kızlar bugün embriyolog aradı..transfer saatimi söylediler..pazartesi saat 13:00 de hastanede olcakmışım..en üzüldüğüm kısım doktorum o gün yokmuş malesef..başkası yapacak transferimi...bu arada ben 7 tane biliyordum meğerse 8 donmuşum varmış..dondurulmadan önceki kalitelerini sordum..anlattıkları sonucunda orta kalite olduğu sonucuna vardım...buna pek üzülmüyorum olacağı varsa kötü kalitedende olur inşallah...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
kızlar adet gecikmesinin 6.günü dün akşam lekeler başladı v egeceden beri yoğun kanamam var sanıcmda oluyor çok zaten..
uyurken yeğenimin videosunu izledim ağladım öyle uyumuşum sancıyla..
çok bebek oluyor çevremde ama hem yeğenim olması hemde onu doya doya sevmek başkaymış,sabahları çok neşeli oluyorduerkenden uyanıyordu ama u-onun için uykumu boşveriyodum zaten bebeğe hasretim
kardeşim hemen bana geitriyordu ee uykuuc iyice uymuş oluyodu..o gülmesi ses vermesi,kokusu burnumda tütüyor,o doğduu diye şükrettim ama banada ver rabbim diye dua ettim doyamadım kokusuna nekadar yeğenim olsa benle yaşamıycakki bide yurtdışınd atürkiyede olsa çıkar gider severdim amayaza 9aylık olur nerdeyse ozaman da tatlı olur ama bebekken farklı oyuncak gibi istediğini yap ...off hormonlarım tavan yaptı
belkdie buyüzdne adetim gwecikti ama hamile kalamadım kalcak gibi oldum belkide yine vücudum attı bunuda bilemeyizki doktorlar hiç bilmez zaten...neyse içinzi kararttım..inş.iyi haberle rveririm bende bigün çok üzgünüm eşim taşıma konusuna devame diyor adetim gecikti tamam oldum ama yasminede başlıyamıyorum nolcağı belli değil boşuna içmeyim 21 gün...
sudenaz..1000 tevhid canım...buara bol çekerim babaannem yanımd aonuda getirdim dua ediyor ne güzel biraz benle kalıcak
canım bu son dakika gelişmeleri bzi alt üst yapıyor zaten,benim 1.tüpte opuma utltraon takip eden operatör girdi iki porfa girmedi,tam transferim olucak doktroum yurtdışına çıktı dayandım kapısına ama nafile..diğer prof girdi napıcaksın önemli olan işleirn yolund agitsin inş..
inş.bu kez emeklerinin sabrının karşılığını alırsın buraya kocaman hamileyim yazarısnnn
canım sıkma canını ya nolur umudunu kaybetme. neden olmasın ki rabbimin ol demesi yeter biliyorsun. benimkiler birinci kaliteydi de ne oldu. rabbim istesin yeter ki zamanı gelmiş olsun muhakkak olur. geçen kontrole gittiğimde kadından bir tane yumurta bulabilmişler kalite orta üçüncü gün transferi yapıyorlar doktorun bile umudu yoktu ama sonuç pozitif. en son gittiğim de de transferi bile anesteziyle yapılan biri sonuç pozitif. hasta danışmanın bile umudu yoktu sonucu görünce hepsi şok oldu. kızsam sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))) sen bol bol dua et canım. bizde senin için sizin için dua edeceğiz.
kızlar bugün embriyolog aradı..transfer saatimi söylediler..pazartesi saat 13:00 de hastanede olcakmışım..en üzüldüğüm kısım doktorum o gün yokmuş malesef..başkası yapacak transferimi...bu arada ben 7 tane biliyordum meğerse 8 donmuşum varmış..dondurulmadan önceki kalitelerini sordum..anlattıkları sonucunda orta kalite olduğu sonucuna vardım...buna pek üzülmüyorum olacağı varsa kötü kalitedende olur inşallah...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
sudenaz hiç üzülme cnm hep demiyomuyuz hakkımızda hayırlısı diye,demekki bu doktor hayırlısıymış,inşlh rabbim o dr elinden evlat sahibi olmayı nasip edecek.aynen kuzu olacağı varsa iyi kalite orta kalite hiç farketmez rabbim ol derse olacak inşlh.dualarımız seninle sudenaz cım bu son tedavin olsun,sonra kardeş yapmaya uğraş sende:))
Kizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum
Kizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum
canim saat belli olmus hadi gozun aydin orta kalite iyi kalite fark etmez onemli olan senin inancin ve bu noktadan sonra allahın ol demesi biliyorsun ben inanayorum ki tutacak hayırlısı olsun...
bu arada benim degerim 2432 oldu cok sukur sali doktoru gormeye gidecegim belki keseyi goruruz....
rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın inşallahhhh....dualarımız seninle canımmm
karasu bebişlerinle güzel güzel dinlen sen.inşlh bebişlerin hiç bırakmaz seni,hayırlı haberlerini bekliyoruz....
İnsallh hic birakmasnlar hepimiz anne olalim dinleniyrz uyuduk yemk yedirdim kuzularima ama iceride sanki ara ara dovusuyor kardesler kiziyrm walla canimida acitiyrlar:26:Simdi bizler transfr sonrasi tipbn hamileyiz tadini cikariyrm naz yapiyrm naz super budurum yasasin kuzularim insallh hic birakmazlar beni
Cnm seninde azkaldi bebeklerini almaya walla kaliteye takilma derim ilk denemmde 2tane konuluckti ama dr m yokyok embriylar super tek koyalim dedi bizim 1.kalite embriyo 1bebis olamadi busefer olucak ama yine kalite1.ama hersey rabbimn elinde olucaksa bebis oluck olmicaksada olmicak rabbim yardimcin olsun bizim sorunszdu hersey darisi basina sikma kendini raht ol dua et cnm 1 tane yasin eklersn sevinirm
İnsallh hic birakmasnlar hepimiz anne olalim dinleniyrz uyuduk yemk yedirdim kuzularima ama iceride sanki ara ara dovusuyor kardesler kiziyrm walla canimida acitiyrlar:26:Simdi bizler transfr sonrasi tipbn hamileyiz tadini cikariyrm naz yapiyrm naz super budurum yasasin kuzularim insallh hic birakmazlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?