- Konu Sahibi herzamanpozitif
-
18 ocakda tedaviye başladım. bu 3. denemem olacak. ilki normal tek embriyo transferi oldu fakat dış gebelik ile sonlandı. ikincisi dondurulmuş tek embriyo transferi idi, o da pozitif sonucumdan 3 gün sonra düşük ile sonlandı. şimdi yine dondurulmuşlar ile 2 embriyo transfer edilecek bakalım hayırlısı...transfer günü için beklemedeyim...
Canım inşallah bu denemende RABBİM bebişini kucağına almayı nasip etsin.Bende 4 denememde şükür pozitif sonuç aldım dondurulmuş yumoşlarımla.Senin transfer tarihin ne zaman?
Merhabab Arkadaslar, ben Ocak degil ama Subat'ta kismetse tedaviye basliycam dondurulmuslarla. Benim 4. deneme olcak. Ilk denemem International Hospital'de oldu Yesil koydeki,sonuc negatiF. Altiay sonra dondulmuslaral oldum, sonuc Pozitif ama Kimyasal gebelikle sonuclandi, Ucuncu Deneme Yurtdisin'da 2010 YAz denedim, 5 gun embriyo ile sonuc Negativ. Simdi dondurulmus 13 tane embriyodan uc tane transfer edilcek tedaviye basladimda... Problem ben esim farketmiyorrr sonucta ortada bir problem var.... Yas 24..... Iki kisi var sadece listede ikinizinde tedavisi hayirli olsun oumarim ehrsey gonlunuzce olur, yuzleriniz guler benim gibi butun isteyen arkadaslarinda.....
Merhabab Arkadaslar, ben Ocak degil ama Subat'ta kismetse tedaviye basliycam dondurulmuslarla. Benim 4. deneme olcak. Ilk denemem International Hospital'de oldu Yesil koydeki,sonuc negatiF. Altiay sonra dondulmuslaral oldum, sonuc Pozitif ama Kimyasal gebelikle sonuclandi, Ucuncu Deneme Yurtdisin'da 2010 YAz denedim, 5 gun embriyo ile sonuc Negativ. Simdi dondurulmus 13 tane embriyodan uc tane transfer edilcek tedaviye basladimda... Problem ben esim farketmiyorrr sonucta ortada bir problem var.... Yas 24..... Iki kisi var sadece listede ikinizinde tedavisi hayirli olsun oumarim ehrsey gonlunuzce olur, yuzleriniz guler benim gibi butun isteyen arkadaslarinda.....
iyi dileklerin için çok teşekkürler..çok sevindim senin adına..benim transferim inşallah cumartesi günü olacak dualarını eksik etme...dondurulmuşlar beni korkutuo ama sizin gibi tutanları duyunca umudum artıyor. kaçıncı ayın hamilelikde?
kızlar, ben transferi istanbulda yaptırdıktan sonra her seferinde uçakla geri döndüm. hep aklıma uçaktan dolayı bir şey mi oluyo acaba sorusu gelio. doktorlar alakası olmadığını düşünüyor siz ne düşünüyosunuz?
sılanaz, merak ettim 3 embriyo transferini yurt dışında mı yaptıracaksın? çünkü Türkiyede en fazla 2 koyuyorlar. buarada ayın kaçında başlıcaksın tahminen...çok bol şans sana da...burdan haberleşelim destek olalım...
kızlar, ben transferi istanbulda yaptırdıktan sonra her seferinde uçakla geri döndüm. hep aklıma uçaktan dolayı bir şey mi oluyo acaba sorusu gelio. doktorlar alakası olmadığını düşünüyor siz ne düşünüyosunuz?
Canım RABBİM yardımcın olsun her işte bir hayır vardır ben 35 yaşındayım ve 2005 yılından beri deniyorum ve bana sadcece 4 kere transfer yapılabildi 4 denmemde dondurulmuş yumoşlarımla oldu şükür sonuç pozitif ALLAH nasip ederse bebişleri Ağustosun 10-15 inde kucağıma alabileceğim inşallah RABBİM seninde gönlüne göre versin tüm isteyelere nasip etsin kısacası UMUDUNU KAYBETME:)))
merhaba arkadaşlar benimde şubatın 20 si gibi dondurulmuşlar transfer olacak yüce rabbim işallah bu sefer nasip ederallah herkezin gönlüne göre versinnn
merhaba arkadaşlar benimde şubatın 20 si gibi dondurulmuşlar transfer olacak yüce rabbim işallah bu sefer nasip ederallah herkezin gönlüne göre versinnn
Merhaba Arkadasim, ben Canada'da yasiyorum burda kanunen 2 ama benim 4 denem olcagi icin ve dondurulmuslarla,doktordan rica ettim oda 3 tane koymayi kabul etti... Cunku arkadasim benim butun embriyolaar Blastist oldu icin 5 gun embriyo ikili yada tekli olarak donduruldu,13 tane toplam var, dondurulmuslara 3-4 defa deneyebilirim,,, Insallah ilkinde tutar ayri bir mesele ama, Ben Bu ay Ocak 17'de adet oldum, onumuzdeki ayda o civarlar olurum zannedersem, bugun historoskopi yaptirdim, hersey normal, ultrasound sonuclarida normall allaha bin sukur, bakalim kismetse Subat adetimle dondurulmuslarla baslycamm,,,, Tabiki destek olalim arkadasim, senin tedavinin hangi asamasindasin?
Arkadaşım benim bi aksilik çıkmaz ise inş. yarın transferim gerçekleşecek. 3. denemem olduğu için bana da 2 adet koyacaklar. bakalım hayırlısı:))sen türkiyede tek deneme mi yaptırdın?orası ile bura arasında fark var mı teknoloji açısından?
Arkadaşım benim bi aksilik çıkmaz ise inş. yarın transferim gerçekleşecek. 3. denemem olduğu için bana da 2 adet koyacaklar. bakalım hayırlısı:))sen türkiyede tek deneme mi yaptırdın?orası ile bura arasında fark var mı teknoloji açısından?
Canım harikaaa hem dondurulmuş hem 2 embriyoherşey sorunsuz şekilde ilerlerde artık tedavini bebişini kucağına alarak sonlandırırsın yarın büyük gün şans,mutluluk yanında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?