Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım sıkma canını ya nolur umudunu kaybetme. neden olmasın ki rabbimin ol demesi yeter biliyorsun. benimkiler birinci kaliteydi de ne oldu. rabbim istesin yeter ki zamanı gelmiş olsun muhakkak olur. geçen kontrole gittiğimde kadından bir tane yumurta bulabilmişler kalite orta üçüncü gün transferi yapıyorlar doktorun bile umudu yoktu ama sonuç pozitif. en son gittiğim de de transferi bile anesteziyle yapılan biri sonuç pozitif. hasta danışmanın bile umudu yoktu sonucu görünce hepsi şok oldu. kızsam sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))) sen bol bol dua et canım. bizde senin için sizin için dua edeceğiz.

karasu inşallah her şey yolunda gitmişsin. bir daha hiç ayrılmayın inşallah bebeklerinle

canım anlıyorum seni..benimde kuzenim geldi 4 gündür bizdeydi..dün gittiler..onunda 5 yaşında kızı ile 1 yaşında oğlu var...bende doyamadım onlara nasıl güzel oluyorlar yaaa,bakıp bakıp iç çekiyorum..inşallah bizimde böyle günlerimiz gelecek canım...

sağolun kızlar...dua etmekten başka elden bişey gelmiyor...inşallah bunlar hepimiz için son bekleyişler olur

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[TD]2700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]3728
[/TD]
[TD]2045
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]5250
[/TD]
[TD]2250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]19.761
[/TD]
[TD]15.128
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]50.239
[/TD]
[TD]54.872
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR
KARASU81

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sudenaz hiç üzülme cnm hep demiyomuyuz hakkımızda hayırlısı diye,demekki bu doktor hayırlısıymış,inşlh rabbim o dr elinden evlat sahibi olmayı nasip edecek.aynen kuzu olacağı varsa iyi kalite orta kalite hiç farketmez rabbim ol derse olacak inşlh.dualarımız seninle sudenaz cım bu son tedavin olsun,sonra kardeş yapmaya uğraş sende:))

sağol canım...iyiki varsınız valla içim daha bir rahatlıyor....

Kizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum

Kizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum

rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın inşallahhhh....dualarımız seninle canımmm

caniim guzel haberlerin bizide sevindirdi bundan sonra kesinlikle dinlenmeni tavsiye ederim bence bu cok onemli bir nokta...hayirlisi insallah....

canim saat belli olmus hadi gozun aydin orta kalite iyi kalite fark etmez onemli olan senin inancin ve bu noktadan sonra allahın ol demesi biliyorsun ben inanayorum ki tutacak hayırlısı olsun...

bu arada benim degerim 2432 oldu cok sukur sali doktoru gormeye gidecegim belki keseyi goruruz....

çok sağol canım...değerin süper olmuş maaşallah.... inşallah salıyada mercimeğini görebilirsin

winebir, belin ağrıyorsa bence süper bişey; yani belirtilerden birisi olabilir. inşallah en güzel hediyen seninledir arkadaşım.[/QUOTE]

Ah canım inşallah öyledir:))

winebir inşallah güzel haberler verirsin bize. ben ilk iki denemem de 12 gün yattım sadece mecburi ihtiyaçlara kalktım sonuç negatif :)) üçüncü de yedinci gün işe başsadım gene negatif :))) sen rahat ol yeter canım. yani bu işin bence yatmakla veya ayakta gezmekle bi alakası yok. tmamen şans nasip kısmet.. her şey olacagına varır canım... sen içini rhat tut bol bol dua et :))[/QUOTE]

BEn ilk denememde 4.gün 6 saatlik bir otobüs yolculuğu yapmak zorunda kalmıştım, onun dışında hep yatmıştım ve sonuç negatif olunca direk otobüs yolcluğu yaptığım için olmadığını düşündüm ve çok üzülmüştüm. Doktoruma bunu sorduğumda "bununla alakası yok" dedi. bu bir oran dedi. Şimdilik olmadı demişti. Şu anda kafanı buna yoğunlaştırma
kafanı dağıt, yürüyüş yap, eğlenmeye çalış dedi. Şimdi de yatmak yerine bunu deneyeyim dedim:))) Bir de eğer ayağa kalktığımız için düşüecekse demek ki sağlıksız bir embriyodur. Bir arkadaşım hamile kaldı ve 1.5 ay sonra bebeğini kaybetti, adli tıp raporu istediler. Bebekte kromozom bozukluğu varmış yani turner sendromu. yani yaşasa hayat hem bebek hem aile için çok zor olacaktı. allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin. Çok bekletmeden hemen gelsinler:))

karasu bebişlerinle güzel güzel dinlen sen.inşlh bebişlerin hiç bırakmaz seni,hayırlı haberlerini bekliyoruz....

rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın inşallahhhh....dualarımız seninle canımmm

Cnm seninde azkaldi bebeklerini almaya walla kaliteye takilma derim ilk denemmde 2tane konuluckti ama dr m yokyok embriylar super tek koyalim dedi bizim 1.kalite embriyo 1bebis olamadi busefer olucak ama yine kalite1.ama hersey rabbimn elinde olucaksa bebis oluck olmicaksada olmicak rabbim yardimcin olsun bizim sorunszdu hersey darisi basina sikma kendini raht ol dua et cnm 1 tane yasin eklersn sevinirm

karasu bebişlerinle güzel güzel dinlen sen.inşlh bebişlerin hiç bırakmaz seni,hayırlı haberlerini bekliyoruz....

İnsallh hic birakmasnlar hepimiz anne olalim dinleniyrz uyuduk yemk yedirdim kuzularima ama iceride sanki ara ara dovusuyor kardesler kiziyrm walla canimida acitiyrlar:26:Simdi bizler transfr sonrasi tipbn hamileyiz tadini cikariyrm naz yapiyrm naz super budurum yasasin kuzularim insallh hic birakmazlar beni

ee okadar olcak artık.inşlh 9 ay 10 gün sizi rahat bırakmasınlar.tekmeleyip dursunlar.ewt bwnde transver günümü dört gözle bekliyorum,okadar eziyetten sonra biraz naz yapıp keyif çatalım dimi

canım çok sağol,kaliteye bende çok takılmıyorum açıkçası..hayırlısı inşallah...

sende kuzularınla güzel güzel vakitler geçir..birbirinize iyi bakın...inşallah 9 ay böyle devam eder..

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[TD]2700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]3728
[/TD]
[TD]2045
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]5250
[/TD]
[TD]6350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]19.761
[/TD]
[TD]19.228
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]50.239
[/TD]
[TD]50.772
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR
KARASU81

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…