Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım burdaki arkadaşlardanda anladığım kadarıyla 20.00 olması lazım en düşük....

cok tsk ederim bende senin gibi dayanamayip bikac gun once bakabilirim sonuca ama fark edermi bilmem artik gorcez

hayırlısı olsun hakkımızda canım yaaa....
ben bazen oluyooo umutsuzlanıyorum....ama içimdeki umut hep var..öyle bir çelişkideyim ki anlatamam....
inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda...

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
6)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
7)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL

kızlar ne yazıki dondurlmuş yumoşlarımı daha çok bekletecem çünkü biz kayın validemlerle yaşıyoruz dün evdekilerle(eltim,kaynanam,kayınpeder)tartıştık senağlamasenağlamaeşimle ayrı eve çıkacaz oyüzden bebişlerimize biriktirdiğimiz parayla mağlum kiraya çıkacaz eksiğimizde çok o yüzden ara verdik ne yazıki senağlamasenağlama

offf yaa okadarda heveslenmiştimki bu sefer bebişlerime kavuşacam diye senağlamasenağlamasenağlama
allah eltimle kaynanamı bildiği gibi yapsınKötü KazenKötü Kazen

canım yaa ayrı eve çıkmanız belkide daha iyi olacak belkide tedaviye bile gerek kalmıyacak...inşallah herşey sizin için daha güzel olur...
tedaviyi düşünme bence önce sağlığın ve moralin ondan sonra bebiş gelsin hayırlısıyla...

Canım hiç üzülme bak herşeyde bi hayır vardır, ne güzel kendi düzenini kuracaksın, stresten kurtulursun, kafan rahatlayınca bebişte kendiliğinden gelir inşallah, biliyosun en büyük etken stres, bebişler nasıl olsa seni bekliyo orda, evde huzurun olmayınca belki de buda tutmayacaktı, bi taşın düzenini kur, sonra yaptır transferini, kendi evinde uzatırsın ayaklarını yatarsın akşama kadar, karışan yok görüşen yok oohhh ne güzel, hiiiiç takma kafana

Canım hiç üzülme belki de yarın öbür gün öyle güzel şeylerle karşılaşacaksın ki iyi ki kavga etmişiz de evden ayrılmışız,her işte bir hayır varmış diyecek eltinle kayınvalidene dua edeceksin iyiki kavga çıkarmışlar diye.Mis gibi kendi evinde rahat rahat doğurursun bebişini.Biraz daha sabır sadece.

SEVGİLİ KAKTÜS ne yapıyorsun arkadaşım Allah'tan arkadaşlar ben yokken benim yerime de yeterince söylenmiş sana.AAAA rahatına baksana ne temizliği,ne balkonu,ne süpürgesi.Şaşırdım kaldım valla.Rahatı bulmuşken yatsana arkadaşım bebişin olunca arayacaksın bugünleri inşallah.

curly canım valla sağolsun arkadaşlarım ağzımın payını verdilerde oturdum aşağı...
kıss ne yapayım günler acayipp geçmek bilmiyo...çalışırken hafta sonu gelsede evde yatsam diye dua ederdim şimdi elimin altında yatak var valla yatasım gelmiyoo...
gerçi hemen siz kızınca bıraktım valla...bi dahada almadım..
bugün tarsferden sonraki 6. günüm oleyyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey: yarısı bitti yarısı kaldı...ama benim adet belirtilerim olan belim,başım karnım ağrıyooooo:1shok:endişelenmeden yapamıyorum işteee

naz 25 ve kaktus az kaldı sonuclarınza.inşallahhh hayırlı haberle gelırsınız de moral olur bızlere.Allah nasıp etsın ıns
kederlıcım sen de kederlenme artık.inş kendı evınde kendılıgınden olur hersey

ya kızlar eşimle sabahtan beri ev arıyoruz ama kendimize göre uygun bir ev bulamadık bulduklarımızda bütçemizi aşıyor ne yapacağımı bilmiyorum bizimkilerinde yüzünü daha fazla görmek istemiyorum kusura bakmayın kızlar sizide sorunlarımla sıkıyorum ama sizler bişeyler yazınca bana moral oluyorsunuz

InsAllah Ayshen cim , rabbim isteyen herkese nasip etsin tabi hakkimizda hayirli ise .
Senikinin tutmadigini bugun ogrendim uzuldum ancak vardir bi hayir bunda da hep oyle demek lazim demek ki vakti gelmemis ama inaniyorum burda ki guzel kalpli tum arkadaslar muratlarina erecekler Allah in izniyle :enbuyukkk:

Adet belirtileri ayni zamanda tutmasi ile ilgili de belirti olabiliyormus belki biliyorsundur cnm ama , buarada regline ne kadar zaman var normalde?

Herkeste farklı farklı belirtiler oluyor işte.Seninki de böyledir Kaktüsçüm.Senin çalışmaya başlaman bayaa hayırlı olacak bence.Kendini dinlemekten ve süpürgeden kurtulacaksın:))

Ev dediğin öyle bir günde bulunmaz ki sabredeceksin artık biraz.

Tanıdıklarına eşine dostuna haber ver canım akıllarında olsun, öyle tek başınıza bulmanız daha zor, şimdi okullarda açık olduğu için evler pek boşalmaz tatile kadar ama elbet bugün yarın bulunur merak etme

ha diyince zaten ev bulunmaz canım benim sabırlı ol,güçlü ol ki eşinde senden güç alsın..bu yolda birliktesiniz birbirinize destek olunki bu güç durumu atlatabilesiniz...hemen üzülüp umutsuzluğa kapılma sizinde kutu gibi bir eviniz olacak inan buna....sen eşin ve gelecek bebişinizin inşallah...

Adet belirtileri ayni zamanda tutmasi ile ilgili de belirti olabiliyormus belki biliyorsundur cnm ama , buarada regline ne kadar zaman var normalde?

nazcım adet tarihim nisan 29 valla hayırlısıyla bi atlatsaydık...

Herkeste farklı farklı belirtiler oluyor işte.Seninki de böyledir Kaktüsçüm.Senin çalışmaya başlaman bayaa hayırlı olacak bence.Kendini dinlemekten ve süpürgeden kurtulacaksın:))

valla doğru diyosun curlyçim...acilen işe gidiyimde kendimi dinlemekten kurtulayım dimi ama....kız sizde olmasanız ne yaparım ben yaa....
canlarım benimmmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…