Cnm dr sana adetliyken gittiginde estrofem vermemismiydi bide simdi adetin kacinci gunundesin
Nesecim benim isler biraz karisik..suan adet degilim henuz baslamadi..yumurta olusmamasi gerekirken (bunun icin lupron ignesi kullaniyordum) olusmus, buda hormonlarda bir karisikliga sebep oldu sanirim ..ustunede progesterone ignesini vurunca vucut hepten sasirdi..simdi kullandigim herseyi birakip adet olmayi bekleyecegim..sonra tekrar baslayacagiz dogum kotrol hapiyla birlikte..heralde mart sonunu bulacak transferim..ilkbaharin uguruna inanlim napalimm.. hepimiz icin hayirlisi canim..
Cnm dr sana adetliyken gittiginde estrofem vermemismiydi bide simdi adetin kacinci gunundesin
Nesecim benim isler biraz karisik..suan adet degilim henuz baslamadi..yumurta olusmamasi gerekirken (bunun icin lupron ignesi kullaniyordum) olusmus, buda hormonlarda bir karisikliga sebep oldu sanirim ..ustunede progesterone ignesini vurunca vucut hepten sasirdi..simdi kullandigim herseyi birakip adet olmayi bekleyecegim..sonra tekrar baslayacagiz dogum kotrol hapiyla birlikte..heralde mart sonunu bulacak transferim..ilkbaharin uguruna inanlim napalimm.. hepimiz icin hayirlisi canim..
Hayirlisi olsun cnm gec olsun guc olmasin
çok teşekkür ederim canımsenin tedavin beni çok heyecanlandırıyor inşallah güzel haberler alacağız ne güzel tüm embriyoların dondurulmuş benim merkezim sadece en ii kalitede olan 1 adet bebişimi dondurdu dierleri çöpcanım bu aralar pek giremiyorum tansiyon ile alakalı biraz sıkıntım oldumenegon iğne ile yumurta takibine başlamıştık 4 gün 75 ünite vurdum kontrole gittim gelişme olmamıştı dozu 150 yaptık 4 gün daha vurdum lider yumurta olmadığı için iğne tedavisini bırakıp aynı gün estrofeme başladım.8 Şubat Cumartesi günü embriyolar sağlıklı çözülürse transferim olacak.2.tanktaki embriyoların kalitesi orta seviyede o yüzden 3 tane transfer olabilirmiş.bakalım zaman ne gösterecek tedavim hakkında mümkün oldukça paylaşımda bulunmaya çalışacağım
canım fırsatı değerlendir madem çatlamış sen bu ay kendin denearkadasımda da olmuştu tatlım dr yumurtlamışsın kırılma olmuş demişti o da üzülmüştü ama sonraki ay tuttu harseyde bir hayır vardır umarım gelecek ay daha iiyi olur ve kuzun seni daha fazla bekletmez :)
Allah yardımcın olsun canım ben bir hafta denedim soğan kürünü dün akşam ve bugün hiç canım istemedi yapamadım bu ay bende başlamayı çok istiyordum ama babam ameliyat olacağı için sanırım bu ayda başlayamayacağımBenimde doktor şubat adetiyle başlayalım dedi ama kendimi hazır hissemiyorum bu ay histerskopi çektirebilirsem içim rahat edecek maddi manevide bir ay daha beklemek istiyorum beraber bekleylim rahim inceliği için ibrahim saraçoğlunun kürleri var sanırım bende soğan kürü uygulamaya başladım rahimdeki enfeksiyonlara iyi geliyor diye şifa niyetine
Hayirlisi olsun cnm gec olsun guc olmasin
evet bununla avunucam canim gec olsun guc olmasin hicbirimiz icin..Allah baska dert keder vermesin kimseye..
evet bununla avunucam canim gec olsun guc olmasin hicbirimiz icin..Allah baska dert keder vermesin kimseye..
Amin cnm inssssss
canim ben yumurtladigim icin boyle olmus..birdahaki ay yumurtlamamam icin lupronun dozu arrttiracaklarini soyledi hemsire..aman off bi hamile kalip kucagimiza alsaydik hayirlisiyla...icin rahat edecekse tabiki oyle yap canim..beklemekten zarar gelmez sonra pisman olmayalim da azcik daha bekleyelim napalim..
Ben ilk negatifi yeni aldım yılbaşı sabahımaddi manevi yıprandık...... için rahat olsun o zaman önümüdeki ayda kalınlaşır rahmin madem yumurtlama olmaması gerkiyor ilacınıda versinler bir zahmet İnşallah canım hayırlısıyla bu tedavi bebeğimize kavuşmaya vesile olsun
gecmis olsun canim, insallah bu denemen son olur..benimde ilk ve son olsun artik zaman kaybetmek istemiyorummm zira 34 oldum
Bende son olsun istiyorum 2. denemeyide borçla yapacağız ilk denemede baya borçlandık zaten birdaha istesemde uzun süre yaptıramam sanırım düşünmesi bile kötü hissetiriyor:26: Rabbim kimseyi tüp bebek merkezlerinin içine düşürmesin resmen ticarete dönüşmüş hasta değil müşteriyiz seninde mi ilk bebeğin olacak
çok teşekkür ederim canımsenin tedavin beni çok heyecanlandırıyor inşallah güzel haberler alacağız ne güzel tüm embriyoların dondurulmuş benim merkezim sadece en ii kalitede olan 1 adet bebişimi dondurdu dierleri çöp
amin canim insallah..eevet ilk olacak..bebekte yaparim kariyerde olmadi maalesef yurt disinda olunca daha da zor..TR de devlet karsilyiyor bazi kosullari saglayinca hemen sikma canini diyelimki olmadi sartlari saglayinca devlet destegi ile yaparsin...insallah gerek kalmaz tabi..benimde burda olmazsa TR gelip yaptirmayi dusunuyorum..insallah benim iicnde gerek kalmaz..kimse ugrasmasin herkes istediginde bebegini kucagina alsin insallahhh..aminnnnnn
gecmis olsun canim, insallah bu denemen son olur..benimde ilk ve son olsun artik zaman kaybetmek istemiyorummm zira 34 oldum
SAĞLIK OLSUN CANIMNE YAPALIM SIRAMIZ GELENE KADAR BEKLEMEYE MECBURUZ.HER İŞİN ARDINDAKİ HAYIRLARI GÖRMEYE ÇALIŞALIM SABRIN SONU SELAMET OLUR İNŞAALLAH
kızlarşimdi benimde kafama takıldı yumurta olsun diye iğne vuruldum ama lider yumurta olmadığı için yumurta takibini bırakıp estrofeme döndük irili ufaklı bir çok yumurta oldu ama gelişmedi acaba bende de böyle rahim incelmesi ve kırılma kanamaları olur mu? doktora üzerine basa basa sordum bu ilaçla zorlanan yumurtalar bir sorun olacak mı?diye kesinlikle olmaz dedi ama unbelivableokuyunca kafamda sorular oluştu:111::111:ALLAH'ım sen bizim aklımızı koru bize yol göster
evet canim saglik olsun diyorum biraz husrana ugradim hayal kirikligi oldu ama biraz daha sIKIcam disimi, sizin guzel haberlerinizle sevinip umutlanicaz insallah..bu defa bebisini kucaklicaksin sende canimcim..
kızlarşimdi benimde kafama takıldı yumurta olsun diye iğne vuruldum ama lider yumurta olmadığı için yumurta takibini bırakıp estrofeme döndük irili ufaklı bir çok yumurta oldu ama gelişmedi acaba bende de böyle rahim incelmesi ve kırılma kanamaları olur mu? doktora üzerine basa basa sordum bu ilaçla zorlanan yumurtalar bir sorun olacak mı?diye kesinlikle olmaz dedi ama unbelivableokuyunca kafamda sorular oluştu:111::111:ALLAH'ım sen bizim aklımızı koru bize yol göster
canim insallah sorunsuzca gecer tedavin..siklikla ultrasona gitmeni oneririm..benim bi 10 gun once aslinda bisey gormustu minik minik ben kist gibi biseymi dedim yok bisey degil dedi..demekki o yumurtaymis ve buyuyup catladi ozaman cunku yumurtlamisisn dedi..birde ben gecen persembe progesterone ignesine basladim, ayrica estrogen batlari takiyorum..yani hersey karman corman oldu..herkesin tedavisi cok farkli o yuzden cok yorum yapmak istemiyorum..ama takipleri siklastir derim canim..sorunsuz transferler ve gebelikler dilerim...
ben en son 31 Ocakta kontrole gittim doktorum 8 Şubata gün verdi bencede uzun bir zaman ama bir sürü sorular sordum hepsine sorun yok şeklinde cevap aldım anlamadım bende yarın arayacağım doktoru çok gerildim çoookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?