E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KEDERSİZ
-
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ
1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ
2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]
1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
9)NAZ25...............30 NİSAN SONUÇ................ALMAN HASTANESİ
SANIRIM 15 NİSANDA TRANSFERİM OLMUŞ DEMİŞSİN PEKİ AMA NEDEN 15 GÜN SONRAYA TEST YAPTIR DEDİKİ DR ANLAMADIM
hayırlı olsun tedavın bebıslerım
kızlar test gunune 2 gun kaldı cok heyecanlıyımm.dua edın lutfen.adet tarıhım 2 gun gecıktı ama hıc umutlanamıorum belkı de ılacların etkısındedndr dıe
walla cnm kendımı dınlemekten kafam karıstı desem yerıdır:))yanı kımı zaman adet olckmısım gıbı oldum cok korktum,kımı zaman hıcbır agrım olmadı.ama genel olarak dıyebılırım kı ılk gunden berı kasıklarımda hafıf bı agrı ve bazen de batmalar var.bakalım yarın nolck.bunlar olumlu mu yoksa olmsuz belırtıler mı gorcz cnm.duanı beklıyorum
hayırlı olsun tedavın bebıslerım
kızlar test gunune 2 gun kaldı cok heyecanlıyımm.dua edın lutfen.adet tarıhım 2 gun gecıktı ama hıc umutlanamıorum belkı de ılacların etkısındedndr dıe
ha şöyle yola gel canım aferrin sanaaaa
yaa @aysheni merak ettim acaba sonucu ne oldu
kaktuscum , bildigim kadariyla en zararlisi uzanmak, asilmak , agir kaldirmak .... benim dr hic harketsi kalman iyi degil ama kendini zorlamayacak gunluk seyler yap demisiti...sende kendine dikkat et ltf....kendini oyalayacak baska seyler bul...tv seyret, dedikodu dergisi bak :), foto albumlerine bak ne bileyim...ben incik boncuk yapiyorum mesela , abuk sabuk bir suru dergi aldi annem bana onlarla oyalaniyorum , yoksa zaman gecmiyor cnm a.s
nazcım tşk ederim canım....inanırmısın evi romanlarla doldurdum sırf bugün için ama okuyasım gelmiyooo...kadın programları bunaltıyooo...kabloydu falan uğraşmamamk için dvd de seyredemiyorum...arada bilgisayarın başına geçiyorum işte.....
senin kaçıncı günün canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?