Donuma kadar esyalarımı giyen ev arkadası

Bir arkadaş yazmış,makyaj Malz. dahi vermeyin diye. Çok doğru,kesinlikle katılıyorum. Bütün makyaj Malz. İçin geçerli bu;özelliklede göz kalemi,ruj vs.benim annem hatta ne kimsenin tarağını kullan nede kullandır derdi. Kaldı ki çorap,iç çamaşırı falan hiç hoş değil gerçekten.Hayır kendisi de ne kadar rahatmış.ev arkadaşı olabilirsiniz de insan kardesiyle bile iç çamaşırı paylasmamali.

kapacağın hastalıkların farkındasındır umarım bak zamanında bir arkadaşımın rimelini kullandım o günden beridir göz gribi var bende sizin paylaştığınız şeylere bak birde iç çamaşırına kadar boşver be kırılsın alınsın iyi olmuş o mesajı attı benden sana tavsiye dolabına kilit al gıcıklığına zarar verebilir

Yurttayken bizde degis tokus yapardik ama yikamadan kimsenin esyasini verdigimi yada yirtik pirtik geri verdigimi hatırlamam. Ki sadece ust aldirdim. Terbiyesizlik resmen baska bir ev bulun yada odayi kilitleyip çıkın

Ay şükrettim şu an halime yeminle.
İzin vermeyin. Saklayın gerekirse. Aaaaaaa örgü şişiyle dalarım ben böylesine

Ya bir de sanki bütün bunları sen yapıyormuşsun gibi onun sana "artık birbirimizin eşyalarına dokunmuyoruz tamam mı?!" Demesi yok mu... İnsanı ortadan çatlatır

başkasının kıçının kokusu/ binbir türlü salgısı teri meri sinen şeyleri giymek mi ööğğh*^$$€><~||
Bi de elinde yıkıyorsun :/ bi de yırtıp genişletip kirli sepetine tükürüp bırakıyor :/ peki neden kendini kullandırtıyorsun? Parfümü sigarası da siner.

sana olmaz deyince hırs mı yaptı nedir, çıkarmamış üzerinden şaka gibi.

ee ama sizde de hata, vermeyin bozulursa bozulsun hem o giyiyor hem hor kullanıyor hem de ben yapmadım, diyor. net bir şekilde tavrınızı koyun.

Donuna sahip çık kızım sende
O ne ya,donda paylaşılır mı,ben hiç bir giysiyi paylaşmamda,kardeşlerimle paylaşırdım evlenmeden, o da nadiren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…