Donuma kadar esyalarımı giyen ev arkadası

Hayır maddi durumum cok iyi degil ki hepimiz ogrencıyız ve ailemızın gonderdıklerıyle kıt kanaat geciniyoruz yeri geliyor ben bi kıyafeti alabilmek icin sigara icmiyorum dısarı cıkmıyorum ama sen gelıp hor kullanıyosun buyuk terbiyesizlik ben bi kıyafet üc sene bes sene tertemiz giyiyordum

Valla ben öz kardesimle bile hicbirseyimi ortak giyinmiyorum. Senin yaşadıklarını ben kabullenemem asla.
Sana tavsiyem ya arkadaşını karşına alıp açık açık konuş, ya da arkadaşınla ayrıl bence. Çünkü iyice laçkalaşmış ve hijyen diye birşey kalmamış.

Keşke cevap olarak ben seninkilere zaten dokunmuyorum sonunda senin de bu kararı almana sevindim deseydiniz. Tepki alacak bu dediğim ama en iyi ev arkadaşı ölü ev arkadaşıdır benim için. Ev arkadaşı denince tüylerim ürperiyor midem bulanıyor gerçekten. Böyle salak insanlar tek eve çıksın bizim de başımızı ağrıtmasın ya.

Valla yalan yok; benim eşyalarım kiymetlidir. Çok sevdiğim biri bile olsa kırmadan güzelce"daha yeni aldım ya bi ben giyeyim sonra sana veririm" derdim.Yani ben almışım bi benim üstümde görsün insanlar... Kaldı ki,karşıdaki kişinin bunu düşünmesi lazım zaten...Ne okadar herseylerini giyerim nede giydiririm,utana sıkıla isterim zaten ben öyle. Bunun cimrilikle vs.de alakası yok.Gerçekten cok gıcık bir durum. Kalp kırmadan tatlı dille net bir konuşma-anlaşma yapıp kural koyun bence. Öyle günler geçmez sinir ola ola..

Evde yokken hele acaba bugun neyımı gıydı neyımı yırttı diye düsünmekten kendimi alamıyodum

Ben birine kıyafet veriyorsam ödünç vermem direk hediye ederim çünkü başkasının vücuduna dokunan giysiden hazzetmem. Zaten iç çamaşırı çorap olayına hiç girmiyorum mantar bile olabilirsiniz. Şimdiye kadar susmanız hata. Baştan izin vermeyecektiniz. Sizin diyemediğinizi o demiş bence bu durumu fırsata çevirip bir daha hiç birşeyinizi vermeyin ( makyaj malzemesi de dahil)

Bi o tayt benim mi dedim diye kıyameti kopardı resmeb

Hadi tişört falan paylaşılır da tayt paylaşmak nedir bir de don çorap ne ya
Çok geç kalmışsın yeter artık demek için

Kesinlikle cüzdanımı bile kullanmasın artıknankör

Kesinlikle cüzdanımı bile kullanmasın artıknankör

Malin bu kadar degersiz olmasin.
Annen baban elin kizi kiyafetleri kullansin atsindiye disinden tirnagindan artirip sana harclik gondermiyor.
Sakin yumusama ve bundan sonra kimseye biseyini verme.
Pis sey, utanmasa dis fircana hallenecek iyyy, baskasinin donunu taytini giymek nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…