Dönüş

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kızlar şimdi ilk buluşma sonrası attığı mesaj "Hakkımızda hayırlısı olsun demek geliyor içimden. Her şey gönlünüzce olsun isterim " yazdı.

Bu olumsuz mu oluyor şimdi ?

Hakkımızda ve gönlünüzce kelimelerinin aynı paragrafta olması çelişkili bir durum. Üste bakarsan olumlu alta bakarsan olumsuz. Bence o hamle yapana kadar geride durun.

Ben demek şimdi bu diye mesaj atarım herhalde bazı erkekler gerçekten çok hödük ya

Kızlar şimdi ilk buluşma sonrası attığı mesaj "Hakkımızda hayırlısı olsun demek geliyor içimden. Her şey gönlünüzce olsun isterim " yazdı.

olumsuz cevap. Elektrik alamadım demek istemiş. Ama Türkçesi bozukmuş. Sanki başka dilde yazmış da translate de çeviri yapmış

İlki olumlu, ikincisi olumsuz. Kendiyle çelişiyor

Olumsuz ama acık kapı kalsın kalbi kırmadan red edeyim demiş. Sen son cümleye göre sizede mutluluk dilerim desen direk zaten olmazdı bizden diye gercek düşüncesini söyleyecek. Hiç umutlanma derim

Siz de "artık önümüzdeki maçlara bakacağız" yazın. Evet olumsuz olmuş

adam olumsuz.
şöyle, hani olmayan şeyler için de hayırlısı deriz ya.
hayırlısı hakkımızda derken olmayacak demek istemiş. ikinci cümleyi de ilkinden olumlu anlam da çıkabilir diye eklemiş.

ben olsam evet herşey nasip, inşallah senin de gönlünce olur hayatın der engellerim.

Ilk cumle olumlu. Ikinci cumle olumsuz.

Sizin bu kisiyle ilgili görüsünüz olumlu muydu? Net dengesiz, gözden gecirin
Ben beğenmedim açıkcası. Ve de elektrik de alamadım. Eve geldim şöyle düşündüm acele karar vermeyeyim diye aklımda geçiyodu. Hiç yazmadım o yazdı bu şekilde ben de ditmek istemedim tşk ederim dedim o da tşk ederim dedi. Öyle kaldı. Ne sosyal medyada ne de telde sildi 1 gün durdum. Sonra sildim ben de iki yerde de. Acaba beni mi sınadı benim ne tepki vereceiğimi ya da olumsuz dedi

İlk cümle neyse de ikinci cümle olumsuz niteliği taşıyor. Merak ettim siz ne cevap yazdınız?

Hakkımızda derken ayrı ayrı hayırlısı demiş sanki.
Birlikte olarak değil bundan sonra hayırlısı olsun sizin için de demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…