- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Böyle insanlar var,kardeşimin bir giysisi uzaktan akraba olan arkadaşımızda kalmıştı,gidince alırız dedik,bir iki hafta sonra,gittiğim kurstaki bir kızın üzerinde görünce şaşkına döndüm,ama kıyafet bizim belli,çünki özel dikimdi.Ardından öğrendikki,kız onu giymiş,bir arkadaşı istemiş giymek için,ona vermiş,böyle tüm arkadaşları dolaşmış,sende kalsın dedik artık akrabaya,geri alsakta giyilmezdi yanisana olmaz deyince hırs mı yaptı nedir, çıkarmamış üzerinden şaka gibi.
İyi işte o yazmış dokunmayız bidaha diye.dokunmayında bu ne böyle.İki b ay cok sıkıldım baslarda problem yoktu kıskanc biri hic degilim fazlasıyla da paylasıcımyım, ama artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor
yav hadi giy önemli degil temiz bırak, yerine bırak yetmezmis gibi baska arkadasında bi cift ayakkabım var mesela
hadi pis bıraktın ona da eyvallah yıkayamadın yırtma ne zaman bi esyamı giyse bi tarafında delik bavulumu alsa bavulum kırılmıs taytlarımın dikisleri patlamıs
biraz dikkatli giysene diyince surat asmalar
Baslarda izin alırdı o da yok artık iyice cileden cıkıyorum bi dunya camasır camasır makinesi yok prayla yıkıyoruz makine bası ya da elimizde, ben kendi esyalarımla onunkileri de yıkıyorum onunkiler yine kirleniyor üc sepet birikti yıkamıyor ben bıktım iki üc pijama yıkıyorum hop bi gin onu bi gun bunu giyiyor kirleniyor ben bile yıkadıklarımı giyemiyorum
Bikac saat önce de markete gitmistim arkadasları vardı benim taytımı giymis nevrim döndü zaten cok zayıfım bacaklarım cok zayıf onun götü bası masallah hayır bi de cok begenerek aldım biraz da fazla para verdim kirlideydi bi de aa o benim taytım mı dedim giyceksen cıkarıyım dedi ben de giycektm dedin sonra o ara wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs hayır dısarı cıkıyor corapları benim taktıgın canta benim saat benim ne kadar nankör ve terbiyesizsij di mi ben kırılma ayıp olmasın diye bi sey diyenezken cidden yazık
ayyy insanların rahatlığı beni öldürecek ya inanmıyorum. gerçi bu da rahatlık mı yüzsüzlük mü bilemedim ama. insan nasıl emanet giysiyi başkasına verebilir ya.Böyle insanlar var,kardeşimin bir giysisi uzaktan akraba olan arkadaşımızda kalmıştı,gidince alırız dedik,bir iki hafta sonra,gittiğim kurstaki bir kızın üzerinde görünce şaşkına döndüm,ama kıyafet bizim belli,çünki özel dikimdi.Ardından öğrendikki,kız onu giymiş,bir arkadaşı istemiş giymek için,ona vermiş,böyle tüm arkadaşları dolaşmış,sende kalsın dedik artık akrabaya,geri alsakta giyilmezdi yani
sizin giyisi benden çok gezmiş maşallah :)Böyle insanlar var,kardeşimin bir giysisi uzaktan akraba olan arkadaşımızda kalmıştı,gidince alırız dedik,bir iki hafta sonra,gittiğim kurstaki bir kızın üzerinde görünce şaşkına döndüm,ama kıyafet bizim belli,çünki özel dikimdi.Ardından öğrendikki,kız onu giymiş,bir arkadaşı istemiş giymek için,ona vermiş,böyle tüm arkadaşları dolaşmış,sende kalsın dedik artık akrabaya,geri alsakta giyilmezdi yani
Yani,kendi istese bile vermek istemezdik,hadi giydin,7 günde devrialem nedir:))ayyy insanların rahatlığı beni öldürecek ya inanmıyorum. gerçi bu da rahatlık mı yüzsüzlük mü bilemedim ama. insan nasıl emanet giysiyi başkasına verebilir ya.
Gezdi valla,sonra kimleri gezdi Allah bilir,kıyamadık kıyafete ama bize de yar olmazdı artık:))sizin giyisi benden çok gezmiş maşallah :)
kötü ya ben bunları duyunca hakikaten çok şaşırıyorum, böyle insanlar var mı diye. yani inanın neresinden tutsam elimde kalıyor. sen git unutulan giysiyi giy üstüne üstlük bir de başkasına ver. sinirlerim bozulduYani,kendi istese bile vermek istemezdik,hadi giydin,7 günde devrialem nedir:))
Gezdi valla,sonra kimleri gezdi Allah bilir,kıyamadık kıyafete ama bize de yar olmazdı artık:))
:):) sinirden güldüm yaYani,kendi istese bile vermek istemezdik,hadi giydin,7 günde devrialem nedir:))
Gezdi valla,sonra kimleri gezdi Allah bilir,kıyamadık kıyafete ama bize de yar olmazdı artık:))
Baska birisi ic çamaşırınızı mı kullanıyor cidden. Enfeksiyon falan kaparsın kesinlikle bidaha onun kullandığı iç çamaşırlarını kullanma. Sen de bana uyar diye cvp yaz bidaha da kullandırma hiç bi eşyanıYav bi de su an her seyi kirli de ya bende de tek bi temiz camasır var corap var hop giyiyor ne kadar denyosun ya yıka iki tane külot cok mu zor bi de böyle sey yapıyorlarlar ya nasıl sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?