hmm:44:teşekkürler canım..inşallah herşey gönlünce olur..benim dondurulmuş birinci kalite embriyolar varTugbacım :) henüz transfer olmadıembriyomu hastaneden hastaneye transfer yaptık :)))
5BB 3BB embriyonun kalitesini gösteriyor tatlım.
Mesela hep embriyom 5. güne gider inş diye dua ediyoruz ya :)) 5. gün olmasıyla iş bitmiyor birde kaliteleri oluyor her 5. gün embriyosu kaliteli demek olmuyor. Örnek ben :)) 5. gün ama kaliteleri çok iyi değildi ama nasıl olduysa 3bb olan bebişim 5bb olmuş
canım inşallah hayırlısı olur hepimiz için bir umut diye şehir şehir geziyoruz allah umutlarımızı ve çektiklerimizi boşa çıkarmaz umarım ... lütfen bu sefer hepimize ol desin allah insan bekleme sürecinde yaşıyor en büyük stresi sizleri okudukça rahatlıyorum bende kendinize iyi bakın herşey yolunda gitsin inşallah...[/QUOTE .!.:inşallah canım inşallah hepimizin temennisi bu yönde...
ah canım 400 bayağı yüksekmiş demişsin ben 1200 tl ödicem keşke 400 olsaydı hatta 600 e bile razıyım her ay denerdim ama her yer farklı işte inşallah dileğin çok bekletmeden konuveriri göbüşüne400 tl baya yüksekmiş ben de canım tıp fakültesinde yaptırıyorum çok sağol benim şimdi başlıycak tedavim 1 tane konulacak yasa engeline takıldım kalanları donduralım dediler merak ettim teşekkür ederim allah razı olsun eline sağlık
kızlaaaar herkeze merhabalar eskisi gibi internete giremiyorum ama fırsat bulunca hemen size bakıyorum.
transferi olan arkadaşlarıma bol bol dua ediyorum sizlerde bizim arkamızdan devam ediceksiniz inşallah bu topikte hepimizin yüzü gülecek inşallah bizim arkamızdan sizler sizin arkanızdan diğer arkadaşlar gelicek inşallah Allahın izniyle.
bende çarşamba günü kontroldeydim şimdilik herşey yolunda doktor kesin bişey söylemeyeyim ama erkek olabilir dedi daha erken ama bakıcaz bakalım erkekmi geliyor hayırlı evlat olsun inşallah.ooh ne güzel haberler ne güzel dilekler canım maşallah inşallah bizler için ettiğin duaları rabbim kabul buyurur...ee sen paşa getiriyosun yasminde prenses artık dünür olursunuz transferde aynı gündü yanlış hatırlamıyosam:44:
canım bizim merkezde 400 tl dondurmaya 300 tl de transfere veriyorsun ama her merkez için fiyat değişiyormuş
slm bu merkez ne kadar uygunmuş adı ne vede hangi şehirde.bilgindirirsen sevinirim canım
kızlar merak ettiğim dondurulmuş embriyodan ne kadar ücret alınıyor birde onların transferi ne kadara konulukonuluyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden acil şifalar
slm bu merkez ne kadar uygunmuş adı ne vede hangi şehirde.bilgindirirsen sevinirim canım
arkadaşlar merhaba,
dondurulmuşlarla tedaviye giderken doktorunuz rahim kalınlığını sğlamak için nasıl bir tedavi uyguladı neler kullandınız. benim rahim kalınlaşmadı tedavim kesildi artık sonuçsuz kalmaya dayanacak halimde kalmadı gücüm tükendi. tam yola çıkıyorsun binbir hevesle sonra duvar çıkıyor karşına koşarken tosluyorsun
arkadaşım ben ayrıntılı bir şekilde yazdım...331.sayfada kullandıgım bütün ilaçlar rahim kalınlaşması ve bebegin sagıklı bir ortama tutunması için yapılan tedavi aşamasıydı...ben kıbrıstayım...bide ben şu 3AA 5BB nedir bu AA ar BB ler...işte onları anlamadımmm..bilen varmııı
arkadaşlarım hepiniz bana çok destek olmuştunuz, sizlere yazmadan edemedim.. haberlerim güzel değil ama hiçbirinizin umudu kırılmasın, çünkü bu benim kaderim, benim zamanımın gelmemiş olmasından kaynaklanıyor..
içimde bir kese var, ama o kesenin içinde kızım ya da oğlumun kalbi atmıyor, içinde benim yavrum yok.. bomboş bir keseyi büyütmek için çırpınmışım meğerse.. olsun, buna da şükür, Rabbim beterinden saklasın.. perşembe günü kesemle yollarımız ayrılacak bir aksilik olmazsa.. bu kısacık sürede bile anneliği hissetmek güzeldi.. 2010'u böyle buruk kapatmak varmış kısmetimizde. inşallah 2011 çok daha mutlu ve umutlu bir yıl olur hepimiz için, hissettiğim anneliği tamamına erdirmek kısmet olur bu defa inşallah... bugüne kadar vermiş olduğunuz destek için herbirinize ayrı ayrı teşekkürler.. dilerim sizin yolunuza benimki gibi engeller çıkmadan kavuşuverirsiniz yavrularınıza. hepinizi öpüyorum
canım hayırlısı olsun ne asamadasın?Selam kızlar ekimde ilk denememden negatif almıştım.Dün Bismillah deyip dondurulmuş tedavime başladım hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Maalesef artık hamile değilim.Cuma öğlen başlayan karın ağrısı ve akabinde kanama ile acilen doktora gittik.(geçen seferki düşükte de aynı şeyleri yaşamıştım ama 5 gün daha erkendi o sefer) Doktor vajinal muayene ile keseyi gördü.Parlak, çok düzgün bir çember..içinde de fetus vardı...Doktor rahim ağzına yakın dedi.Düşebilirde, düşmeyebilirde dedi.Bir iğne verdi onu yaptırdık.Dinlen dedi.Bütün akşam kanamam sürdü.Ertesi gün kontrole gittik, maalesef kese artık yoktu.Düşmüştü...Düşük sürecini hızlandırmak için kürtaj yapalım deid.Daha çabuk iyileşirsin ve parça kalma olasılığ kalmaz dedi.O an karar verdim.Doğumhaneye gittim.Canım çok acıdı ama asıl acı üzüntüden gelen acıydı bence.Biraz bağırdım ve işlem bitti.İşlemden sonra 20 dakika ağlama krizi yaşadım.Buna ihtiyacım vardı.Çok stresli ve zor bir süreçti ekim ayından beri yaşadıklarım.Doktor yanıma gelip teslli etti: çok sağlıklı bir rahimin ve yumurtaların var,Sperminiz var...Sizin bebeğiniz oalcak ama biraz uğraştıracak vs. dedi...Biraz dinlenip eve geldik eşimle.Bir süre bebek meselesini rafa kaldırmaya karar verdik.Kendimize vakit ayırıp, yapmayı ertlelediğimiz şeyleri yapacağız.Psikolojimiz, enerjimiz toparlanınca yeniden taze embriyo transferi yaptırmayı umuyoruz.Ben bizim embriyolarımızla ilgili laboratuar hatası olduğunu düşünüyorum.9 adet 5aa kalitede dondurulan ve 4'ü transfer edline embryolardan hepsinin mi genetiği baştan bozuktu.Rahim tutnuyor ama bir süre sonra atıyor.Embryoloğun dediği şey sağlıklı embryo, anomaliye dönüşebilir dediğin olasılık bizim başımıza geldi ama bu biraz da hastane ve labo. ile ilgili bizce...Umarım hiçbiriniz bunu yaşamazsınız...Hepinize bol şans diliyorum.Sevgiler...
Arkadaşlar merhaba,
Maalesef artık hamile değilim.Cuma öğlen başlayan karın ağrısı ve akabinde kanama ile acilen doktora gittik.(geçen seferki düşükte de aynı şeyleri yaşamıştım ama 5 gün daha erkendi o sefer) Doktor vajinal muayene ile keseyi gördü.Parlak, çok düzgün bir çember..içinde de fetus vardı...Doktor rahim ağzına yakın dedi.Düşebilirde, düşmeyebilirde dedi.Bir iğne verdi onu yaptırdık.Dinlen dedi.Bütün akşam kanamam sürdü.Ertesi gün kontrole gittik, maalesef kese artık yoktu.Düşmüştü...Düşük sürecini hızlandırmak için kürtaj yapalım deid.Daha çabuk iyileşirsin ve parça kalma olasılığ kalmaz dedi.O an karar verdim.Doğumhaneye gittim.Canım çok acıdı ama asıl acı üzüntüden gelen acıydı bence.Biraz bağırdım ve işlem bitti.İşlemden sonra 20 dakika ağlama krizi yaşadım.Buna ihtiyacım vardı.Çok stresli ve zor bir süreçti ekim ayından beri yaşadıklarım.Doktor yanıma gelip teslli etti: çok sağlıklı bir rahimin ve yumurtaların var,Sperminiz var...Sizin bebeğiniz oalcak ama biraz uğraştıracak vs. dedi...Biraz dinlenip eve geldik eşimle.Bir süre bebek meselesini rafa kaldırmaya karar verdik.Kendimize vakit ayırıp, yapmayı ertlelediğimiz şeyleri yapacağız.Psikolojimiz, enerjimiz toparlanınca yeniden taze embriyo transferi yaptırmayı umuyoruz.Ben bizim embriyolarımızla ilgili laboratuar hatası olduğunu düşünüyorum.9 adet 5aa kalitede dondurulan ve 4'ü transfer edline embryolardan hepsinin mi genetiği baştan bozuktu.Rahim tutnuyor ama bir süre sonra atıyor.Embryoloğun dediği şey sağlıklı embryo, anomaliye dönüşebilir dediğin olasılık bizim başımıza geldi ama bu biraz da hastane ve labo. ile ilgili bizce...Umarım hiçbiriniz bunu yaşamazsınız...Hepinize bol şans diliyorum.Sevgiler...
Merhaba eylülcüm ;
3AA 5BB dediğiimiz embriyorların kaliteleri oluyor :)) Ben kendimden örnek vereyim sana ; benim 2 embriyom 5. güne geldi 1 tane transfer edildi kalitesi 4BB maalesef tutmadı.
Dondurduğumuz diğer embriyo 3BB kalitesindeydi ama şuan 5BB olmuş :)) Bazen olabiliyormuş. İnşş tedaviye başladığımda ve çözüldüğünde mucize kalitesinde çok düşüş olmaz :)) yardımcı olabildim mi bilmiyorum
Arkadaslar ben yine'de yazam dedim Embiyo kalite kagidindaki sonuclari belki bir anlayan yada anliyan birine yonelticek biris cikar aranizda, 13 tane dondurulmus embriyom var... simdiden tesekurler
1CC
2AAh
2BBh
2ABh
1BB
1AB
2ABh
2BCh
1AB
1BC
1AA
3AAAh
Bana tedaviye basladimda transfer edilcekler(doktorun sectikleri) 2ABh, 2BCh, ve 3AAh. Arkadaslar 3AAh olai ben istedim cunku bu emriyo gelisimi yavas giden ama birden digerlerini yakalayan ve 6 gun'e kadar izlenip dondurulmus bir emriyo ve hep aklimda bu embriyo var o yuzden doktor'dan ucunu yerine bunu eklemesini rica ettim ama iyimi ettim bilmiyorum.... KAlbimin sesini dinledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?