dondurulmuş embriyo transferi

Canimmm hadi hayirlisi olsun herkesin tedavisi fafkli olsun ama sonu hep guzel olsun bizim sonuc belli olunca senin transferin olucak insallah nisan hepimize ugurlu gelir

Canimmm hadi hayirlisi olsun herkesin tedavisi fafkli olsun ama sonu hep guzel olsun bizim sonuc belli olunca senin transferin olucak insallah nisan hepimize ugurlu gelir
Nisan ayi bahar donemi ben cok umutluyum valla sende umutlu ol iyi dusun iyi seyler olsun 2015benim icin cok kotu gecti bu yil benim bizim yilimiz olsun

Transfer olduktan sonra yatisda misiniz doktor ne dedi tavsiyeleriniz neler calisiyorum ben transferden sonra iki uc gun izin alim calismaya devam edeyim diyorum

Transfer olduktan sonra yatisda misiniz doktor ne dedi tavsiyeleriniz neler calisiyorum ben transferden sonra iki uc gun izin alim calismaya devam edeyim diyorum
Canim 1 saat merkezde yattim sadece 3 gun evde istirahat sonrasinda agir kaldirmamak uzanmamak sartiyla normal hayatiniza donebilirsiniz dediler..yiyecek olarakta kafein gazli icecekler nane adacayi gibi bitki caylari ve disardan yiyecek kesinlikle yasak canim

Aynınsekılde 3 gun agır kaldırma egılmek yok hafif yıycek ler ye dedı.sonra normal hayata donebılırsın.dedı.suan yatıyorum sag sola donuyor um bı sıkıntı olmaz dedı doktorum. Hakkımızda hayırlısı

Merhaba canım hayırlı olsun transferiniz.inşallah olumlu sonuç alırsınız. Bende şuan adetim 11.günü estrofem kullanıyorum. Bakalımbana ne zaman transfer yapacak.siz adetin kaçıncı günü oldunuz? Kişiye göre değişiyormu?

Canım senin transfer ne zaman oldu? Bol su iç. Evde yürüyüş yap. İnşallah tutar. Sonra da bizim dua edersin.

Canım senin transfer ne zaman oldu? Bol su iç. Evde yürüyüş yap. İnşallah tutar. Sonra da bizim dua edersin.
Canim daha bugun oldu oglen 1de insallah yuzumuz guler busefer :) ayyy etmezmiyim hic herkese hemde bu yolda yuruyen herkese allah nasip etsin bizi bizden baska kim anlarki

ALLAH HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH. RABBİM HERKESE TATTIRSIN.BİZLEREDE İNŞALLAH.BOL YATIŞLAR.BOL BEBİŞLER.
Aminnnn hepimize canim senin 11.gunun degilmi benim transfer 17.gun oldu zaten 20ye kadar olurmus seninde az kalmis bebisine kavusmana :)

Merhaba herkese hayırlı kandiller 2. Dondurulmuş embrio transferi ücretleri hakında bilgi rica ediyorum kızlar

Benim transfer günü senin test günün. Hadi hayırlısı canım. Benim de 5. Gün embriyosu. Doktorum dondurulmuş embriyo ile ihtimal daha fazla dedi.
Aaaa neguzel hadi insallah guzel sonuclari aliriz az kalmis evet benim dr ihtimal daha fazla vucut dinlenmis oldugu icin dedi insallah ole olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…