- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.021
Hep yatiyomusun suan peki esim sagima soluma bile dondurmuyo yaBenım ikiside 5.gun 1 kalite dedıler verdikleri kagıttada öyle yazıyor .bılmıyorum nıcın ole dedıler .20 sınde kan testı verecgm
Canimmm hadi hayirlisi olsun herkesin tedavisi fafkli olsun ama sonu hep guzel olsunNe kadar kısa surmus :) ben gecen ay gıtmıstım muayene oldum adetımle lucrın ıgnesı verdı bana martın 21ınde vurdum kendıme dunde adtımın 2gunu muayeneye gıttım tekrardan emrofem dıye bır ılaç verdı sadece kı ben bırdunya ılaç beklyıordum :) ogun heyecandan kanamam az geldı o yuızden ıkıgun sonra ılaçlara basla dedıler bana 7 nısanda ılaçlara baslayacagım kanaman yogunlaşsın kı rahım duvarın ıncelsın ılaç etkısını gostyerdım dedıler 5gunde bır ılaçın kullanım seklı degısıyor 21ınde kontrole cagırdılar bırde gebelık asısı onerdıler bana 21ınde transfer gunun bellı olur dedıler :) :)
Nisan ayi bahar donemi ben cok umutluyum valla sende umutlu ol iyi dusun iyi seyler olsun 2015benim icin cok kotu gecti bu yil benim bizim yilimiz olsunCanimmm hadi hayirlisi olsun herkesin tedavisi fafkli olsun ama sonu hep guzel olsunbizim sonuc belli olunca senin transferin olucak insallah nisan hepimize ugurlu gelir
Canim 1 saat merkezde yattim sadece 3 gun evde istirahat sonrasinda agir kaldirmamak uzanmamak sartiyla normal hayatiniza donebilirsiniz dediler..yiyecek olarakta kafein gazli icecekler nane adacayi gibi bitki caylari ve disardan yiyecek kesinlikle yasak canimTransfer olduktan sonra yatisda misiniz doktor ne dedi tavsiyeleriniz neler calisiyorum ben transferden sonra iki uc gun izin alim calismaya devam edeyim diyorum
Merhaba canım hayırlı olsun transferiniz.inşallah olumlu sonuç alırsınız. Bende şuan adetim 11.günü estrofem kullanıyorum. Bakalımbana ne zaman transfer yapacak.siz adetin kaçıncı günü oldunuz? Kişiye göre değişiyormu?papatyyaa123 Merhaba canm ne yaptın transferin oldumu? Benım bugun oldu suan evdeyım 2 tane yerlestrdiler .nısan 20 sınde sonuc alacagım .ınsallh bebeklerım benimle kalırlar rabbım bu yolda gidenlere yardımcı olsun inş
Canım senin transfer ne zaman oldu? Bol su iç. Evde yürüyüş yap. İnşallah tutar. Sonra da bizim dua edersin.Canim 1 saat merkezde yattim sadece 3 gun evde istirahat sonrasinda agir kaldirmamak uzanmamak sartiyla normal hayatiniza donebilirsiniz dediler..yiyecek olarakta kafein gazli icecekler nane adacayi gibi bitki caylari ve disardan yiyecek kesinlikle yasak canim
Canim daha bugun oldu oglen 1de insallah yuzumuz guler busefer :) ayyy etmezmiyim hic herkese hemde bu yolda yuruyen herkese allah nasip etsin bizi bizden baska kim anlarkiCanım senin transfer ne zaman oldu? Bol su iç. Evde yürüyüş yap. İnşallah tutar. Sonra da bizim dua edersin.
ALLAH HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH. RABBİM HERKESE TATTIRSIN.BİZLEREDE İNŞALLAH.BOL YATIŞLAR.BOL BEBİŞLER.Canim daha bugun oldu oglen 1de insallah yuzumuz guler busefer :) ayyy etmezmiyim hic herkese hemde bu yolda yuruyen herkese allah nasip etsin bizi bizden baska kim anlarki
Aminnnn hepimize canim senin 11.gunun degilmi benim transfer 17.gun oldu zaten 20ye kadar olurmus seninde az kalmis bebisine kavusmana :)ALLAH HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH. RABBİM HERKESE TATTIRSIN.BİZLEREDE İNŞALLAH.BOL YATIŞLAR.BOL BEBİŞLER.
Evet canım 11.günü. gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum.bide o 12gün stresi.ooooy RABBİM duy sesimizi ne olur.yardımcımız ol.Aminnnn hepimize canim senin 11.gunun degilmi benim transfer 17.gun oldu zaten 20ye kadar olurmus seninde az kalmis bebisine kavusmana :)
Test günü ne zaman canım. Dondurulmuşta süre değişiyor mu?Canim daha bugun oldu oglen 1de insallah yuzumuz guler busefer :) ayyy etmezmiyim hic herkese hemde bu yolda yuruyen herkese allah nasip etsin bizi bizden baska kim anlarki
Canim benim 5.gun embriysu 10gun sonraya test gunu verdi 16si cumartesi heyecanli gun :)Test günü ne zaman canım. Dondurulmuşta süre değişiyor mu?
Sen nerde yaptırmıştın?Canim benim 5.gun embriysu 10gun sonraya test gunu verdi 16si cumartesi heyecanli gun :)
Benim transfer günü senin test günün. Hadi hayırlısı canım. Benim de 5. Gün embriyosu. Doktorum dondurulmuş embriyo ile ihtimal daha fazla dedi.Canim benim 5.gun embriysu 10gun sonraya test gunu verdi 16si cumartesi heyecanli gun :)
Izmir smyrna canim benimSen nerde yaptırmıştın?
Aaaa neguzel hadi insallah guzel sonuclari aliriz az kalmis evet benim dr ihtimal daha fazla vucut dinlenmis oldugu icin dedi insallah ole olur :)Benim transfer günü senin test günün. Hadi hayırlısı canım. Benim de 5. Gün embriyosu. Doktorum dondurulmuş embriyo ile ihtimal daha fazla dedi.
Hayirli kandiller canim ben 2500 verdimMerhaba herkese hayırlı kandiller 2. Dondurulmuş embrio transferi ücretleri hakında bilgi rica ediyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?