dondurulmuş embriyo transferi

Kızlar kusura bakmayın anca gelebildim kendime aglamaktan yine kocaman bir 0 sonuçla yıkıldım hayal kırıklığı yine peşimi ne zaman birakti ki zaten olmadı yani payıma yine sabretmek düştü o hastaneden yine göz yaşlarıyla ciktimdesteginiz icin sagolun canlaeim allah sizlerin yuzunu guldursun insallah

Bende üzüldm cnm ama gercektn soylencek söz bulamyrm sana şunu soylim canm bak tutupda düşmesi daha kötü ben yaşdm bilyrm inanki o sevnc kursanda kalyo ya ölmek istedm o an keşke hiç tutmasaydi dye hickira hickira agldm haytmda kendmi hiç bu kdr çaresiz hissetmstm hayatımd istedgm çoğu şeyi elde etmsmdr güçlü insanm ama bebegm düşeceğini öğrendm de elim kolum bağlı kaldı sadece onun için dua etmekten başka çarem yoktu da öyle yptm ama olmadı bebegm düştü ufaCK bi parca halinde gördüm gozlermle o an tek sunu hissettim çok çok careszdm ve bebgm için hiç bişey yapamadm inan ki allahm dedm keşke tutmasaydi keşke dedm Rabbim nye bu kadr çaresiz kaldm dye agldm bi gün boyunca ağladm snra dedm ki kendime pes etmek yok bida da bi damla göz yaşı akitmadm bu ay kendmi topldm smdi ikinci icin kolları sıvadım Rabbim affetsn beni isyan ettiysem ki etmemeye de calstm ama zor bi durum çok zor

canim inanki cok uzuldum acisini icimde hissettim biz nedesek bos ates dustugu yeri yakiyor ama birazcikta teselli olcaksa inan o ates hepimizin evine yuregine dustu gecende konustuk hayirlisi deyip sabir diyip yeniden baslican insaalh bu son acin olur bugunleri unutursun ama Z zeynep bal in dedigi gibi inanki tutunduktan sonra kaybetmek daha aci dusunsene ben hareketlerini hissetmistim cinsiyetini ogrenmistim esyalar bakiyoduk bide bu yonden dusun inan evlat acisi evlat hasretinden daha zor allah yar ve yardimcin olsun bol bol sabir versin

ağla canım içini boşalt sonra da sabaha hiçbirşey hatırlama yeniden başlamak için kendine güç ver doktorunla konuş gerekirse protokol değişikliği yap çok zor ne denir ki ama hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bugün sen ağlıyorsun yarın sen güleceksin emin ol sende bir gün buraya hamileyim diye yazacaksın Allahtan ümit kesilmez gök kubbe başına yıkılacak gibi hissetsende ne olur dayan ben hep derim yazarım bir yerlere umudum umuda olan yolculuğum kadar rabbim inşaallah cümlemizi güldürsün

merhaba, okuyunca gerçekten çok ama çok üzüldüm sonucunuzu bende bekleyenlerden dim.....üzülüceksiniz mutlaka ama kahretmeyin kendinize canınıza yazık Allah önce size sağlık versin...ben inanıyorum ki bu kadar mücadeleden sonra mutlaka olucak..bende geçen hafta 8 haftalık bebeğimi kaybettim üzülmedim mi? hemde çok çünkü hem kendisini hem kalp atışlarını görmüştüm...yapıcak bşy yok ayakta durmak lazım ki yeni başlangıçlar yapmalıyız..çok yıpratma kendini umudunu yitirme.

Tesekkurler canim sendemi tedavi oluyorsun
evet bende tüp bebek yaptırdım ilk deneme de tek embriyo koyuldu, tutmadı. ikinci de iki embriyo koyuldu, tuttu ama maalesef geçen hafta salı günü 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim(6.haftasında bir hafta geriden geliyordu ama kalp çok güzel attığı için dr. da bizde umutluyduk..)ve sonra kontrole gittiğimizde.....kalbinin durduğunu öğrendik tarifsiz bir yıkıntı Allah kimseye yaşatmasın. Patoloji temiz çıktı. Şimdi kromozom test sonucunu bekliyoruz. Ondan sonra duruma göre oturup konuşacağız.

Arkadaşlar öncelikle bana bu kötü günümde destek olan uzuntumu benimle paylaşan güzel insanlar allah hepinizden razı olsun mesajlar ikisi okuyunca gerçekten çok duygulandım benim için üzülen insanlar var ne güzel insanlar dedim kendi kendime hiç tanımadıkları halde aci mi paylaştılar yanlız olmadığımı hissettim bu yüzden allah hepinizden razı olsun sizleride uzdum hakkinizi helal edin allah hepinizinde gonlune gore versin tedavilerinin hayırla sonuclansin bebeklerini kaybeden canım arkadaşlarım allah sabır versin çok zor bi durum annem hep kızım en azından hiç birsey ini hissetmiyorsun karnında hareketini kalp atışını öyle olup ölse daha mi iyi der allahtan sabır dile sukret senden daha kotu durumda olanlarda var der dogruydu ama iste insan kendine anlatamiyor bunu bugun birkez daha yikildim bu tedaviler olunca umudum daha cok oluyor uzuntusude daha agir oluyor duymam başıma yıkılıyor sanıyorum ama benden daha zor durumda olanlar var onlara haksızlık etmişim gibi düşünüyorum allah herşeyin hayirlisini versin bugün yikilsamda yarın tekrardan ayaktayım insallah allah isyan ettirmesin allah hepimizin yardımcısı olsun amin... telden yazdım hatalar olabilir şimdiden ozur

Tedaviye başlayacak olan arkadaşlar ben böyle oldum diye sizlerden aynı durumu yaşayacaksınız diye bu kural yok sonuçta herkesin nasibi ayrı umut kaybetmek yok (ALLAH Cc BENIM RAHMETIMDEN UMUDUNUZU KESMEYİN) diyor umutlarimiz her daim devam edecek etsin ki yaşamak için sebebimiz olsun

en etkili ilaç moral manevi destek

inşaallah hepimiz anne olacağız bunu rabbim bilir ama hakediyoruz böyle düşünmen çok güzel canım

Can
Canim birbirimize dualarimizla hepimizin yuzu gulcek insallah ben buna inaniyorum yilmak yok dusmek yikilmak umutsuzluk bu topikte yok tekrar 0 dan baslicaz butun arkadaslarima uyarimdir.. canim bida 2 3 ay sonrami baslicaksin tedaviye

Canim öyle çok üzüldüm ki içim sizladi aynı durumu yaşayan anlar üzülme desem de üzülcek sin cnmBiliyorum o haberi aldığımda yalnız kalıp ağlamak istedim. Ama burdaki arkadaşların hepsinde güçlü bir inanç sabır gördüm gerçekten Rabbim dağına göre kar veriyor bu çektikleri mız günahları miza Kefaret. Ne diyeceğimi bilemedim k.bakma

Arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo deneyeceğim bende de çok endişe var tutacak mı diye bende dondurulmuş embriyo transferi öncesi neler yaptınız merak ediyorum
Oncekikle hayirli sonuclar alirsin ins canm. Bende dondurulmus transferi oldum sonuc bekliyorum. Normal tup bebekten daha rahat bi surec cunku igneler yok rahim yipranmiyir yumurta toplama olmadigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…