- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
2 tane çözüldü iki tane transfer olduKac embriyo çözüldü ki 2 tane transfer etti doktor?
Dondurulmuş embriyo tedavisi kacinci gün başlıyor.hangi ilaçlar kullaniliyor.kacinci gün transfer ediliyor. ?Tam ne sormak istediniz anlamadım
Cok güzel. Şansınız varmış ki cözülme sırasında Embriyolar bozulmamis.2 tane çözüldü iki tane transfer oldu
laboratuvar iyiyse yüzde 95 bozulmuyor ki canım benim tüp bebek merkezim herkese dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyor vücut dinlensin diye çok bozulma riski olsaydı bu riski alamazdı dondurulmuşta tutma oranı daha yüksekmişCok güzel. Şansınız varmış ki cözülme sırasında Embriyolar bozulmamis.
Sen nerde yaptırdın canım?bende 1 embriyo donduruldu.bu ay vereceklerlaboratuvar iyiyse yüzde 95 bozulmuyor ki canım benim tüp bebek merkezim herkese dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyor vücut dinlensin diye çok bozulma riski olsaydı bu riski alamazdı dondurulmuşta tutma oranı daha yüksekmiş
bahceci tüp bebek merkezi canım sen nerde tedavi gördünSen nerde yaptırdın canım?bende 1 embriyo donduruldu.bu ay verecekler
Adet olunca 2.veya 3. Günü bakıyorlar.progesteron hormonuna bakılıyor.ultrason herhangi bir kist durumu yoksa başlanıyor.estrafom kullanmaya başlanıyor.sonra 1 hafta sonra kontrole çağrılıyor.endo.kalınlığında bakılıyor.uygun kalınlığa geldiğinde transfer yapılıyor.Dondurulmuş embriyo tedavisi kacinci gün başlıyor.hangi ilaçlar kullaniliyor.kacinci gün transfer ediliyor. ?
Şuan hangi aşamadasın?ben ank.novaart.bahceci tüp bebek merkezi canım sen nerde tedavi gördün
Süperlaboratuvar iyiyse yüzde 95 bozulmuyor ki canım benim tüp bebek merkezim herkese dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyor vücut dinlensin diye çok bozulma riski olsaydı bu riski alamazdı dondurulmuşta tutma oranı daha yüksekmiş
TeşekkürlerAdet olunca 2.veya 3. Günü bakıyorlar.progesteron hormonuna bakılıyor.ultrason herhangi bir kist durumu yoksa başlanıyor.estrafom kullanmaya başlanıyor.sonra 1 hafta sonra kontrole çağrılıyor.endo.kalınlığında bakılıyor.uygun kalınlığa geldiğinde transfer yapılıyor.
Hepsini yaptım ama sadece benden progesteron hormonu sonucu istenmedi. Neden acaba?Adet olunca 2.veya 3. Günü bakıyorlar.progesteron hormonuna bakılıyor.ultrason herhangi bir kist durumu yoksa başlanıyor.estrafom kullanmaya başlanıyor.sonra 1 hafta sonra kontrole çağrılıyor.endo.kalınlığında bakılıyor.uygun kalınlığa geldiğinde transfer yapılıyor.
Bilmem. Ben başka bir merkezde yine dondurulmuş tu ozaman bendende istenmemişti.bu hoca istiyor niyeyse.zaten geçen ayki tedavide bu hoca e2,progesteron hormonların hep baktı.progesteron hormonu 1 üstünde çıktığından bana transfer yapmadı.bu ay yapacak.sen nerde yaptırıyordun?Hepsini yaptım ama sadece benden progesteron hormonu sonucu istenmedi. Neden acaba?
Birşey değilTeşekkürler
Anladım. Her merkezin farklı herhalde. Memorial de yaptırıyorum ben. Teşekkür ederim.Bilmem. Ben başka bir merkezde yine dondurulmuş tu ozaman bendende istenmemişti.bu hoca istiyor niyeyse.zaten geçen ayki tedavide bu hoca e2,progesteron hormonların hep baktı.progesteron hormonu 1 üstünde çıktığından bana transfer yapmadı.bu ay yapacak.sen nerde yaptırıyordun?
Ben de günde 3 defa yaklaşık 6 saat arayla içiyorum.3 adet estrofem içtim bugün 5 e kadar çıkıyo verdikleri listede siz kaç adet alıyosunuz ben hepsini bi seferde içiyorum sixde nasıl kızlar bi yardım edin
ben şuan adetin 5. günündeyim canım cliamara bant kullanıyorum 14 nisanda kontrol var bakalım geçen ay donduruldu embriyolarım 6 tane blast 2 tane koyulcakŞuan hangi aşamadasın?ben ank.novaart.
Hiç tereddüt etme.Bismillah de başla.hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?