Canim cok daraliyor ne yapsam bilmiyorum
dizi, kitap, cem yilmaz fundamental:)
Hic birini migdem kaldirmiyor daha tesbih cekmem lazim ama b7gun adet gunum onun psikolojisi herhalde 4444 tefriciye okumsm lazim daha 800 deyim
Doktorun ne güzel konşmuş canım inşallah donmuş bebeklerimiz sımsıkı tutunurlar hepimiz sırayla hamile kalırız
Cnm dr sana adetliyken gittiginde estrofem vermemismiydi bide simdi adetin kacinci gunundesin
Nesecim benim isler biraz karisik..suan adet degilim henuz baslamadi..yumurta olusmamasi gerekirken (bunun icin lupron ignesi kullaniyordum) olusmus, buda hormonlarda bir karisikliga sebep oldu sanirim ..ustunede progesterone ignesini vurunca vucut hepten sasirdi..simdi kullandigim herseyi birakip adet olmayi bekleyecegim..sonra tekrar baslayacagiz dogum kotrol hapiyla birlikte..heralde mart sonunu bulacak transferim..ilkbaharin uguruna inanlim napalimm.. hepimiz icin hayirlisi canim..
15 gün önce bende sizin gibi dondurulmuşlarla başlayacaktım. Yumurta oluştuğu için ertelendi.Ben estrofem kullandım. İğne vermedi. Şu an adet görüyorum. Yeniden estrofeme başladım. İnşallah bu ay yumurtlama olmaz da başlarız. aksilikler yüzünden kaç aydır transferim olmadı. İnşallah bu sefer olur. %10 hastalarımda oluyor bu durum dedi doktorr. Hayırlısı artık sıkmayın canınızı
Canim cok daraliyor ne yapsam bilmiyorum
kızlar yeni çıkmış bir tedavi duydum sizinle payaşmak istedim biraz aratırdım adı era tüp bebek öncesi yapılıyo o ay gebelik olup olmayacağını rahimin durumunu öğreniyosun ben şimdi doktorumla görüşük era tedavisine başlıcam inş bizim durumumuzdaki anna adaylarına umut olur
kızlar yeni çıkmış bir tedavi duydum sizinle payaşmak istedim biraz aratırdım adı era tüp bebek öncesi yapılıyo o ay gebelik olup olmayacağını rahimin durumunu öğreniyosun ben şimdi doktorumla görüşük era tedavisine başlıcam inş bizim durumumuzdaki anna adaylarına umut olur
15 gün önce bende sizin gibi dondurulmuşlarla başlayacaktım. Yumurta oluştuğu için ertelendi.Ben estrofem kullandım. İğne vermedi. Şu an adet görüyorum. Yeniden estrofeme başladım. İnşallah bu ay yumurtlama olmaz da başlarız. aksilikler yüzünden kaç aydır transferim olmadı. İnşallah bu sefer olur. %10 hastalarımda oluyor bu durum dedi doktorr. Hayırlısı artık sıkmayın canınızı
sanada gecmis olsun canim, insanin cok morali bozuluyor ama ne yapalim biraz daha bekleyecegiz..kendime yeni ugraslar buluyorum yogaya gidicem:) banada adet olunca ara dedi hemsire, acaba sana nasil bir tedevi uygulayacaklar iletisimde olalaim lutfen..merak ediyorum TR de nasil yapiyorlar diye..benim reglim 7-8 gun sonra olacak muhtemelen ve bundan 6 hafta sonra transfer yapilacak..sen takvimini aldinmi orda duurmlar nasil? hemsire onumuzdeki ay yumurtlamayi kesin baskilamak icin aldigim igneyi (lupron) iki dozuna cikaracagini soyledi..insallah yumurtlamayiz:))
canım dün akşam tv de bende izledim maliyeti ne kadar peki bilgi verir misin?
Darlama kendini canım benim görelim mevla neyler, neylerse güzel eyler... Tesbihlerini çek fırsat buldukça onlardan var fayda :) inşaallah güzel sonuçlar alırız...bugün 7.gün hiç brlirtim yoksadece belim ağrıyor oda yatmaktan sanırım
Arkadaslar buyuk bir sok icindeyim, bu era tedavisini paylasan arkadaslar merak tan girdim baktim.ne olduna ve resmen sok oldum, cunku bana oglumun zamaninda uygulandi bu 3 negatoften sonra bu teravinin gebe kalmamda cok buyuk payi olduguna hep inanmistim, hatirlarmisiniz hatta yazmistim bir tesy bar rahimden parca aliyolar cok aglrili oluyo diye, kesinlikle yaptirin arkadaslar bunu cok acili bir islem ama degiyo kesinlikle, bizim.yasadiklarimizin yerindr hic birsey ona gore kesinlikle deneyin... Ins..bu denememdede faydasi olmustur
silanaz era testi konusunda bilgilendirirmisin nası yapılıyo bu işlem salı günü doktorumla era testini konuşup yapılmasını istiyce bize yaşadıklarını anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?