- 31 Temmuz 2015
- 635
- 627
- 103
- 42
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.041
istanbuldamısınız hangi hastaneHayirli kandiller canim ben 2500 verdim
hayırlı akşamlar benimde 14 nisan kotrol olacak sizin ki hangi hastaneben şuan adetin 5. günündeyim canım cliamara bant kullanıyorum 14 nisanda kontrol var bakalım geçen ay donduruldu embriyolarım 6 tane blast 2 tane koyulcak
İnşallah canım. Bu gece dua edelim bol bol.Aaaa neguzel hadi insallah guzel sonuclari aliriz az kalmis evet benim dr ihtimal daha fazla vucut dinlenmis oldugu icin dedi insallah ole olur :)
Ben istanbulda yaptırdım 2500 lira dondurulmus indirımde yapıyorlar.istanbuldamısınız hangi hastane
Tedavin hayirli olsun canim evet zaten toplamda 2 3 kez gidiliyo dondurulmus tedavide benide 5.gun ve 10.gun cagirdilar sadece rahim kalinligina bakiliyor cunkuSlm arkadaşlar. Benimde 4 adet dondurulmuş embiriyom var. Nasip olursa bu ay transferim olacak. Bugün adetimin ilk günü. Ancak beni kontrol için adetin 7. günü çağırdılar. Bu normal mi?
Cevabın için teşekkür ederim canim. Senin tedavin de hayırlı olsun. Senin transferin gerçekleşti mi hangi aşamadasınSlm arkadaşlar. Benimde 4 adet dondurulmuş embiriyom var. Nasip olursa bu ay transferim olacak. Bugün adetimin ilk günü. Ancak beni kontrol için adetin 7. günü çağırdılar. Bu normal mi?
Canım senin transfer günü rahim kalınlığı kaçtı?Tedavin hayirli olsun canim evet zaten toplamda 2 3 kez gidiliyo dondurulmus tedavide benide 5.gun ve 10.gun cagirdilar sadece rahim kalinligina bakiliyor cunku
Canim transfer gunu solemediler ama 10.gun 11.5mm di ve 7gun sonra transfer yapildiCanım senin transfer günü rahim kalınlığı kaçtı?
Benim de 8 mm düşük buldu galiba doktor. Tebokan verdi. Bir kontrolüm daha olacak.Canim transfer gunu solemediler ama 10.gun 11.5mm di ve 7gun sonra transfer yapildi
Aaaa canim sen yazdiklarimi okumamamissin sanirim bak nar suyu ictim ben bi bardak rahim kalinligina iyi geliyormus denedim dr bile sasirdi naptin bukadar diye ki estrofem 1 kullaniyodum hatta hastalarimada tavsiye ederim dedi bence hemen dene :)Benim de 8 mm düşük buldu galiba doktor. Tebokan verdi. Bir kontrolüm daha olacak.
Amiiinnnnn hepimizin canim bu yolda yuruyen herkesin yuzunu guldursun RabbimmPapatya zenan cicek ve diger arkadaslar hepinizin transferi ve olacak olanlar, hayirli ugurlu olsun insallah.
Sağol canım hemen deneyeceğim.Aaaa canim sen yazdiklarimi okumamamissin sanirim bak nar suyu ictim ben bi bardak rahim kalinligina iyi geliyormus denedim dr bile sasirdi naptin bukadar diye ki estrofem 1 kullaniyodum hatta hastalarimada tavsiye ederim dedi bence hemen dene :)
Sagol canimm insallah hersey cok guzel olacakPapatya zenan cicek ve diger arkadaslar hepinizin transferi ve olacak olanlar, hayirli ugurlu olsun insallah.
Aaa evet canim bende oyle kullandim ama ilk 5 gun gunde 1 sonra sabah aksam 2 ve sonra transfer gunu belirlendi 3e cikti yani birden kalinlasti ben adet basladi ole icmistim ama 10.gun erken transfere gecicez dedi ve biraktim nar suyunu sende son 4 5gun once icmelisin bencede cunku arada kontrolun yokmus canim dikkatli olmak gerek erken transfer oluyor :)Papatya ne dicem estrofemi besgunde bir degisik kullaniyorum ilk besgun sabah aksam diger besgun sabah oglen aksam diger besgunde sabah iki aksam iki alcam sonrasinda kontrol uZerine nar suyuda icersem cok kalin olursa sikinti olursa diye icmeye korktum doktorda 15gun sonrasina gel dedi son besgun icsem yeterli olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?