- Konu Sahibi melekgibikiz
-
donuna kaşıntı tozu dök ver giysin ha ha
Var oyle tipler.Giymeye devam eder eminim...
kapacağın hastalıkların farkındasındır umarım bak zamanında bir arkadaşımın rimelini kullandım o günden beridir göz gribi var bende sizin paylaştığınız şeylere bak birde iç çamaşırına kadar boşver be kırılsın alınsın iyi olmuş o mesajı attı benden sana tavsiye dolabına kilit al gıcıklığına zarar verebilirİki b ay cok sıkıldım baslarda problem yoktu kıskanc biri hic degilim fazlasıyla da paylasıcımyım, ama artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor
yav hadi giy önemli degil temiz bırak, yerine bırak yetmezmis gibi baska arkadasında bi cift ayakkabım var mesela
hadi pis bıraktın ona da eyvallah yıkayamadın yırtma ne zaman bi esyamı giyse bi tarafında delik bavulumu alsa bavulum kırılmıs taytlarımın dikisleri patlamıs
biraz dikkatli giysene diyince surat asmalar
Baslarda izin alırdı o da yok artık iyice cileden cıkıyorum bi dunya camasır camasır makinesi yok prayla yıkıyoruz makine bası ya da elimizde, ben kendi esyalarımla onunkileri de yıkıyorum onunkiler yine kirleniyor üc sepet birikti yıkamıyor ben bıktım iki üc pijama yıkıyorum hop bi gin onu bi gun bunu giyiyor kirleniyor ben bile yıkadıklarımı giyemiyorum
Bikac saat önce de markete gitmistim arkadasları vardı benim taytımı giymis nevrim döndü zaten cok zayıfım bacaklarım cok zayıf onun götü bası masallah hayır bi de cok begenerek aldım biraz da fazla para verdim kirlideydi bi de aa o benim taytım mı dedim giyceksen cıkarıyım dedi ben de giycektm dedin sonra o ara wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs hayır dısarı cıkıyor corapları benim taktıgın canta benim saat benim ne kadar nankör ve terbiyesizsij di mi ben kırılma ayıp olmasın diye bi sey diyenezken cidden yazık
Ay şükrettim şu an halime yeminle.
İzin vermeyin. Saklayın gerekirse. Aaaaaaa örgü şişiyle dalarım ben böylesine
Ya bir de sanki bütün bunları sen yapıyormuşsun gibi onun sana "artık birbirimizin eşyalarına dokunmuyoruz tamam mı?!" Demesi yok mu... İnsanı ortadan çatlatır
Dedim yabi arkadasıma ayakkabısını vermis diye al al dedm kac kere almadı bi de bozuk atıyo merak etme yemez diyo ulan gel de cıldırma
sana olmaz deyince hırs mı yaptı nedir, çıkarmamış üzerinden şaka gibi.Yav yeni bi deri tayt aldım cok da pahalıya bir kere giydim giymedim giyenilir miyim dedi sana olmaz dedim zar zor giydi dikislerini ptlatmıs delinmiş dizi üc gün üstünden cıkartmamıstı ya bi de öylece atıvermis gecen gun yıkadım buraya noldu dedim ben yapmadım dedi o taytı ben giymedim sen giydin di mi
Gitti guzelım derı taytım ya...sana olmaz deyince hırs mı yaptı nedir, çıkarmamış üzerinden şaka gibi.
ee ama sizde de hata, vermeyin bozulursa bozulsun hem o giyiyor hem hor kullanıyor hem de ben yapmadım, diyor. net bir şekilde tavrınızı koyun.Hayır maddi durumum cok iyi degil ki hepimiz ogrencıyız ve ailemızın gonderdıklerıyle kıt kanaat geciniyoruz yeri geliyor ben bi kıyafeti alabilmek icin sigara icmiyorum dısarı cıkmıyorum ama sen gelıp hor kullanıyosun buyuk terbiyesizlik ben bi kıyafet üc sene bes sene tertemiz giyiyordum
Ay gece gece banlanmak istemiyorum çok kötü ya. Ne diyebilirim ki şimdi. Güzel güzel konuşmuşsunuz da...İnanır mısınız sakladım da rahatsız oldugumu belli de ettim
Donuna sahip çık kızım sendeİki b ay cok sıkıldım baslarda problem yoktu kıskanc biri hic degilim fazlasıyla da paylasıcımyım, ama artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor
yav hadi giy önemli degil temiz bırak, yerine bırak yetmezmis gibi baska arkadasında bi cift ayakkabım var mesela
hadi pis bıraktın ona da eyvallah yıkayamadın yırtma ne zaman bi esyamı giyse bi tarafında delik bavulumu alsa bavulum kırılmıs taytlarımın dikisleri patlamıs
biraz dikkatli giysene diyince surat asmalar
Baslarda izin alırdı o da yok artık iyice cileden cıkıyorum bi dunya camasır camasır makinesi yok prayla yıkıyoruz makine bası ya da elimizde, ben kendi esyalarımla onunkileri de yıkıyorum onunkiler yine kirleniyor üc sepet birikti yıkamıyor ben bıktım iki üc pijama yıkıyorum hop bi gin onu bi gun bunu giyiyor kirleniyor ben bile yıkadıklarımı giyemiyorum
Bikac saat önce de markete gitmistim arkadasları vardı benim taytımı giymis nevrim döndü zaten cok zayıfım bacaklarım cok zayıf onun götü bası masallah hayır bi de cok begenerek aldım biraz da fazla para verdim kirlideydi bi de aa o benim taytım mı dedim giyceksen cıkarıyım dedi ben de giycektm dedin sonra o ara wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs hayır dısarı cıkıyor corapları benim taktıgın canta benim saat benim ne kadar nankör ve terbiyesizsij di mi ben kırılma ayıp olmasın diye bi sey diyenezken cidden yazık
almanı istemiyorum deyin, odayı kilitleyin
kırılırsa kırılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?