- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Hayırdır sözleşmeyi kıyafet kullanımında mı yaptınız yoksa kira ödemede mi? benden izinsiz kimse benim eşyamı kullanamaz valla fena yaparım.
Valla yalan yok; benim eşyalarım kiymetlidir. Çok sevdiğim biri bile olsa kırmadan güzelce"daha yeni aldım ya bi ben giyeyim sonra sana veririm" derdim.Yani ben almışım bi benim üstümde görsün insanlar... Kaldı ki,karşıdaki kişinin bunu düşünmesi lazım zaten...Ne okadar herseylerini giyerim nede giydiririm,utana sıkıla isterim zaten ben öyle. Bunun cimrilikle vs.de alakası yok.Gerçekten cok gıcık bir durum. Kalp kırmadan tatlı dille net bir konuşma-anlaşma yapıp kural koyun bence. Öyle günler geçmez sinir ola ola..Yav yeni bi deri tayt aldım cok da pahalıya bir kere giydim giymedim giyenilir miyim dedi sana olmaz dedim zar zor giydi dikislerini ptlatmıs delinmiş dizi üc gün üstünden cıkartmamıstı ya bi de öylece atıvermis gecen gun yıkadım buraya noldu dedim ben yapmadım dedi o taytı ben giymedim sen giydin di mi
Keşke cevap olarak ben seninkilere zaten dokunmuyorum sonunda senin de bu kararı almana sevindim deseydiniz. Tepki alacak bu dediğim ama en iyi ev arkadaşı ölü ev arkadaşıdır benim için. Ev arkadaşı denince tüylerim ürperiyor midem bulanıyor gerçekten. Böyle salak insanlar tek eve çıksın bizim de başımızı ağrıtmasın ya.
Valla yalan yok; benim eşyalarım kiymetlidir. Çok sevdiğim biri bile olsa kırmadan güzelce"daha yeni aldım ya bi ben giyeyim sonra sana veririm" derdim.Yani ben almışım bi benim üstümde görsün insanlar... Kaldı ki,karşıdaki kişinin bunu düşünmesi lazım zaten...Ne okadar herseylerini giyerim nede giydiririm,utana sıkıla isterim zaten ben öyle. Bunun cimrilikle vs.de alakası yok.Gerçekten cok gıcık bir durum. Kalp kırmadan tatlı dille net bir konuşma-anlaşma yapıp kural koyun bence. Öyle günler geçmez sinir ola ola..
Evde yokken hele acaba bugun neyımı gıydı neyımı yırttı diye düsünmekten kendimi alamıyodum
Ben birine kıyafet veriyorsam ödünç vermem direk hediye ederim çünkü başkasının vücuduna dokunan giysiden hazzetmem. Zaten iç çamaşırı çorap olayına hiç girmiyorum mantar bile olabilirsiniz. Şimdiye kadar susmanız hata. Baştan izin vermeyecektiniz. Sizin diyemediğinizi o demiş bence bu durumu fırsata çevirip bir daha hiç birşeyinizi vermeyin ( makyaj malzemesi de dahil)
Neden katlanıyorsunuz haddini bildirin giydirmeyin eşyalarınızı bir daha. Biz iyi niyetli olup sabrettikçe tepemize çıkıyor bu insanlar.
Konus bu ise son ver.
Net ol.
Kizarsa kizsin
Kesinlikle cüzdanımı bile kullanmasın artıknankör
Malin bu kadar degersiz olmasin.
Annen baban elin kizi kiyafetleri kullansin atsindiye disinden tirnagindan artirip sana harclik gondermiyor.
Sakin yumusama ve bundan sonra kimseye biseyini verme.
Pis sey, utanmasa dis fircana hallenecek iyyy, baskasinin donunu taytini giymek nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?