K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KEDERSİZ
-
nazcım adet tarihim nisan 29 valla hayırlısıyla bi atlatsaydık...
Benim de adet atrihim 29 Nisan ,test tarihim 30 Nisan ...bencede hayirlisi ile bi atlatsak , Allah yardimcimiz olsun
kızlar benimde dün 12 tane yumurtam toplandı ve 7 tanesi döllendi ama donduruludu... çünkü rahimde sıvı görmüş doktorum o yüzden transferi erteledik... şuanda tedvi göreceğim onun için...doktorum uygun zmanda transferi yaparız dedi...
yani anlayacağınız bende dondurulmuşlarla deneyeceğim...beni yazarken dinlenme diye yazabilirsiniz....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kaktüscüm dilerim allah gönlünüze göre verir. geç olsun güç olmasın dimi
Naz,Kaktüs hadi kızlar az kaldı,biraz daha sabır hayırlısıyla bir belli olsaydı,dualarım hep sizlerleŞeniz
kızlar kiralık ev arama derdimiz bitti kayınpederim bizim durduğumuz evden çıkmamızı istemiyor insafa geldi herhalde oğlunun kiralık evlere çıkmasını istemedi o yüzden kızlaaaarr tekrar listeye dönüyorum ohhhh beeee hayat varmış bee ne kaynana dırdırı ne eltimin laf sokmaları yok artık kurtuldum onlardan şimdi adetimin gelmesini bekliyorum
kızlar kiralık ev arama derdimiz bitti kayınpederim bizim durduğumuz evden çıkmamızı istemiyor insafa geldi herhalde oğlunun kiralık evlere çıkmasını istemedi o yüzden kızlaaaarr tekrar listeye dönüyorum ohhhh beeee hayat varmış bee ne kaynana dırdırı ne eltimin laf sokmaları yok artık kurtuldum onlardan şimdi adetimin gelmesini bekliyorum
--------------------------------------------------------------------------------
kaktüs canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum ama o kadar güçlüsünki hemen kendini toparalamışsın ben senin kadar güçlü değilim ve hemen toparlanamıyorum ne yazık ki ama herşeye rağmen hayat güzel ve yaşamaya değer bence rabbim daha büyük dertlerden korusun bizi
okadar canım sıkkınki ne diyeceğimi bilmiyorum dünden beri yazmak istiyorum ama beni yanlış anlarsınız diye yazamıyorum kendimi bir listeye ekliyorum bir çıkarıyorum lütfen yanlış anlamayın sizden çok özür diliyorum ben dün dr a gittim boğazım bir kaç aydır ağrıyordu dr guatrdan şüphelendi ve hemen bir ultrasonda muayne etti ve guatr teşhisi koydu amelitayat olman şart dedi
bende dr a 3 ay önce tüpbebek yaptım ve negatif sonuç aldığımı söylediğimde dr bana negatif sonuç almanızın sebebi büyük ihtimale guatr olabilir ve kesinlikle ameliyat olmadan sakın tüpbebek yapmaya kalkışmayın yoksa tekrar negatif sonuç alabilirsin dedi
şimdi kızlar bana ne deseniz haklısınız biliyorum sizden çok özür diliyorum
offfffff kızlar offffffff bugünlerde benim ve eşimin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor sanki hiç bir işimiz rast gitmiyor senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?