Dondurulmus embriyo.

Kizlar, kizlar hayde dansa :) Catlak Yumurtalardan alintii :) severek izliyoruzzz

Offff nw diyom ben yav kizlar bende acayip kramp oluyo, bide hapsir iksirdikca kasiklarim felaket agiriyor ya ben uautuyomdami boyle oluyommm

Huhuuuu sizler ne alemdesin gitti 5 kaldi 7 offff offf

kızlar yeni çıkmış bir tedavi duydum sizinle payaşmak istedim biraz aratırdım adı era tüp bebek öncesi yapılıyo o ay gebelik olup olmayacağını rahimin durumunu öğreniyosun ben şimdi doktorumla görüşük era tedavisine başlıcam inş bizim durumumuzdaki anna adaylarına umut olur

Canim cok daraliyor ne yapsam bilmiyorum

Darlama kendini canım benim görelim mevla neyler, neylerse güzel eyler... Tesbihlerini çek fırsat buldukça onlardan var fayda :) inşaallah güzel sonuçlar alırız...bugün 7.gün hiç brlirtim yok sadece belim ağrıyor oda yatmaktan sanırım

Hadi hayırlısı canım çok pahalı bir tedavi yöntemi diye duymuştum

canım dün akşam tv de bende izledim maliyeti ne kadar peki bilgi verir misin?

1- Bilinçaltınızda her sorunun cevabı vardır.Uykuya dalmadan önce bilinçaltına " Sabah altıda kalkacağım" emrini verirseniz sizi tam saatinde uyandıracaktır. 2- Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın ve yaşantınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız Bu ifadeyi buyruk olarak algılayıp buyruğunuzu yerine getirecektir. 3- Bir kitap ya da harika bir tiyatro eseri yazmak, fevkalâde bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu fikri sevgiyle hissederek bilinçaltınıza iletin;o da size istediğiniz karşılığı verecektir. 4- Asla "bunu yapamam" ya da "şunun olması imkânsız" gibi sözler söylemeyin. Bilinçaltınız bunu yalın anlamlarıyla alacak ve bu düşüncelerden dolayı yapmak istediğiniz şey için yeteneğiniz olmadığını kabul edecektir. 5- Size zarar verecek ya da canınızı yakacak şeyler düşünmeyin. Çünkü neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız. 6- En doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. Bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır. 7- Bilinciniz kapıdaki bekçidir. En önemli işlevi bilinçaltını, yanlış izlenimlerden korumaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin.

Canim benim cok haklisin, bor yandan kendimi cok suclu hissediyorum oglumun zam aninda dualar dilimden dusmuyodu, simdi firsat buldukca anca onda da cok yorgun oluyorum inanki halim kalmiyo, canim hic takilma belirtiye benim oglumun zamaninda ikiz oldu halde hic belirtim olmamisti, bu sefer tam tersi transfer gununden beri agrim var, yatma luksum anca oglum uyudunda oluyo, yada cok agrim oldumu gecip uzaniyorum, hapsirip iksirdikca kasiklarim felaket agiriyor, dun gecede acayip kramplar girdi, gogus uclarim felaket aciyo ama.bunlarin hepsi ilaclarin yan etkisi olarakda yaziyor, bel agrisi malum bende de var... yolu yariladik hayirlisi bakalim ins..guzel haberler veririz birbirimize

Arkadaslar buyuk bir sok icindeyim, bu era tedavisini paylasan arkadaslar merak tan girdim baktim.ne olduna ve resmen sok oldum, cunku bana oglumun zamaninda uygulandi bu 3 negatoften sonra bu teravinin gebe kalmamda cok buyuk payi olduguna hep inanmistim, hatirlarmisiniz hatta yazmistim bir tesy bar rahimden parca aliyolar cok aglrili oluyo diye, kesinlikle yaptirin arkadaslar bunu cok acili bir islem ama degiyo kesinlikle, bizim.yasadiklarimizin yerindr hic birsey ona gore kesinlikle deneyin... Ins..bu denememdede faydasi olmustur

era testinin fiyat hakkında bilgim yok ama tedaviye başlayınca bütün aşamalarını fitatıyla sizleri bilgilendiririm o kadar çok maddi ve manevi açıdan yıprandıkki artık olsun die kanımızın son damlasına kadar savaşıcağız rabbim inş yüzümüzü güldürür

silanaz era testi konusunda bilgilendirirmisin nası yapılıyo bu işlem salı günü doktorumla era testini konuşup yapılmasını istiyce bize yaşadıklarını anlatırmısın

haberlerde bende izledim bu testi ama araştırmak hiç aklıma gelmedi çünkü yeni yeni uygulandığını söylediler bizide doktorla görüştükten sonra bilgilendirirsen sewinirim canım kan testi değil bu sanırım çok merak ettim bak

silanaz era testi konusunda bilgilendirirmisin nası yapılıyo bu işlem salı günü doktorumla era testini konuşup yapılmasını istiyce bize yaşadıklarını anlatırmısın

TABIKI canim, tedaviye 4 Aralikta dogum kontrol hapi ile basladim, 7 Ocakta da bu test yapildi. Bir gece onceden antiboyotik alouorsun herhangi bir enfeksiyona karsi, sabah doktora gittim, doktorumun kendi islemi yapti, yaptigi tabi yanimda kimse olmadi icin nasil yapildini bilmiyorum, once swap ile rahmin icini temizliyor, sonra rahimden kucuk bir parca aliyor, baya bir aciyor, oglumun zamaninda daha cok aci hissetmistik ama bu sefer o kadar da degildi. Parcayi aloyir, bitti bu kadar. Turkiyede sakinlestirici filan veriyolarmis hic gerek yok canim, hafif kanaman olabilir diyorlar, benim olmadi hic. 3 gun iliski yasak. Onun disinda fiyat olarak Oglumun zamaninda 100 dolar verdim siye hatirliyorum turkiye parasi 200 e yakin. Ama bu sefer paketle hepsini odedim icin bilmiyorum ama fise bakip yazicam ins. ALLAH yardimcin olsun canim.ama bende basarisina kesinlikle inaniyorum allahin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…