Donuma kadar esyalarımı giyen ev arkadası

Yazdım yazdım sildim. Kendinizi çok kullandirmissiniz. Burada gördüğüm konularda genel edindiğim intiba kişisel sınırlarımızı korumayisimizin doğurduğu sorunların çok büyük oldugu.
Duygusal ilskilerde arkadaslık iliskilerinde aman ayıp olur mu diye sınırlarımızı kaldırıyoruz sonra günlerce evden çıkmayan misafirler. Evi anlamsizca işgal eden akrabalar. Lafini sakınmayan kaynanaya aman saygı göstereyim diyip susmalar. Türlü hakaret eden sevgiliye/ eşe ama öyle demek istememiştir morali bozuktur yan yatmış çamura batmistir vb gibi bahanelerle kendimizden odun verip huzurumuzu bozuyoruz. Yapmayın konu sahibi lafım size değil ben dahil bütün hanımlara.
Ben fil dişinden bir kulede oturup toplumdan soyut oturmuyorum. Bazıları benim de başıma geliyor elbet. Kişisel sınırımızı koruyalım bir davranış hoşumuza gitmiyorsa ilk işarette tavrımızi belli edelim ki kimse sınırı geçmesin. Bu bencillik değil. Bencillikle itham eden olursa bilin ki asıl çıkarını gözeten odur. Bu konuda da söz konusu arkadaş bencilin vurdumduymaz hadsizin en önde bayrak tasiyaniymis resmen iyi niyetinizi suistimal etmiş ayıp ya. Ben çok doldum burada keseyim.

Bu tür konularda elini veren kolunu kaptırıyor. En baştan tepkinizi koyacaktiniz,fırsat vermeyecektiniz bu hale gelmesine...ha madem olaylar bu şekilde gelişti..bundan sonrası içinde,gerçekten bu durumdan rahatsizsaniz arkadaşınızi kirmak pahasina düşüncenizi söylemekten kaçınmayacaksiniz

sana olmaz deyince hırs mı yaptı nedir, çıkarmamış üzerinden şaka gibi.
Böyle insanlar var,kardeşimin bir giysisi uzaktan akraba olan arkadaşımızda kalmıştı,gidince alırız dedik,bir iki hafta sonra,gittiğim kurstaki bir kızın üzerinde görünce şaşkına döndüm,ama kıyafet bizim belli,çünki özel dikimdi.Ardından öğrendikki,kız onu giymiş,bir arkadaşı istemiş giymek için,ona vermiş,böyle tüm arkadaşları dolaşmış,sende kalsın dedik artık akrabaya,geri alsakta giyilmezdi yani

Ya aynk makinada neden yıkıyorsun çamaşırlarınizi ayrica ic camasirini, çorabını , taytini o giydikten sonra yıkasanda nasil giyiyorsun.

Kardeş olsaniz hadi üst beden giyisleri giyin ama kardeşler bile külotlarını giymez cok taviz vermişsiniz.
Hastalık kaparsınız yahu

Dolabına kilit tak. Biz de giyerdik ama arkadaşınız resmen eşyalarınıza ortak olmuş. Hiç taviz vermeyin yoksa devam eder bu hareketlere.

Sinir krizi geçirmiş gibi yap. Tahammül edemiyorum de. Delirmis gibi davran. Zaten uyarmissin daha önce anlamamis. Böyle çıldırdın sanar uzak durur. Bir de odanın kapısını kitle. Arkadaştir ödünç ister belki giysi verilir de iç çamaşırı hiç olmamış canim. İmkanın varsa at o çamaşırları ya da alsın tepe tepe giysin. Sen kendine yeni al sakin bunları kullanmayacaksin diye deli gibi davran. Belki çekinir korkar da bir daha yapmaz.

Ben kardesimle bile o kadar ortak kullanmıyorum. Niye veriyorsunuz ki küser diye mi korkuyorsunuz? Oyle arkadas kuserse küssün. Kız resmen bedava mezar görse girecek.

Yurtta kaldığım dönem birbirimizin begendigimiz bluzlarini giydigimiz olurdu ama yıkayıp utuleyip geri verirdik. İlk defa duydum bu kadarını.

İyi işte o yazmış dokunmayız bidaha diye.dokunmayında bu ne böyle.

ayyy insanların rahatlığı beni öldürecek ya inanmıyorum. gerçi bu da rahatlık mı yüzsüzlük mü bilemedim ama. insan nasıl emanet giysiyi başkasına verebilir ya.

sizin giyisi benden çok gezmiş maşallah :)

ayyy insanların rahatlığı beni öldürecek ya inanmıyorum. gerçi bu da rahatlık mı yüzsüzlük mü bilemedim ama. insan nasıl emanet giysiyi başkasına verebilir ya.
Yani,kendi istese bile vermek istemezdik,hadi giydin,7 günde devrialem nedir:))
sizin giyisi benden çok gezmiş maşallah :)
Gezdi valla,sonra kimleri gezdi Allah bilir,kıyamadık kıyafete ama bize de yar olmazdı artık:))

Sakın sakın hicbiseyini verme bırak küssün kırılsın. Para verip alıyorsun sende ayrıca ne demek donuna kadar giymek çorabını giymek falan hastaligi var pisliği var iğrenç bişey bu.

Yani,kendi istese bile vermek istemezdik,hadi giydin,7 günde devrialem nedir:))

Gezdi valla,sonra kimleri gezdi Allah bilir,kıyamadık kıyafete ama bize de yar olmazdı artık:))
kötü ya ben bunları duyunca hakikaten çok şaşırıyorum, böyle insanlar var mı diye. yani inanın neresinden tutsam elimde kalıyor. sen git unutulan giysiyi giy üstüne üstlük bir de başkasına ver. sinirlerim bozuldu

seyimde mantar ,sacimda bit vucudumda pire ayaklarim da kokuyor de belki igrenir de almaz bu tipleri iyi bilirim yuzsuz olurlar ne dersen de umurlarinda olmaz

Yav bi de su an her seyi kirli de ya bende de tek bi temiz camasır var corap var hop giyiyor ne kadar denyosun ya yıka iki tane külot cok mu zor bi de böyle sey yapıyorlarlar ya nasıl sinir oluyorum
Baska birisi ic çamaşırınızı mı kullanıyor cidden. Enfeksiyon falan kaparsın kesinlikle bidaha onun kullandığı iç çamaşırlarını kullanma. Sen de bana uyar diye cvp yaz bidaha da kullandırma hiç bi eşyanı

İğrenç mahluk ya.
Dolabınıza kilit taktırın kıyafetlerinizi kilit altında tutun bu yüzsüze ne deseniz anlamaz artık. Arsızlaşmış.

Keşke baştan bi sınır koysaydınız ben de ev arkadaslarımla kalıyorum birisiyle eve cıkmadan önce de tanısıyodum arada esyalarımı ödünc alıyodu ama az diye ses etmiyodum eve cıkınca yine böyle bi sey yapmak istedi ben ilkinde ben giycem ya onu dedim ertesi günlerde yine aynı sey oldu yine aynı seyi dedim sonra da sustu cekildi allahtan arada yine yapcak oluyo da şükür ki bedenine de olmuyor ama bastan burun kıvırınca baya trip yapıyolar da sonra alışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…