Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolun kızlar yarın tekrar eşimle ev bakıcaz inşallah yarın uygun bir ev buluruz
çok pahalı kiralık evler çooooooooooooooook

Nasibiniz saklıdır sizin bir yerlerde üzülme sakın.Zamanı geldiğinde çıkar karşınıza tutarsınız bebişlerini büyüteceğin evinizi

Benim de adet atrihim 29 Nisan ,test tarihim 30 Nisan ...bencede hayirlisi ile bi atlatsak , Allah yardimcimiz olsun

Naz,Kaktüs hadi kızlar az kaldı,biraz daha sabır hayırlısıyla bir belli olsaydı,dualarım hep sizlerleŞeniz

kızlar kiralık ev arama derdimiz bitti kayınpederim bizim durduğumuz evden çıkmamızı istemiyor insafa geldi herhalde oğlunun kiralık evlere çıkmasını istemedi o yüzden kızlaaaarr tekrar listeye dönüyorum ohhhh beeee hayat varmış bee ne kaynana dırdırı ne eltimin laf sokmaları yok artık kurtuldum onlardan şimdi adetimin gelmesini bekliyorum

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
6)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
7)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benimde dün 12 tane yumurtam toplandı ve 7 tanesi döllendi ama donduruludu... çünkü rahimde sıvı görmüş doktorum o yüzden transferi erteledik... şuanda tedvi göreceğim onun için...doktorum uygun zmanda transferi yaparız dedi...

yani anlayacağınız bende dondurulmuşlarla deneyeceğim...beni yazarken dinlenme diye yazabilirsiniz....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşım geçmiş olsun her şeyde bi hayır vardır

Naz,Kaktüs hadi kızlar az kaldı,biraz daha sabır hayırlısıyla bir belli olsaydı,dualarım hep sizlerleŞeniz

canım arkadaşım sağolasın...inşallah sabrımızın mükafatını alacağız hepemiz..:1closedeyes:

canım yaa senin adına nasıl sevindim yaa...bak herşeyde bir hayır varmışşş..tekrardan hoşşşşgeldinn aramıza...
şimdi tedavi zamanı...şutarafagitti

hadi gözün aydın bir de bebek geldimi tam olacak desene inşallah

Kederli senin adına sevindim.Kimseyi takma kafana şimdi senin için en önemli şey bebişin olacak.

Kızlar bu arada ben bugün kontrole gittim hem de ikili test yapıldı.Haftaya sonucunu alacağız.bebişimin cinsiyeti belli oldu.Bir oğlumuz olacakmış.Küçük bir ihtimal kordon olabilir dedi doktor.Çok heyecanlandım yaa.

canım gözün aydın allah nur topu gibi bir oğlan nasip etsin

merhaba arkadaşlar beni listeden çıkarabilirsiniz malasefki ilk denememizde sonuc NEGATİFFFFF...
bugün transferden sonraki 9. günüm ama dün akşam sümüksü sütlü kahve rengimsi bir akıntım oldu,ardında penbe bol sıvılı bir akıntı ve gitgide kahverengimsi oldu....hemen dr. aradım tabii normal olarak önemli değil koyu kan şeklinde gelmeyince önemseme falan dedi...neyse sabah kalktım hiç bişey yokti ama az önce yine kahverengimsi akıntı gelmişşşşşş.
anlaşyacağınız arkadaşlar adet oluyorum bennnn yaaaaaaaaaaa...offf ya adetime daha 4 gün vardı neden böle erken oluyorum ki....
dün gece ee malum konku ve endişeden ağladım ağladım ağladım...nihayetinde insan kaderine boyun eğiyor olmayınca olmuyor iste....hakkımda hayırlısını dilemiştim Allahımdan hayırlısı böyleymiş...
bana desteğini ve dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşladıma tşk ediyorum ama olmadı işte....
hepinizi öpüyorum....

bu arada işlerimden dolayı siteye pek giremeyebilirim beni merak etmeyin...Aslanlar gibi ayaktayım...pes etmedim gene denicem gene denicem işte....

--------------------------------------------------------------------------------
kaktüs canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum ama o kadar güçlüsünki hemen kendini toparalamışsın ben senin kadar güçlü değilim ve hemen toparlanamıyorum ne yazık ki ama herşeye rağmen hayat güzel ve yaşamaya değer bence rabbim daha büyük dertlerden korusun bizi

okadar canım sıkkınki ne diyeceğimi bilmiyorum dünden beri yazmak istiyorum ama beni yanlış anlarsınız diye yazamıyorum kendimi bir listeye ekliyorum bir çıkarıyorum lütfen yanlış anlamayın sizden çok özür diliyorum ben dün dr a gittim boğazım bir kaç aydır ağrıyordu dr guatrdan şüphelendi ve hemen bir ultrasonda muayne etti ve guatr teşhisi koydu amelitayat olman şart dedi
bende dr a 3 ay önce tüpbebek yaptım ve negatif sonuç aldığımı söylediğimde dr bana negatif sonuç almanızın sebebi büyük ihtimale guatr olabilir ve kesinlikle ameliyat olmadan sakın tüpbebek yapmaya kalkışmayın yoksa tekrar negatif sonuç alabilirsin dedi
şimdi kızlar bana ne deseniz haklısınız biliyorum sizden çok özür diliyorum
offfffff kızlar offffffff bugünlerde benim ve eşimin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor sanki hiç bir işimiz rast gitmiyor senağlamasenağlama

Ah güzelim yaa neden başına gelenler senin suçunmuş gibi davranıyorsun,ne alakası var.Sen ister misin böyle olsun?Bu guatr olayına da hem üzüldüm hem de en azından tedavi olduktan sonra tüp bebekte şansın artacağı için sevindim.En azından tutmama sebebi anlaşılmış oldu,bu da bir şey.Her gecenin bir sabahı var unutma,sakın kendini bırakma hergün geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…