dondurulmuş embriyo transferi

Günaydın canım dondurulmuş var ise niye sil baştan yapıyorsunuz.bence dondurulmuşları deneyim.bizim bir arkadaş aynı senin gibi 2013 te bir kızı oldu.dondurulmuş ları vardı.şuan onlarla 6 aylık hamile.
 


Teşekkür ederim yok yani aradan 3 sene geçti diye karamsar kalıyoruz bu yüzden denesekmi yoksa bastanmi baslasak diye düşündük zaten Son 2 dondurulmuş kaldı 2 sini de koyduracagiz aynı anda
 
Teşekkür ederim yok yani aradan 3 sene geçti diye karamsar kalıyoruz bu yüzden denesekmi yoksa bastanmi baslasak diye düşündük zaten Son 2 dondurulmuş kaldı 2 sini de koyduracagiz aynı anda
Bence direk yaptırın.yeniden başlamak zor bir süreç.birsürü hormon alıyorsun.kaçıncı gün embriyosu idiler?kalitelimiydiler?
 
Benim de ilk taze embriyo kimyasal oldu ve bir tane dondurulmuşum vardı. Yumurta sayim da az olduğu için ben de yeniden tedavi görüp dondurulmuşu ileri ki zamanlara bırakmak istedim ama doktorum elimizde dondurulmusun varken tekrardan tedaviye başlaman doğru değil dedi hele de dondurulmusun kalitedi iyi ise. Zaten kötü kalite embriyoları dondurmuyorlar diye biliyorum. Ve ben dondurulmuşu kullanmaya karar verdim şu an ilaç tedavisindeyim. Bana kalırsa tekrardan bir sürü hormon alma dondurulmuşu dene Allâh büyük olacaksa her türlü olur zaten.
 
Merhaba canım seninde tedavin hayırlı olsun.benimde 1 tane var.çok korkuyorum ya çözülünce birşey olacak diye.Rabbim yardımcımız olsun.bende ilaca başladım.ne zaman transfer bellimi?nerde yaptırıyorsun?
 
Teşekkür ederim. Hepimizin tedavisi ve süreci hayırlı olur inşallah. Allah utandirmasin ve bu sefer bize de anneliği tattirsin inşallah. Valla o korku bnde de var cozununce bozulur mu diye gidince doktora soracam. Benim transfer günü daha belli değil. Senin belli mi? Ben sisli memorial de yaptırıyorum ya sen?
 
Tsk ederim canim olmadı öyle yapayım çözüldügü zaman 3 sene önceki kaliteli hali dururmu durmaz mi bilmiyorum ilk günkü gibi ise ozaman çok iyidi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
 
Bende de aynı sıkıntı var idi ama benım 6 aylık dondurulmuş lar doktoruma sordum yumurta sına gore 1 3 5 seklinde kutular var ımıs ve ayrı ayrı donduruluyomus sırayla cozme işlemi oluyormus zaten cozerken kalitesi canlılığı emrıyolok anlıyorMuş. Bu konuda korkmayın.benım doktorum bu sekılde aciklama yaptı
 
Merhaba canım bende estrofem kullanıyorum.benim de günü belli değil.perşembe kontrol var.heralde ozaman belli olur. Ben ank.novaart dayım.
 
arkadaşlar bende dondurulmuş tedavisindeyim şuan 19 nisanda 5. günlük embriyo transferim yapılcak adetimin 21. gününe denk geliyor transferi olan veya yapılcak arkadaşlar sizin kaçıncı gün embriyosu ve adetin kaçıncı günü transfer
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…