sudecim hiç öyle hissetmiyorum inan ki şimdi yapsam doğru çıkar mı hamile çıkmayınca daha çok üzülüyorum inan ki ondan test almak bile istemiyorum...
ilk denemem de hemşireye akşam adet oldum dedim oda endişelenmeyin yerleşme kanamasıdır dedi insan kendini biliyorrr ne oldu bebişş yokkk
çok saol arkadaşım Allah razı olsun. ne yapalım çok üzüldüm çok ağladım, yıprandığımla kaldı zaten yeterince ilaçlar aldık bide üzüntü, stres daha kötü şeyler olmasını istemiyorum. kendime söz verdim ve benim ve eşim için ne iyi gelicekse onu elimden geleni yapıcam Allahımın izniy ile.sen nasılsın ya ? nasıl gidiyor neler yapıyosun tedavi olarak?
cnm sudenazcm bana 2 tane yasi eklermisin buarada benim yarın transferm var lütfen bana dua edin seninde az kaldı hadi hayrlısı olsun hepimiz için
arkadaşlar adetim 4gün gecikti hiç böyle olmazdı herhalde ilaçların etkisi çünkü kendimi hamile gibi hissetmiyorum olmasını çok isterdim tabi kiii
hayal tedaviye başladığın da dr un nasıl olsa vitamin verir ama yinede kendi kendine başlama...
merhaba kizlar benimde suan 7 dondurulmus embriyom var bu ay 1 veya 2 tanesini transfer yapicaklar insallah.benim sormak istedigim
transfer islemine kadar folik asit vitamin ilacini icsem birsey olurmu bilen varmi aranizda
Kizlar Eltim bugün bir Hocaylan konustu Pazara Kadar cocuk sahibi olmak icin 71tane meryem suresinin ilk sayfasini okuyan Allahin izniylen cocuk sahibi oluyor.Ama tam bir imanlan okunacak inanarak size haber verim dedim ben simdi baslayacagim
arkadaşlar şu ara okadar moralim bozuk ki ama hamile kalamadığıma değil işimin olmamasına atamam olmuyor mayıs son şansım ve artık ders çalışmak istemiyorumm off çok üzgünümm
kızlar bugün embriyolog aradı..transfer saatimi söylediler..pazartesi saat 13:00 de hastanede olcakmışım..en üzüldüğüm kısım doktorum o gün yokmuş malesef..başkası yapacak transferimi...bu arada ben 7 tane biliyordum meğerse 8 donmuşum varmış..dondurulmadan önceki kalitelerini sordum..anlattıkları sonucunda orta kalite olduğu sonucuna vardım...buna pek üzülmüyorum olacağı varsa kötü kalitedende olur inşallah...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?