Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun tedavın bebıslerım
kızlar test gunune 2 gun kaldı cok heyecanlıyımm.dua edın lutfen.adet tarıhım 2 gun gecıktı ama hıc umutlanamıorum belkı de ılacların etkısındedndr dıe

Merhaba Kederli, dun aniden misafirim geldi ciktim ben ciktiktan sonra yazmissin sana cvp veremedim kusura bakma.
Evet transferim 15 Nisan da oldu ve bana test icin 30 Nisan tarifini verdiler hic bilemiyorum neden, soruyorum genelde 10-12 gunde test istemisler arkadaslardan ama benden 15 gun sonra bilemiyorum nedeni ni bi sorsam mi acaba...zaten beklemekten kafayi siyirmak uzereyim

Hadi hayırlısı canım.hiç umudunu kaybetme,dualarımız seninle..

saol cnm tsk ederım.yarın yapcam testımı bakalaım dua edın.ıns hayrlı haberlerle gelırım yaın

@ysencim inşallah yarın güzel haberlerle dönersin allah yüzünü güldürüsn canım
bir belirtin varmı canım merak ettim

walla cnm kendımı dınlemekten kafam karıstı desem yerıdır:))yanı kımı zaman adet olckmısım gıbı oldum cok korktum,kımı zaman hıcbır agrım olmadı.ama genel olarak dıyebılırım kı ılk gunden berı kasıklarımda hafıf bı agrı ve bazen de batmalar var.bakalım yarın nolck.bunlar olumlu mu yoksa olmsuz belırtıler mı gorcz cnm.duanı beklıyorum

Bence hamilesiniz yarın kutlarız inşallah

ıns cnm beraberce kutlarız.yanı adetm de gecıktı ama ole bı yol kı bu tup bebek hep korkuyorsun,umutlanamıosun.ıns ıcıne dogmustur:)neden boyle dusundun kasıklarım agrıor dıe mı

@yshen merakla bekliyoruz sonucunu...inşallah güzel haberlerle dönersin....dualarımız seninle...

@yshen merakla bekliyoruz canım inşallah hamişsin inşallahhhhh

offf öyle çokk sıkılıyorum kii..bugünde sitede kimsecikler yok...sıkıntıdan kendimi işe veriyorummm biri beni durdursun lütfennnnnnnnnnnnnnn
bugün transferden sonraki 4. günüm belimin ağrımasından başka bir sıkıntım yok...ama sürekli kendime iş arıyorum yemek yapıyorum bankonumu süpürdüm,mutfağımı temizliyorum eee ister istemez eğilip kalkıyorum...sonrasında üzüntü keşke yapmasaydım falan....
allahım sabır nasip eyle yaaa rabbimmmmm...

delirdinmi sen kaktüs he ne yapıyorsun kendine gel lütfen bırak temizlik yapmayı temizlik yapacağına kitap,dergi oku tv izle yapacak birşey kalmamış gibi yok balkonumu süpürdüüm yok mutfağımı temizlediiiim sonrada eğilip kalkıyorum diyede üzülüyorsun bırak temizlik yapmayı lütfen bebişlerin temizlikten daha önemli tamammı ne kendini yor nede bebişlerini aklını başına topla

haklısın kederli iyice kafayı yedim valaa..
doğru diyosunnn hiç bişeyy o mucemden önemli değil varsın evimi b..... götürsün ...

ha şöyle yola gel canım aferrin sanaaaa
yaa @aysheni merak ettim acaba sonucu ne oldu

kaktuscum , bildigim kadariyla en zararlisi uzanmak, asilmak , agir kaldirmak .... benim dr hic harketsi kalman iyi degil ama kendini zorlamayacak gunluk seyler yap demisiti...sende kendine dikkat et ltf....kendini oyalayacak baska seyler bul...tv seyret, dedikodu dergisi bak :), foto albumlerine bak ne bileyim...ben incik boncuk yapiyorum mesela , abuk sabuk bir suru dergi aldi annem bana onlarla oyalaniyorum , yoksa zaman gecmiyor cnm a.s

ha şöyle yola gel canım aferrin sanaaaa
yaa @aysheni merak ettim acaba sonucu ne oldu

canım arkadaşım valla o işleride yormadan yaptım kendimi üstünkörü derleryaa öle işteee...kendimi riske atarmıyım kısss....
valla bende çokkk merak ettim...inşallah güzel haberlerle gelir...

nazcım tşk ederim canım....inanırmısın evi romanlarla doldurdum sırf bugün için ama okuyasım gelmiyooo...kadın programları bunaltıyooo...kabloydu falan uğraşmamamk için dvd de seyredemiyorum...arada bilgisayarın başına geçiyorum işte.....
senin kaçıncı günün canım...

Benim 7. gunum , benim icin de vakit cok zor geciyor ama is guc yapmamaya calisiyorum ama arada unutup dalivermiyorum desem yalan olur....benim test gunum 30 Nisan senin ki ne zaman ?

canım benim mayıs 2 ama ben 12. yapmayı düşünüyorum....çatlamamak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…