- 25 Şubat 2015
- 408
- 121
- 33
- 37
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.001
benımde bugun adetımın 1. gunu yarın kontrole gıdecegım ama nedense cok az adet oluyorum pembe leke gıbı aynı ıgne yapmıs oldugum ıcınmıdır bılemedım
Benmde aynınsekılde oldu yarın saat 11 de transferim olacak allahın izniyle sizlerden dua beklıyrum rabbım hayırlısını versın bızlereselam hanımlar ;
bugun kontrole gıttım estrofem verdı sadece 15gun kullanacagım 5er gunlerde kullanım seklı degısıyor ılk 5 gun sabah aksam - sonrakı 5gun gunde3 defa sonrakı 5gunde sabha aksam cıfter adet kullanacagım.
İyi dusun iyi seyler olsun hayirlisi ile bebislerini alip gelirsin ve seni asla birakmazlar zenan6161 benimde yirmi gun sonra olcak sanirim birde bana gebelik asisi onerdi transferden once ama dusunecegim dedim21ine kadar ilk denemem oldugu icin gereklimi bilemedim ama yaptircam sanirim benim embriyolarim az zaten uc tanecik ucuncu gun embriyosu kalitesini bilmiyorum netten baktigimda bir suru ilac alan arkadaslar var bana sadece tek bir ilac verdi onbesgun sonra kontrole cagirdi normal mi aceba muayene gayet iyi gecti adetimde kanamam az oldugu icin ikigun sonra basla dedi mubarek gunde ilaclara basliyor olacagim ins hepimiz mutlu sonuclari burdan birbirimiZe haber veririZBenmde aynınsekılde oldu yarın saat 11 de transferim olacak allahın izniyle sizlerden dua beklıyrum rabbım hayırlısını versın bızlere
Benim de transfer ayın 16sında. Sorun olmazsa tabi. 8 nisan da kontrolüm var. Bana sadaca climara bant verdi doktorum.16 sında transferim var bugün kontrole gittim, estrofem 3 adet alıyorum. Salı günü antibiyotik presnol bi de coraspine başlıyacağım bi de progesteron tabii. Pazartesi tekrar kontrole gel dedi doktor. 3. Gün ve 5. Gün embriyoları farklı tedavi şekilleri her dokyor da farklı ilaçlar kullanıyo? Kaç embriyo transfer efilecek dize?
hadı bakalım hayırlı olsunBenimde reglim başladı sonunda. eğer herşey yolunda gider ise nisanın son haftası transferim olacak inşallah.
Teşekkür ederim. İnşallah bu defa olumlu sonuç olur.hadı bakalım hayırlı olsun
Canim allah bebeklerini sana bagislasin benimde 1 de oldu simdi evdeyim tek embriyo transfer dua edelim bol bol rabbim yuzumuzu guldursun benimde 16 snda cumartesi test gunum canimpapatyyaa123 Merhaba canm ne yaptın transferin oldumu? Benım bugun oldu suan evdeyım 2 tane yerlestrdiler .nısan 20 sınde sonuc alacagım .ınsallh bebeklerım benimle kalırlar rabbım bu yolda gidenlere yardımcı olsun inş
Amin amın inş inş hayırlısıyla sonuc alırız lekelenme birsey oldumu sendeC
Canim allah bebeklerini sana bagislasin benimde 1 de oldu simdi evdeyim tek embriyo transfer dua edelim bol bol rabbim yuzumuzu guldursun benimde 16 snda cumartesi test gunum canim
Benımde ılk denemem canım bende dondurulmuslarla tedavıye basladım. Dondurulmuslarla hamılelık sansı dahada cok arttıyormus uzmanlar oyle soyluyor rahım dınlenmıs oluyor ve yumurta buyutmesı yok kolay bır ıslem ben sadece suan 1ılaç kullanıyorum 21ınde kontrole gıdecegım. rabbım hayırlısnı versın cok zor bır durum sabır versın.herkese ıyı aksamlar forumda yenıyım çok arastırmalara ragmen ilgili konuyu bulamadım. ilk tup bebek denememde hamıle kaldım fakat 17.haftada ölü dogum oldu cok cok acı cekiyorum dondurulmus embriyo ile hamile kalan varmı cok kotu durumdayım en ufak umut kırıntısına ihtiyacım var
Evet canim malesef kotu seyler yasadim ama allah sabrini veriyo 4 ay gecmis bile..dondurulmuslarla tedavi inanki daha kolaymis bugun transfer oldu insallah guzel sonuc aliriz hic merak etme daha kolay bu tedavi rabbim insallah yuzunu guldurur allah yardimicimiz olsun bugun kacinci gunun benim 17gunumde transfer olduBenımde ılk denemem canım bende dondurulmuslarla tedavıye basladım. Dondurulmuslarla hamılelık sansı dahada cok arttıyormus uzmanlar oyle soyluyor rahım dınlenmıs oluyor ve yumurta buyutmesı yok kolay bır ıslem ben sadece suan 1ılaç kullanıyorum 21ınde kontrole gıdecegım. rabbım hayırlısnı versın cok zor bır durum sabır versın.
Ne kadar kısa surmus :) ben gecen ay gıtmıstım muayene oldum adetımle lucrın ıgnesı verdı bana martın 21ınde vurdum kendıme dunde adtımın 2gunu muayeneye gıttım tekrardan emrofem dıye bır ılaç verdı sadece kı ben bırdunya ılaç beklyıordum :) ogun heyecandan kanamam az geldı o yuızden ıkıgun sonra ılaçlara basla dedıler bana 7 nısanda ılaçlara baslayacagım kanaman yogunlaşsın kı rahım duvarın ıncelsın ılaç etkısını gostyerdım dedıler 5gunde bır ılaçın kullanım seklı degısıyor 21ınde kontrole cagırdılar bırde gebelık asısı onerdıler bana 21ınde transfer gunun bellı olur dedıler :) :)Evet canim malesef kotu seyler yasadim ama allah sabrini veriyo 4 ay gecmis bile..dondurulmuslarla tedavi inanki daha kolaymis bugun transfer oldu insallah guzel sonuc aliriz hic merak etme daha kolay bu tedavi rabbim insallah yuzunu guldurur allah yardimicimiz olsun bugun kacinci gunun benim 17gunumde transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?