dondurulmuş embriyo transferi

Merhaba arkadaslar 25 martta 2. Tup bebek dondurulmus embriyom transfer yaptım.ama belirtim yok belirti yasıyanlar bana yazabilirmi???
Transferin hayirli olsun canim :) Kacinci gun embriyosuydu kactane transfer oldu senin

Benim 16 sında transferim, inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Belirti hiç belli olmuyor daha doğrusu herkese göre değişiyor, bir önceki tramsferimde ne mide bulantısı ne kasık ağrısı hiç bir şey yoktu, bazılarında da çok mide bulantısı oluyo. İşk transferimden sonra akşam yemeğe gittim arkadaşlarımla dışarı çıktım, yatmadım çok stres daha çok olumsuz etkiliyo kafanızı boşaltmaya çalışın ağır kaldırmadığınız yukarı uzanmadığınız sürece hiç bir şey olmaz demişti doktorum, gönlünüzü ferah tutun hepimiz güZel sonuçlar alalım inşallah.

Merhaba arkadaslar 25 martta 2. Tup bebek dondurulmus embriyom transfer yaptım.ama belirtim yok belirti yasıyanlar bana yazabilirmi???

merhaba benim ayaklarım çok üsüyordu baş dönmem oluyrdu batma falan önceki negatif denemelerimdede hissetmiştim bide bunda gögüslerim meme başları büyüdü

Bugun doktor knt vardı 11 ml olmus doktorum hersey cok guzel 5 gun daha progestan kapsül fıtıl coraspirın estrofem devam dedı carsamba gunum hayırlısıyla transferim olacak lutfen Dualarınızı eksık etmeyin

Bugun doktor knt vardı 11 ml olmus doktorum hersey cok guzel 5 gun daha progestan kapsül fıtıl coraspirın estrofem devam dedı carsamba gunum hayırlısıyla transferim olacak lutfen Dualarınızı eksık etmeyin
Ayyy inanmiyorum ayni gun transferimiz olcak canim :)

Merhaba canım hayırlısı olur inşallah. Bende dondurulmuş embriyom var.onu bu ay transfer olucam.şuan ben sadece esrofem ve folik asit kullanıyorum .adeti min bugün 6.günü.dün başladık ilaca.progesteron hor.biraz yüksek çıkmıştı.dün neyseki düşmüş başladık bakalım ne olacak.transfer günü yaklaştıkça heyecanlanıyorum.

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi uygulama yöntemi nasıl oluyor. ?
Yaptıranlar açıklar mısınız. ?
Soyle anlatayim oncelikle her hastada farkli uygulamalar yapiliyor
Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi uygulama yöntemi nasıl oluyor. ?
Yaptıranlar açıklar mısınız. ?
Ben kendimden bahsedeyim adetin 2.gun estrofem folbiol ve coraspina basladim 5.gun ve 10.gunrahim kalinligina bakildi carsamba transfer karari alindi ekstra crinone jel,proluton 1 igne,tetradox, prednol verdi bazilarini 4gun kullanip birakicam carsambada transfer toplam 3 kere gitmis olcam 3.dede transfer :)

Merhaba canım ilaç bayağı vermiş.bana sadece estrofem verdi.niye acaba.sonrası verecek.sen nereye gidiyorsun?

S Seyda235 Canim bilmiyorumki benim ilkindede boyle verilmisti ama ilaclarin cogunu 4 kullanip transferden once birakicam yani sadece crinone jel estrofem ve coraspini kullanicam :)

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin. Nerde yaptiricaksiniz? Kaca maloluyor acaba?

Merhaba arkadaşlar 2013 yılında tüp bebek le 1 kızım oldu suan 19 aylık. . Artık büyüdü ve 2 inci cocugumuzu yapmaya karar verdik lakin aklımızda endişeler var 2013 yılından bu yana 2 3 sene kadar zaman geçmiş hastanede 2 tane dondurulmus embirio var kullansakmi yoksa sil baştan işlemlere tekrar mı başlasak onerileriniz nelerdir varmı uzun zaman sonra dondurulmus kullanan bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…