kızınız için bende sevindim,inş bir daha kalple ilgili sıkıntı yaşamayız hiç birimiz,benim oğlum 7 yaşını bitirmek üzere ilk bir seneden sonra kapanmasını beklemiyorlar zaten,o yüzden ömrü boyunca açık kalıcakhayatımızda iki önemli şey var biri dişleri çürümeyecek,çürürse hemen müdahale edilecek,ikincisi diş dahil geçireceği her operasyonda antibiyotik kullanacak..(kontrollerimiz yılda bir kereydi şimdi iki yılda bire düştü).şimdilik bunlara biz dikkat ediyoruz büyüyünce kendisi takip edecek ama buna şükür,daha büyük dert vermesin allah...sizin kapatıldığı için böyle bir zorunluluğunuz yok sanırım değil mi:26::26:
Nalancım nasılsın?bebeklerin nasıl?bu gece Kadir gecesi,dularım sizinle İnşallah.lütfen arada yaz.
Leylnur sen nasılsın?eğer okuyorsan merak ediyorum senide.İnşallah herşey yolundadır.
maşallah barekallah... rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin
selam arkadaşlar nasılsınız? uzun zamandır gıremıyorum dahası girmeye cesaretım yok hep dördüzlerımı hatırlatıyor bana bu topik.Ama eksığim ben ,yarımım.
kızlarım bugün 57.gün oldu halen küvezdeler 1.250 ile 1.500 arası gıdıp geliyor kıloları..şimdılık beklıyoruz daha bağişıklık sıstemlerı çok zayıf..yarın kızlarımı görmeye gidicez inşallah ıyı görürüz..ALLAH IM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ALLAH A EMANET OLUN...
maşallah leylnur, inşallah daha uzunca zaman kalırlar karnında ve sağlıkla doğarlarsağol firdos benim durumlar iyi gidiyor çok şükür, 29. haftadayız, her geçen gün daha ağırlaşıyorum, 34. hafta ve sonrasına kadar dayanabilmek için bol bol dua ediyoruz işte, sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, görüşmek üzere
selam arkadaşlar nasılsınız? uzun zamandır gıremıyorum dahası girmeye cesaretım yok hep dördüzlerımı hatırlatıyor bana bu topik.Ama eksığim ben ,yarımım.
kızlarım bugün 57.gün oldu halen küvezdeler 1.250 ile 1.500 arası gıdıp geliyor kıloları..şimdılık beklıyoruz daha bağişıklık sıstemlerı çok zayıf..yarın kızlarımı görmeye gidicez inşallah ıyı görürüz..ALLAH IM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ALLAH A EMANET OLUN...
Nalancığım..Allah kalan çocuklarını bağışlasın...Acılarını göstermesin...Leyla sen nasılsın senden ses dolu çıkmıyor...:26:
ben ve kızlarım iyiz çok şükür, 29 u bitirdik 30 a başladık bugün,bakalım ne kadar daha durabileceğiz, çok sağol kardeşim
DÖRDÜZLERİM ......... ne hayallerim vardı onlarla bırlıkte,ne umutlarım..koskoca altı kişilik bır aileydık biz, tam altı kişilik arabamızı bıle altı kişilik olarak değiştırecekktik..Ama olmadı işte RABBİM nasıp etmeyınce olmuyor..GÜZEL ALLAHIM once bize onların sevgısını b tattırdı görmeyı nasıp ettı sonrada onları bizden aldı...artık dörtt kişilik bır aileyiz,şimdılık((( bu acıya nasıl katlanırım bılemıyorum,o sıcacık tenlerıne bır kerecık bıle osa dokunamadım ya ona yanıyorum..soğuk tenlerıne dokunmak nasıp oldu..
DAYANAMIYORUM BU ACIYA RABBIM DAYANMA GÜCÜ VER BANA
ÖNVE RAVZAMI KAYBETTIK SABAH HASTANEDEN ALMAYA GİTTİĞİMİZDEDE HAMZAM DA MELEK OLMUŞTU...
ARTIK BENIM DÖRT TANE MELEĞİM VAR İKİSİ BU DÜNYADA İKİSİ AHİRETTE.......
merhaba arkadaşlar nasılsınız? iyi olanızı temennı edıyorum..84. günün sonunda kızlarım evımızde 6 gündr ben bakıyorum herşey yolunda çok çok şükür.. birde müjdeli haberım var leynur dördüz eşimde dün doğum yaptı hepsı sağlıklıdır inşallah..
merhaba arkadaşlar nasılsınız? iyi olanızı temennı edıyorum..84. günün sonunda kızlarım evımızde 6 gündr ben bakıyorum herşey yolunda çok çok şükür.. birde müjdeli haberım var leynur dördüz eşimde dün doğum yaptı hepsı sağlıklıdır inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?