagi gunler cabuk geciyor hic anlamiyosun bile bi bakmissin transferin olmus :)Aaa 12 13 gün sonra transferi okuyunca bile heyecanlandım:) kontrolüm 5 nisanda bakalım ne olacak nasıl olacak:)
Transferin hayirli olsun canim :) Kacinci gun embriyosuydu kactane transfer oldu seninMerhaba arkadaslar 25 martta 2. Tup bebek dondurulmus embriyom transfer yaptım.ama belirtim yok belirti yasıyanlar bana yazabilirmi???
Merhaba arkadaslar 25 martta 2. Tup bebek dondurulmus embriyom transfer yaptım.ama belirtim yok belirti yasıyanlar bana yazabilirmi???
Ayyy inanmiyorum ayni gun transferimiz olcak canim :)Bugun doktor knt vardı 11 ml olmus doktorum hersey cok guzel 5 gun daha progestan kapsül fıtıl coraspirın estrofem devam dedı carsamba gunum hayırlısıyla transferim olacak lutfen Dualarınızı eksık etmeyin
Olemiii inş hayırlı sonuc alırızAyyy inanmiyorum ayni gun transferimiz olcak canim :)
Insallah canim senindemi 5.gun embriyosuOlemiii inş hayırlı sonuc alırız
Merhaba canım hayırlısı olur inşallah. Bende dondurulmuş embriyom var.onu bu ay transfer olucam.şuan ben sadece esrofem ve folik asit kullanıyorum .adeti min bugün 6.günü.dün başladık ilaca.progesteron hor.biraz yüksek çıkmıştı.dün neyseki düşmüş başladık bakalım ne olacak.transfer günü yaklaştıkça heyecanlanıyorum.Bugun doktor knt vardı 11 ml olmus doktorum hersey cok guzel 5 gun daha progestan kapsül fıtıl coraspirın estrofem devam dedı carsamba gunum hayırlısıyla transferim olacak lutfen Dualarınızı eksık etmeyin
Soyle anlatayim oncelikle her hastada farkli uygulamalar yapiliyorArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi uygulama yöntemi nasıl oluyor. ?
Yaptıranlar açıklar mısınız. ?
Ben kendimden bahsedeyim adetin 2.gun estrofem folbiol ve coraspina basladim 5.gun ve 10.gunrahim kalinligina bakildi carsamba transfer karari alindi ekstra crinone jel,proluton 1 igne,tetradox, prednol verdi bazilarini 4gun kullanip birakicam carsambada transfer toplam 3 kere gitmis olcam 3.dede transfer :)Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi uygulama yöntemi nasıl oluyor. ?
Yaptıranlar açıklar mısınız. ?
Merhaba canım ilaç bayağı vermiş.bana sadece estrofem verdi.niye acaba.sonrası verecek.sen nereye gidiyorsun?Soyle anlatayim oncelikle her hastada farkli uygulamalar yapiliyor
Ben kendimden bahsedeyim adetin 2.gun estrofem folbiol ve coraspina basladim 5.gun ve 10.gunrahim kalinligina bakildi carsamba transfer karari alindi ekstra crinone jel,proluton 1 igne,tetradox, prednol verdi bazilarini 4gun kullanip birakicam carsambada transfer toplam 3 kere gitmis olcam 3.dede transfer :)
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin. Nerde yaptiricaksiniz? Kaca maloluyor acaba?Soyle anlatayim oncelikle her hastada farkli uygulamalar yapiliyor
Ben kendimden bahsedeyim adetin 2.gun estrofem folbiol ve coraspina basladim 5.gun ve 10.gunrahim kalinligina bakildi carsamba transfer karari alindi ekstra crinone jel,proluton 1 igne,tetradox, prednol verdi bazilarini 4gun kullanip birakicam carsambada transfer toplam 3 kere gitmis olcam 3.dede transfer :)
Ilki tazeydi opudan 3 gun sonra transfer oldu tuttu ama malesef 4 aylikken kaybettim simdi 5.gun tek dondurulmusum varSeninki dondurulmuş değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?