dondurulmuş embriyo transferi

Cok güzel. Şansınız varmış ki cözülme sırasında Embriyolar bozulmamis.
laboratuvar iyiyse yüzde 95 bozulmuyor ki canım benim tüp bebek merkezim herkese dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyor vücut dinlensin diye çok bozulma riski olsaydı bu riski alamazdı dondurulmuşta tutma oranı daha yüksekmiş

Sen nerde yaptırdın canım?bende 1 embriyo donduruldu.bu ay verecekler

Dondurulmuş embriyo tedavisi kacinci gün başlıyor.hangi ilaçlar kullaniliyor.kacinci gün transfer ediliyor. ?
Adet olunca 2.veya 3. Günü bakıyorlar.progesteron hormonuna bakılıyor.ultrason herhangi bir kist durumu yoksa başlanıyor.estrafom kullanmaya başlanıyor.sonra 1 hafta sonra kontrole çağrılıyor.endo.kalınlığında bakılıyor.uygun kalınlığa geldiğinde transfer yapılıyor.

Teşekkürler

Hepsini yaptım ama sadece benden progesteron hormonu sonucu istenmedi. Neden acaba?

Hepsini yaptım ama sadece benden progesteron hormonu sonucu istenmedi. Neden acaba?
Bilmem. Ben başka bir merkezde yine dondurulmuş tu ozaman bendende istenmemişti.bu hoca istiyor niyeyse.zaten geçen ayki tedavide bu hoca e2,progesteron hormonların hep baktı.progesteron hormonu 1 üstünde çıktığından bana transfer yapmadı.bu ay yapacak.sen nerde yaptırıyordun?

Anladım. Her merkezin farklı herhalde. Memorial de yaptırıyorum ben. Teşekkür ederim.

3 adet estrofem içtim bugün 5 e kadar çıkıyo verdikleri listede siz kaç adet alıyosunuz ben hepsini bi seferde içiyorum sixde nasıl kızlar bi yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…