Kızlar nereye, nasıl bakacağımı bilemedim. Bazı topiklerde sordum ama arada kaynadı gitti, tam cevap alamadım..İnşallah 2,5 ay sonra oğluşum geliyor. Tavsiyelerinize ihtiyacım var yine:))
1-Yatağına dönence alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Alırsam da hangi markanın, hangi dönencesini tavsiye ediyorsunuz? Bazı doktorlar dönencelerin bebeklerin gözlerini şaşı yaptığını söylüyormuş, bu doğru mu?
2-Anadizi almak istiyorum, hani şu anakucağına benzeyen ama hem sağa-sola hem ileri-geri hareket edenlerden. Onların da hem yanları biraz yüksek ve cibinlikli türleri var hem de sade olanları var. Kullananlar yardımcı olabilir mi? Öncelikle işe yarıyor mu? Onca para verip de kullanmamak da var işin ucunda...
Bazı uzmanlar dönencelerin otizmi tetiklediğini söylüyor iyice bir araştır istersen
Bazı uzmanlar dönencelerin otizmi tetiklediğini söylüyor iyice bir araştır istersen
benim bildiğim otistik çocukların dönen nesnelere ilgisi vardır.. dönen şeyler otistik yapmaz.. eğer bir kaynak varsa elinde eklermisin? çünkü ben böyle birşey bulamadım...
ana dizi hakkında bir bilgim yok. ama dönencenin bebeklerin zeka gelişiminde çok faydası olduğunu duyudum hatta aldım çoktan :)
biz bunu aldık tabi sen bu kadar pahalı bişey almak zorunda değilsin.. dönencenin dışında tavana yıldız yansıtıyor ve müzik ve gece lambası var.. ayrıca bebeği uyandırmamak için uzaktan kumandası var yanına gitmeden kapatabiliyorsun :) kısacası bunu değilse bile mutlaka bir dönence edinmelisin bence..
Slm Canım Bende bir kaç modelde tereddütte kaldım. Bu ürün uzaktan kumandalı sanırım. Bu çok iyi. Birşey soracağım. Bazı dönenceler sensörlü yani çocuk ağladığında otomatik olarak devreye giriyor. Bunda böyle bir özellik var mı acaba? siteye baktım açıklamasında yazmıyordu da. Tşk.
bizde aynı dönenceden kullanıyoruz,hayır sensörlü falan değil,sadece kumandası var,biz memnunuz,sadece karyolamıza tam oturmadısağlaştırmamız lazım,kızımın kafasına düşer diye tam altına yatırmıyorum,bizim karyolanın üstü bombeli gibi ,onunda oturucak yeri düz,bilmiyoruz nasıl halledicez.
dönenceyi tavsiye ederim ama ilk ay kullanılmıyor daha sonrada alabilirsin ben bebeğim 2 buçuk aylıktı almıştım benimki tekme atıyordu nişan alıyordu
şaşı yaptığını duymuştum ama sabahtan akşama kadar yatmıycakki altında hem sıkılıyo rbi süre sonra al beni burdan diye zırlıyor benimki:)
10 dk sabahları uyanınca oyalansın diye açıyorum ve bi 10dak fazladan uyuyorum yada sıkıldığında açıyorum hevesini alınca bağırıyor beni al diye. ama olmalı
illapahalı olucak diye birseyde yok
ben kraft almıştım müzikli kurmalı 25tl
haa birde pastel renkleri tercih etme. alırsan cırt renkler olsun...
Ben ana dizi değilde anakucağı aldım otokoltuğu oluyo alıp sepet gibi koluna bebeği gezdirebiliyorsun evde kullanırken derin olduğundan içinden bebek düşmüyo normal sandalyeye bağlanıp mama sandalyesi görevi görüyo oturmaaya başladığında ise oturtup yemeğini yedirebiliyorsun hediye olarak i,çinden sineklik ve yağmurluk çıktı her hava koşulunda kullanılabilir gibi geliyo hem hafif hemde ekonomik oldu ayrıyetten oto koltuğu mama sandalyedi ve port bebe almakdan kurtuldum dönenceye gelince ışıksız müzikli bir model tercih ettik yani eşim almış ben unutmuştum almayı umarım sever bebişimiz
ana dizi kullanışlı mı? kullananlar yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?