Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

ben doktorlara sordugumda herhangi bir sorun yasarmi ilerde diye onlarda sadece güzel sesi olmaz dediler onun disinda ne dis nede baska birseye dikkat etmemiz gerektigini söylemediler bir
sorun yasamaz dediler insallah bizim kontrollerimiz senede 1 kere önceleri 3 ayda 1 di

Nalancım nasılsın?bebeklerin nasıl?bu gece Kadir gecesi,dularım sizinle İnşallah.lütfen arada yaz.

Leylnur sen nasılsın?eğer okuyorsan merak ediyorum senide.İnşallah herşey yolundadır.

nalancımm okuyunca çok kötü oldum, başınız sağolsun, Allah sabır versin, Allahım diğer iki bebeğinize uzun sağlıklı ömürler versin.
ikisi melek oldu..

bizler ikiz gebeliği ne zorluklarla geçirdik dile kolay dördüz gebelikkk çok zor tabiki allah sabırlar versin
allah diğer iki beebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.

Nalancım nasılsın?bebeklerin nasıl?bu gece Kadir gecesi,dularım sizinle İnşallah.lütfen arada yaz.

Leylnur sen nasılsın?eğer okuyorsan merak ediyorum senide.İnşallah herşey yolundadır.

sağol firdos benim durumlar iyi gidiyor çok şükür, 29. haftadayız, her geçen gün daha ağırlaşıyorum, 34. hafta ve sonrasına kadar dayanabilmek için bol bol dua ediyoruz işte, sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, görüşmek üzere

selam arkadaşlar nasılsınız? uzun zamandır gıremıyorum dahası girmeye cesaretım yok hep dördüzlerımı hatırlatıyor bana bu topik.Ama eksığim ben ,yarımım.
kızlarım bugün 57.gün oldu halen küvezdeler 1.250 ile 1.500 arası gıdıp geliyor kıloları..şimdılık beklıyoruz daha bağişıklık sıstemlerı çok zayıf..yarın kızlarımı görmeye gidicez inşallah ıyı görürüz..ALLAH IM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ALLAH A EMANET OLUN...

o nasıl laf nalancım yaa ne yarımı
sen iki tane bebeğinle ve onların umuduyla dopdolu bir annesin
kiloları da bak nasıl güzel
az daha sabret canım
ama kendinide toparla yavaş yavaş
inşallah daha da kalabalık bir aile olursunuz zamanla
üzülme artık lütfen

maşallah leylnur, inşallah daha uzunca zaman kalırlar karnında ve sağlıkla doğarlar

nalancım, kızların ne güzel kilo almışlar maşallah, sabır tatlım, inşallah kucaklayıp evinizin yolunu sağlıkla tutacağınız günler de gelecek...
amin, siz de Allaha emanet olun

Nalancığım..Allah kalan çocuklarını bağışlasın...Acılarını göstermesin...Leyla sen nasılsın senden ses dolu çıkmıyor...:26:

aman allahım dördüz bebelerınız mı var?
maşşalah sıze ve bebelerınıze...

rabbım sızlere ve bebelerınıze sağlık sıhhat versın
kalabalık kalabalık huzurlu yuvalar versın ne guzel...

içim yana yana boğazıma düğüm ata ata okudum tüm sayfaları tek tek RABBIM SABIR ihsan eylesın inşallah. 3 kere bebek düşük oldu bende ben okdrcıkken kaybettım dıye yanıp tutusurken burda cok seyler olmus nalan bende 89 luyum bıran senın adına cok mutlu oldum cunku bukdr genc yasta 2 tane kızın olacak RABBIM saglık şifa versın ınsallah ve meleklerın cennette sana şefaatci olacak ne mutlu sana insallah kuzuların senı cennete alacak insallah. sen onları ayırmamak için en guzelını yaptın RABBIM en basta denemıs sen sabretmıssın yıne denemıs yıne sabır istiyor canım senın sabretmenı istiyor demekkı hayırlısı böyleymıs acil şifa diliyorum dualarım senınle insallah tez zamanda hersey yoluna gırer kendınıze cok ıyı bakın

ben ve kızlarım iyiz çok şükür, 29 u bitirdik 30 a başladık bugün,bakalım ne kadar daha durabileceğiz, çok sağol kardeşim

canımm senden ve kızlarından çooook güzel haberler bekliyoruz rabbi'mizin izniyle. Bizleri habersiz bırakmaa.

Nalancım sen nasılsın kızların nasıl inşallah sağ salim taburcu olup evinize geçmişsinizdir

Canımmm hikayeni basından okudum,her sayfada heyecanlandım seninle birlikte sevindim...Erken gelmiş olsalarda bende senin gibi yasayacaklarından emindim meleklerinin...Bu son mesajını okuyunca gözyaslarımı tutamadım....Söylenecek söz yok Allah sana bu iki meleğini bağışlasın diğer meleklerin senin şefaatçin, onlar şimdi cennete anneleri...Kızlarının durumu nasıl cnm iyimisiniz? Dualarım sizinle a.e.o

merhaba arkadaşlar nasılsınız? iyi olanızı temennı edıyorum..84. günün sonunda kızlarım evımızde 6 gündr ben bakıyorum herşey yolunda çok çok şükür.. birde müjdeli haberım var leynur dördüz eşimde dün doğum yaptı hepsı sağlıklıdır inşallah..

çok sevindim senin için Allah başka acılar yaşatmaz inşaAllah Allah sağlık versin hepinize
leynurda 4 bebeğiyle birlikte evine gider inşaAllah

canım gözün aydın,çok sevindim.Allah sağlık versin İnşallah kızlarına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…