dondurulmuş embriyo transferi

Slm arkadaşlar. Benimde 4 adet dondurulmuş embiriyom var. Nasip olursa bu ay transferim olacak. Bugün adetimin ilk günü. Ancak beni kontrol için adetin 7. günü çağırdılar. Bu normal mi?

Slm arkadaşlar. Benimde 4 adet dondurulmuş embiriyom var. Nasip olursa bu ay transferim olacak. Bugün adetimin ilk günü. Ancak beni kontrol için adetin 7. günü çağırdılar. Bu normal mi?
Tedavin hayirli olsun canim evet zaten toplamda 2 3 kez gidiliyo dondurulmus tedavide benide 5.gun ve 10.gun cagirdilar sadece rahim kalinligina bakiliyor cunku

Cevabın için teşekkür ederim canim. Senin tedavin de hayırlı olsun. Senin transferin gerçekleşti mi hangi aşamadasın

Benim de 8 mm düşük buldu galiba doktor. Tebokan verdi. Bir kontrolüm daha olacak.
Aaaa canim sen yazdiklarimi okumamamissin sanirim bak nar suyu ictim ben bi bardak rahim kalinligina iyi geliyormus denedim dr bile sasirdi naptin bukadar diye ki estrofem 1 kullaniyodum hatta hastalarimada tavsiye ederim dedi bence hemen dene :)

Aaaa canim sen yazdiklarimi okumamamissin sanirim bak nar suyu ictim ben bi bardak rahim kalinligina iyi geliyormus denedim dr bile sasirdi naptin bukadar diye ki estrofem 1 kullaniyodum hatta hastalarimada tavsiye ederim dedi bence hemen dene :)
Sağol canım hemen deneyeceğim.

Papatya ne dicem estrofemi besgunde bir degisik kullaniyorum ilk besgun sabah aksam diger besgun sabah oglen aksam diger besgunde sabah iki aksam iki alcam sonrasinda kontrol uZerine nar suyuda icersem cok kalin olursa sikinti olursa diye icmeye korktum doktorda 15gun sonrasina gel dedi son besgun icsem yeterli olurmu ki

Aaa evet canim bende oyle kullandim ama ilk 5 gun gunde 1 sonra sabah aksam 2 ve sonra transfer gunu belirlendi 3e cikti yani birden kalinlasti ben adet basladi ole icmistim ama 10.gun erken transfere gecicez dedi ve biraktim nar suyunu sende son 4 5gun once icmelisin bencede cunku arada kontrolun yokmus canim dikkatli olmak gerek erken transfer oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…