Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hmm:44:teşekkürler canım..inşallah herşey gönlünce olur..benim dondurulmuş birinci kalite embriyolar var ama bb filan bişey söylenmedide ondan merak ettim acaba eksik bişeylermi var diye

arkadaşlar merhaba,

dondurulmuşlarla tedaviye giderken doktorunuz rahim kalınlığını sğlamak için nasıl bir tedavi uyguladı neler kullandınız. benim rahim kalınlaşmadı tedavim kesildi artık sonuçsuz kalmaya dayanacak halimde kalmadı gücüm tükendi. tam yola çıkıyorsun binbir hevesle sonra duvar çıkıyor karşına koşarken tosluyorsun

kızlar merak ettiğim dondurulmuş embriyodan ne kadar ücret alınıyor birde onların transferi ne kadara konulukonuluyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden acil şifalar

mrb.benim 1 defa tüp bebek denemem oldu şimdide ilk defa dondurulmuş denemem olacak.dondurma ücreti olarak 300 lira aldılar.şimdi tüp bebek hakkımız ölmesin diye dondurulmuş denemesini kendimiz yaptıracağız.telefonda söyledikleri fiyat 1200 lira.ilaçlar içindemi bilmiyorum.tedavim henüz başlamadı ozaman daha iyi bilgi veririm.
allahım hepimize o mutluluğu tattırması dileğiyle...

mrb kızlar.çokkkkk sıkıntılıyım ,çokkkk sinirliyim.adetim 3 gün gecikti.tedaviye başlıycaz olmadı gittti.çok sıkıldım artık beynim kaldırmıyor bu işleri.allah hepimize sabır versin.

slm arkadaşlar...dondurma parasından bahsetmişsiniz..biz kıbrısda dondurmaya para vermedik ama transfere 1000 euro vercez..yani iki bin tl..bide dikkat etdim okudugum kadarıyla rahim hazırlama evresinde ilaçlarımda farklı burdan yazıyorum aslında çok sık hani sizlerinde bilgisi olsun yada soruyorum sizlere ama çok yazılarım rabet görmüyor..neyse ilgilenenler için yazıyorum..çarşamba günü inşallah transferim olabilir..benim adetimin 17.günü oluyor...bu rarda neler yaptık onuda yazayım..herkesin kullandıgı gibi asprin elevit ve estrofem kullanıyorum...estrofem önce iki kullandım sonra üç heralde transferden sonra 4 e çıkıcak gibi..bunun dışında daha öncede yazdım sabah akşam dhea 25mg vee sadece yatarken melatonin.kullanıyorum..bu son ikisini araştırdım gençleştiriyomuş heralde ne bileyim...türkiyedekinde kullanamıştım...bugün progesteronum için kan verdim iyi çıkmış vajinadan günde 3 defa kullanmaya başladım...ignesinden iyidir..bugün hbrlerde 58 yaşındaki kadını menapoza girdigi halde hamile kaldıgı ve çocugu oldugunu izlediim.kocası 62 yaşında...kıbrısda tedavi olmuşlar..ama merkezi söylemediler..işte olunca oluyor hayırlısı...sorusu olanları cevaplaya bilirim.. ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN..

arkadaşlar ben daha öncede yazdım
benim hiç dondurulmuşum olmadı
5 tüp bebek denemde sadece 2 kez transferim yapıla bilidi
dondurulmuşlarda neler yapıldığını arkadaşlarımdan biliyorum
sileri takip ediyorum
ama çok azlabir şey yazmak istemiyorum yaşamdığım için yanlış bir şey yazmak istemem

ama dilerim hepiniz hepimiz bir gün anne oluruz
tek dileğimiz bu

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşım ben ayrıntılı bir şekilde yazdım...331.sayfada kullandıgım bütün ilaçlar rahim kalınlaşması ve bebegin sagıklı bir ortama tutunması için yapılan tedavi aşamasıydı...ben kıbrıstayım...bide ben şu 3AA 5BB nedir bu AA ar BB ler...işte onları anlamadımmm..bilen varmııı

Merhaba eylülcüm ;

3AA 5BB dediğiimiz embriyorların kaliteleri oluyor :)) Ben kendimden örnek vereyim sana ; benim 2 embriyom 5. güne geldi 1 tane transfer edildi kalitesi 4BB maalesef tutmadı.
Dondurduğumuz diğer embriyo 3BB kalitesindeydi ama şuan 5BB olmuş :)) Bazen olabiliyormuş. İnşş tedaviye başladığımda ve çözüldüğünde mucize kalitesinde çok düşüş olmaz :)) yardımcı olabildim mi bilmiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
Maalesef artık hamile değilim.Cuma öğlen başlayan karın ağrısı ve akabinde kanama ile acilen doktora gittik.(geçen seferki düşükte de aynı şeyleri yaşamıştım ama 5 gün daha erkendi o sefer) Doktor vajinal muayene ile keseyi gördü.Parlak, çok düzgün bir çember..içinde de fetus vardı...Doktor rahim ağzına yakın dedi.Düşebilirde, düşmeyebilirde dedi.Bir iğne verdi onu yaptırdık.Dinlen dedi.Bütün akşam kanamam sürdü.Ertesi gün kontrole gittik, maalesef kese artık yoktu.Düşmüştü...Düşük sürecini hızlandırmak için kürtaj yapalım deid.Daha çabuk iyileşirsin ve parça kalma olasılığ kalmaz dedi.O an karar verdim.Doğumhaneye gittim.Canım çok acıdı ama asıl acı üzüntüden gelen acıydı bence.Biraz bağırdım ve işlem bitti.İşlemden sonra 20 dakika ağlama krizi yaşadım.Buna ihtiyacım vardı.Çok stresli ve zor bir süreçti ekim ayından beri yaşadıklarım.Doktor yanıma gelip teslli etti: çok sağlıklı bir rahimin ve yumurtaların var,Sperminiz var...Sizin bebeğiniz oalcak ama biraz uğraştıracak vs. dedi...Biraz dinlenip eve geldik eşimle.Bir süre bebek meselesini rafa kaldırmaya karar verdik.Kendimize vakit ayırıp, yapmayı ertlelediğimiz şeyleri yapacağız.Psikolojimiz, enerjimiz toparlanınca yeniden taze embriyo transferi yaptırmayı umuyoruz.Ben bizim embriyolarımızla ilgili laboratuar hatası olduğunu düşünüyorum.9 adet 5aa kalitede dondurulan ve 4'ü transfer edline embryolardan hepsinin mi genetiği baştan bozuktu.Rahim tutnuyor ama bir süre sonra atıyor.Embryoloğun dediği şey sağlıklı embryo, anomaliye dönüşebilir dediğin olasılık bizim başımıza geldi ama bu biraz da hastane ve labo. ile ilgili bizce...Umarım hiçbiriniz bunu yaşamazsınız...Hepinize bol şans diliyorum.Sevgiler...

canım biliyorsun uzun sure buralarda yoktum ve ilk senin mesajini aradım yaklasık 20 sayfada.. maalesef cok ama cok uzuldum tatlım.. inan seni cok ama cok iyi anlıyorum.. belki hatırlarsın ben de bundan 1.5 ay evvel ikiz boş gebelik sebebiyle kurtaj gecirmistim.. seni o kadar cok iyi anlıyorum ki.. bu acıyı tarif etmenin bir yolu yok.. ama ben en azından kendimi her zaman soyle teselli ettim.. en azından bir kalp atısı duymadım... yada ileri safhalarda bebeklerimi kaybetmedim.. gidenler sadece iki tane kese oldu.. bu açıdan dusunmek benim yuregime birazcık da olsa su serpti... zamanla her seye alısacaksın bak yemin ediyorum icinde umut oldukca daha az acıtacak.. ben su anda cok umutluyum 2. regl mi bekliyorum.. lutfen sen de inan..
umarım operasyonun sorunsuz gecmistir.. gecmis olsun... umutlarımız solmasın.. Rabbim hepimize gulecek...

Selam kızlar ekimde ilk denememden negatif almıştım.Dün Bismillah deyip dondurulmuş tedavime başladım hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum.
canım hayırlısı olsun ne asamadasın?
ben regl oldum doktor istanbulda olmadigim icin kontrol edemeyecegim dedi.. bu yuzden dogum kontrol hapi verdi.. onu bitirince regl olduktan sonra 2. gun randevuya idecegim.. biraz anlatsana sen de..

Rabbim yardimcin olsunnn..

canım cok gecmis olsun...yukarıda da yazdıgım gibi ben de 1.5 ay evvel ikiz bos gebelik gecirdim.. acını cok iyi anlıyorum ama bu acıyı 2. kez yasamıs olman beni cok uzdu tatlım.. Allah dagına gore kar verirmis..Inan sana sabırların en yuksegini diliyorum.. Tekrardan cok gecmis olsunn

şuan nefes almakta güçlük çektim diyebilrim ikinci kez aynı acıyı yaşıyorsun peki merakımı hoşgör ilk kaybında arştırma yapılmadımı ikinciyi nasıl riske attılar ay çok üzüldüm eğer dediğin gibi hastane ve laboratuar embriyolpg vs.hatası ise allah onlara insaf vicdan versin...ellerine düşürmesin allah düşürürsede merhametlisine düşrsün..canım üzülme desem koca bir saçmalık olur ama lütfen birkez daha yıpratma kendini bunada şükür bak diyosnki embriyoların genetiği bozuk olabilir allah esirgesin belkide sakat olucaktı allah yüzüne gülmüş evet bi süre rafa kaldırmak senin çin daha iyi olucak vücutda dinlenir sağlam moralle en iyi yerde denersin ve şükürki hamile kalabliyosunallah beterinden saklasın sana sabır diliyorum inşallah bu defa herşey çok daha güzel olucak inşallahh

Arkadaslar bende embyologtan donudlmuslarin kalite kagidini aldim ama birsey anlmadim yazsam bir yorumda bulunabilcek, anlayn bir arkadas varmi?

Arkadaslar ben yine'de yazam dedim Embiyo kalite kagidindaki sonuclari belki bir anlayan yada anliyan birine yonelticek biris cikar aranizda, 13 tane dondurulmus embriyom var... simdiden tesekurler

1CC
2AAh
2BBh
2ABh
1BB
1AB
2ABh
2BCh
1AB
1BC
1AA
3AAAh

Bana tedaviye basladimda transfer edilcekler(doktorun sectikleri) 2ABh, 2BCh, ve 3AAh. Arkadaslar 3AAh olai ben istedim cunku bu emriyo gelisimi yavas giden ama birden digerlerini yakalayan ve 6 gun'e kadar izlenip dondurulmus bir emriyo ve hep aklimda bu embriyo var o yuzden doktor'dan ucunu yerine bunu eklemesini rica ettim ama iyimi ettim bilmiyorum.... KAlbimin sesini dinledim...

Cnm kalitelerine çok takma kafana benim söylemek istediğim her 5 gün embriyosunun kalitesi aynı değil :))
Yoksa kalitesi düşük embriyolarda bile doktorun çok fazla umut vermemisine rağmen hamile kalan kaç arkadaşımız var. Rabbim ol dedikten sonra kalite falan hikaye :))
Dediğim gibi ben başka birşeeye dikkat çekmek istedim .
Bu araada embriyo kalitelerine gelince bunu doktoruna sorman lazım şunuda unutma kalitesi düşük embriyo bazen dondurulma süresinde gelişim gösteriyormuşş
BiZ tedavilerimize odaklanalım kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…