- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Benim histereskopi oldu 750 arti 2500 de dondurulmusa verdik canim arastirmama gore diger yerlere gore pahaliymisTeşekkür ederim cevap verdiğiniz icin. Nerde yaptiricaksiniz? Kaca maloluyor acaba?
Günaydın canım dondurulmuş var ise niye sil baştan yapıyorsunuz.bence dondurulmuşları deneyim.bizim bir arkadaş aynı senin gibi 2013 te bir kızı oldu.dondurulmuş ları vardı.şuan onlarla 6 aylık hamile.Merhaba arkadaşlar 2013 yılında tüp bebek le 1 kızım oldu suan 19 aylık. . Artık büyüdü ve 2 inci cocugumuzu yapmaya karar verdik lakin aklımızda endişeler var 2013 yılından bu yana 2 3 sene kadar zaman geçmiş hastanede 2 tane dondurulmus embirio var kullansakmi yoksa sil baştan işlemlere tekrar mı başlasak onerileriniz nelerdir varmı uzun zaman sonra dondurulmus kullanan bayanlar
Nerede yaptırdın ki?Benim histereskopi oldu 750 arti 2500 de dondurulmusa verdik canim arastirmama gore diger yerlere gore pahaliymis
Günaydın canım dondurulmuş var ise niye sil baştan yapıyorsunuz.bence dondurulmuşları deneyim.bizim bir arkadaş aynı senin gibi 2013 te bir kızı oldu.dondurulmuş ları vardı.şuan onlarla 6 aylık hamile.
Bence direk yaptırın.yeniden başlamak zor bir süreç.birsürü hormon alıyorsun.kaçıncı gün embriyosu idiler?kalitelimiydiler?Teşekkür ederim yok yani aradan 3 sene geçti diye karamsar kalıyoruz bu yüzden denesekmi yoksa bastanmi baslasak diye düşündük zaten Son 2 dondurulmuş kaldı 2 sini de koyduracagiz aynı anda
Benim de ilk taze embriyo kimyasal oldu ve bir tane dondurulmuşum vardı. Yumurta sayim da az olduğu için ben de yeniden tedavi görüp dondurulmuşu ileri ki zamanlara bırakmak istedim ama doktorum elimizde dondurulmusun varken tekrardan tedaviye başlaman doğru değil dedi hele de dondurulmusun kalitedi iyi ise. Zaten kötü kalite embriyoları dondurmuyorlar diye biliyorum. Ve ben dondurulmuşu kullanmaya karar verdim şu an ilaç tedavisindeyim. Bana kalırsa tekrardan bir sürü hormon alma dondurulmuşu dene Allâh büyük olacaksa her türlü olur zaten.Merhaba arkadaşlar 2013 yılında tüp bebek le 1 kızım oldu suan 19 aylık. . Artık büyüdü ve 2 inci cocugumuzu yapmaya karar verdik lakin aklımızda endişeler var 2013 yılından bu yana 2 3 sene kadar zaman geçmiş hastanede 2 tane dondurulmus embirio var kullansakmi yoksa sil baştan işlemlere tekrar mı başlasak onerileriniz nelerdir varmı uzun zaman sonra dondurulmus kullanan bayanlar
Merhaba canım seninde tedavin hayırlı olsun.benimde 1 tane var.çok korkuyorum ya çözülünce birşey olacak diye.Rabbim yardımcımız olsun.bende ilaca başladım.ne zaman transfer bellimi?nerde yaptırıyorsun?Benim de ilk taze embriyo kimyasal oldu ve bir tane dondurulmuşum vardı. Yumurta sayim da az olduğu için ben de yeniden tedavi görüp dondurulmuşu ileri ki zamanlara bırakmak istedim ama doktorum elimizde dondurulmusun varken tekrardan tedaviye başlaman doğru değil dedi hele de dondurulmusun kalitedi iyi ise. Zaten kötü kalite embriyoları dondurmuyorlar diye biliyorum. Ve ben dondurulmuşu kullanmaya karar verdim şu an ilaç tedavisindeyim. Bana kalırsa tekrardan bir sürü hormon alma dondurulmuşu dene Allâh büyük olacaksa her türlü olur zaten.
Izmir smryna canimNerede yaptırdın ki?
Bence direk yaptırın.yeniden başlamak zor bir süreç.birsürü hormon alıyorsun.kaçıncı gün embriyosu idiler?kalitelimiydiler?
Teşekkür ederim. Hepimizin tedavisi ve süreci hayırlı olur inşallah. Allah utandirmasin ve bu sefer bize de anneliği tattirsin inşallah. Valla o korku bnde de var cozununce bozulur mu diye gidince doktora soracam. Benim transfer günü daha belli değil. Senin belli mi? Ben sisli memorial de yaptırıyorum ya sen?Merhaba canım seninde tedavin hayırlı olsun.benimde 1 tane var.çok korkuyorum ya çözülünce birşey olacak diye.Rabbim yardımcımız olsun.bende ilaca başladım.ne zaman transfer bellimi?nerde yaptırıyorsun?
Tsk ederim canim olmadı öyle yapayım çözüldügü zaman 3 sene önceki kaliteli hali dururmu durmaz mi bilmiyorum ilk günkü gibi ise ozaman çok iyidi hakkımızda hayırlısı neyse o olsunBenim de ilk taze embriyo kimyasal oldu ve bir tane dondurulmuşum vardı. Yumurta sayim da az olduğu için ben de yeniden tedavi görüp dondurulmuşu ileri ki zamanlara bırakmak istedim ama doktorum elimizde dondurulmusun varken tekrardan tedaviye başlaman doğru değil dedi hele de dondurulmusun kalitedi iyi ise. Zaten kötü kalite embriyoları dondurmuyorlar diye biliyorum. Ve ben dondurulmuşu kullanmaya karar verdim şu an ilaç tedavisindeyim. Bana kalırsa tekrardan bir sürü hormon alma dondurulmuşu dene Allâh büyük olacaksa her türlü olur zaten.
Bende de aynı sıkıntı var idi ama benım 6 aylık dondurulmuş lar doktoruma sordum yumurta sına gore 1 3 5 seklinde kutular var ımıs ve ayrı ayrı donduruluyomus sırayla cozme işlemi oluyormus zaten cozerken kalitesi canlılığı emrıyolok anlıyorMuş. Bu konuda korkmayın.benım doktorum bu sekılde aciklama yaptıTeşekkür ederim. Hepimizin tedavisi ve süreci hayırlı olur inşallah. Allah utandirmasin ve bu sefer bize de anneliği tattirsin inşallah. Valla o korku bnde de var cozununce bozulur mu diye gidince doktora soracam. Benim transfer günü daha belli değil. Senin belli mi? Ben sisli memorial de yaptırıyorum ya sen?
Merhaba canım bende estrofem kullanıyorum.benim de günü belli değil.perşembe kontrol var.heralde ozaman belli olur. Ben ank.novaart dayım.Teşekkür ederim. Hepimizin tedavisi ve süreci hayırlı olur inşallah. Allah utandirmasin ve bu sefer bize de anneliği tattirsin inşallah. Valla o korku bnde de var cozununce bozulur mu diye gidince doktora soracam. Benim transfer günü daha belli değil. Senin belli mi? Ben sisli memorial de yaptırıyorum ya sen?
Hiç tereddüt etme.Bismillah de başla.hayırlısı olur inşallah.5 inci gün embio su demişlerdi ozaman lar hepsi iyidi zaten ilk etapta olumlu sonuclanmisti şimdiki arada 3 sene olduğu için tereddüt ettim
arkadaşlar bende dondurulmuş tedavisindeyim şuan 19 nisanda 5. günlük embriyo transferim yapılcak adetimin 21. gününe denk geliyor transferi olan veya yapılcak arkadaşlar sizin kaçıncı gün embriyosu ve adetin kaçıncı günü transfer
Kac embriyo çözüldü ki 2 tane transfer etti doktor?Benim transferim 31 martta oldu şu an bekleme sürecindeyim öncelikle rabbim herkese nasib etsin insallah .benim dondurulmus 2 embriyom 20.gun transfer oldu bu arada 5.gun embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?