dondurulmuş embriyo transferi

inşallah canım ya ama dayanamıyorum işte ya gölge bile çıkmıyor yarın test günüm
canm ne desk yalan olr kimn de 7 günde ckyo.kimn de hiç ckmyo sabret bekle kendini iyiye de kötüyede hazrla ama sakın stres yapma farkndym elmzde degl ama yapacak hiç bişey yok kader hersey kısmet ben 20 gündr sunun farkndaym artk ALLAH NE DERSE O OLUR VE RABBİM HERSEYİN HAYRLSİ Nİ VERİR BUNU UNUTMA BOL.BOL DUA ET AMA ASLA İSYAN ETME CNM TM UNUTMA RABBİM SEVDİĞİ KULUNA DERT VERİR PEYGAMBER EFENDİMİZ E VERDİĞİ GİBİ

haklısın canım herşeyin farkında ve bilincindeyiz ama dayanacak sabredecek halimiz kalmadı herşey allahtan tabiki isyan etmememiz gerek allah ettirmesinde hayırlısıyla istiyoruz köyüye alışkınım zatende yıllardır iyi çıkarsa ne yaparım bilmiyorum

inşallah canım ya ama dayanamıyorum işte ya gölge bile çıkmıyor yarın test günüm
Canim yarin insallah guzel haberini alicaz sakin ama sakin umutsuzluga kapilma sana en guzel ornek kendimden verdim bak kanda ciktigi halde idrarda cikmadi lutfen kendini uzme insallah guzel sonucu alicaksin ama tutki olmadi allahin takdiri deyip tekrar toparlanip tekrar baslicaksin calismalara asla ama asla vazgecmek hayal kirilikligi yapmicaksin rabbin sabredenlerle cabalayanlarla beraberdir unutma

Canim umarim sinavlarin guzel gecer bende gecen hafta girmistim cocukta yapariz kariyerde :)

canım benim çok çok teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin bebeginizle bir ömür mutlu olursunz inşallah evet dogru söylüyorsun hakkımızda hayırlsı yıllardır bu sürecin içincedeyim hiç gülmedim her tedavinin sonunda agladım ama inşallah hiç isyan etmedim elimden geldigince dayandım sabrettim allaha sıgındım ve tekrardan herşeye yeniden başladım sürec çok yıpratıcı olsada vardır bundada bi hayır dedim devam ettiim eger yine olumsuz olursa yine aglayıp soyleyip yola devam edecegim cünkü başka çagrem yok allaha sıgınmaktan başka

ben yedinci yılıma girecem o kadar yorgunluklarım oldu ki tuttu kaybettim aklımı oynatırım sanmıştım o aralar sonra kendiliğinden dış gebelik oldu düşünsene pozitif görüyorsun sonra da değerin düşmesi dualar ediyorsun sonra denedim çok kaliteli olmalarına rağmen olmadı sonra bir daha denedim bu seferde idrar torbamı deldiler kaç gün hastaneler de neler çektim şimdi de dondurulmuşlar bu olsun diye içimden artık haykırıyorum milletin saçma sapan soruları çalışıyorum arkadaşların cocuklarını görüyorum sonra keşkelerden ne gönlümü ne de dilimi kurtaramıyorum sen yakın zamanda alırsın güzel haberi arkadan bizler geleceğiz moralini yüksek tut beterin beteri vardır her zaman

Kesinlikle bizim secilmis insanlar oldugumuza inaniyorum guclu insanlarizki allah bu sinavi bize tabi tuttu en azindan bebek icin ugrasiyoruz ilerde hayirli saglikli evlatlarimiz olur dusunsenize istedigimiz an hemen cocugumuz olmus ama buyudugunde hayirsiz bizi uzen saygisiz evlatlar olarak buyumus inanin oyle daha zor olup hergun ugrasip aglardik simdi sadece olusma asamasinda uzuluyorz bunada sukur insallah rabbim bize saglikli hayirli evlatlar vericek buna inaniyorum guclu olmana cok ama cok sevindim bu gozyaslarida biticek ama bence sen bize o guzel haberi vericeksin hissettim :)

dogru beterin beteri zaten 12 yılım hep bunu söylemekle geçti emin ol arkadaşım bende çok zor günler yaşadım burdaki herkes de öyle ateş düştügü yeri yakar derler ya aynen öyle ama seni ben anlarım beni de sen anlarsın farklı eziyetler çeksekte sonuç aynı kocaman bi hayal kırıklıgı evli çocuklu aile görünce içimdeki acı tarifsiz bazen bi çocuk görüyorum canım kaynıyor içimdeki özlemden dolayı öpmek istiyorum kendimi zor tutuyorum çok zor bi durum evet çok çok zor bi durum ama allahtan geldi sabredebilirsek ne ala ama insanız işte allah hepimizin yardımcısı olsun

Zaten allah dagına göre kar verirmiş diye boşuna dememişler :) sen beni birde başkalarının yanıda gör bu konuda içim kan aglasada inadına gülümse modundayım nedendir bilmiyorum ama insanların bana acımalarını istemiyorum galiba hep dik durmaya çalıştım güçlü görünmeye halbu ki içimde nasıl fırtınalar kopuyor herşey bi tarafa bu allahtan gelen birşey diyorum hep evet öyle o yüzden dayanabiliyoruz belkide biz sadece istiyorum hayırlımı zamanımı hiç düşünmeden hayırlısıyla olsun desekte allah bizlerden daha iyi biliyor herşeyi allah başka sıkıntı vermesin keşke olmasaydı dedirtmesin hayırlısıyla versin hayırlı tertemiz evlatlarımız bizimde olur inşallah

İnşallah pozitif sonuç alrsn arkdsm sizde problem neydi

bebeğim87 ne yaptın hadi artık hayırlı haberlerle gel ders çalışamıyorum sizden güzel haberler duyunca kendime de umutlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…