arkadaşlar bu aralar çok sık giremıyorum topiğime çok yorgun hissedeıyorumm..BU TOPİĞİ GEZIP TAVSIYE VERMEK VEYA DÖRDÜZ DOĞUM YAPMIŞ ANNELER VE DÖRDÜZ DOĞUMA ŞAHIT OLMUŞ ARKADAŞLAR LÜTFEN DEĞERLİ BILGİLERINIZİ BENIM LE PAYLAŞIN..
SEVGILER nalan
arkadaşlar bu aralar çok sık giremıyorum topiğime çok yorgun hissedeıyorumm..BU TOPİĞİ GEZIP TAVSIYE VERMEK VEYA DÖRDÜZ DOĞUM YAPMIŞ ANNELER VE DÖRDÜZ DOĞUMA ŞAHIT OLMUŞ ARKADAŞLAR LÜTFEN DEĞERLİ BILGİLERINIZİ BENIM LE PAYLAŞIN..
SEVGILER nalan
4 tane bebek... maşallah..allah yardımcın olsun. moerlini yüksek tut ve sürekli dinlen.. allah sağlıklı bir şekilde yavrularını kucağına almayı nasip etsin..
canım bir yumurtanın içinde mi 4üz bebişler,benim 2 ayrı kesem var,ama keseler biraz küçük olduğu için 5. haftada içini göremedik,çok halsizim,çok uyukluyorum,kaşıntılı akıntım var,doktor kesinikle ilaç kullanmayacan diyo,folik asit kullanıyom,günde 2 kilo meyve yiyom ama ona rağmen ağzımda yara çıkıyo bazen,folik asit içnce biraz başımın dönmesi geçiyo,şuan 6+2 haftalığım,göğüslerim o kadar sertleşti,o kadar büyüdü ki,sütyenlere sığmıyo,ben de acaba keselerin içinde de mi 2 bebiş var diyom,şu havada paltoyla oturuyom iş yerinde ama elim ayağım buz gibi,sende böyle şeyler varmıydı canm:79::79::79:
sana ozel mesaj attim bir forumla ilgili.bende ikiz annesiyim daha dogrusu 2+1 birde 5 aylik bebegim var.
ben ikiz bebeklerimi hiç bir müdahaleye gerek kalmadan 38. haftada çok şükür sağlıkla dünyaya getirdim..ama çok zorlu bir süreçti..aynı senin gibi hamile kalmıştım ancak çok zayıf olduğumdan son dönemlerde bacaklarım bu yükü taşıyamaz hale gelmişti..bu 38 haftanın nerden baksan 30 haftasını hiç kıpırdamadan yatarak geçirdim ve ekstra kalorili hiç bişey yemeden protein ve vitamin ağırlıklı beslendim..sen de istirahatine ve beslenmene dikkat et, inşallah sağlıkla ve vakitlice dördünü de al kucağına..takipteyim..hayırlı haberler paylaş inşallah..
arkadaşlar bende dördüz bebek bekliyorum(tüp bebek değil ve herhangi bi ilaç kullanmadım) hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremiyorum, istanbul pendikte oturuyorum, yardımcı olurmusunuz.:95:
arkadaşlar bende dördüz bebek bekliyorum(tüp bebek değil ve herhangi bi ilaç kullanmadım) hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremiyorum, istanbul pendikte oturuyorum, yardımcı olurmusunuz.:95:
canımm çok sevındım ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasıp eder inşallah...ayy çok güzel ya tek nbeşıma değilimm:)))
ben iki dr bırden gidiyorum dördüz gebe olduğumu öğrenınce hemen çapa tıp fakültesine sevk ettıler benı ama orasıda ikıye indırmezsenız sizin doğumunuza girmem dedi...(( gıtmedığimiz hastahane kalmadı...en sonunda eşimin bır arkadaşının tavsıyesı üzerine ikitellide özel batı bahat hastanesıne gittik dr. çok ıyı..daha öncede dördüz doğum yaptırmış...ben sana batı bahat ı önerırım ama sana çok uzakk...
buarada kaç aylık oldun...bılıyomusun çık mutluyum inşallah doğuma kadar buradan haberleşiriz....
hoş geldin kader arkadaşım:) çok sağol dileklerin için Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah sağ salim eksiksiz kusursuz kucağımıza almayı nasib etsin ikimizideben şimdi kartal umut hastanesine gidiyorum ama doğumu orda yapabileceğimi sanmıyorum. geçen sene bi arkadaşım üçüz doğumunu çapada yaptı, hemde 7. ayında yatırdı hastaneye doktoru 2 ay yattı ve çocukları alıp çıktılar, acaba adını alıp aynı doktora mı gitsem diyorum, kafam çok karışık ya çapa diyorum yada zeynep kamil, artık neresi hayırlıysa orası olsun inşallah. senin gittiğin hastane özelmi?
bu arada ben bu hafta 11 haftamı doldurdum, sen ne kadarlık oldun.
Canım iyi dileklerin için çok teşekkürler İnan öyle sevindim ki. O minik leri inşallah alırız sağsalim kucağımıza .benim dördüz olduğumu öğrenince Dr beni hemen çapa ya yönlendirdi ama gelgörki çapa bizimle ilgilenmedi zaten capa ikiye indir diye Cook baskı yapacacak bizi gercekten çok üzdüler sende dördüz oldugun için aynı seyleri yaşatacak lar sana eğer bir tanıdık varsa daha farklı olabilir .moralini bozmak istemem ama çok ugrastik biZ saglık bakanlığına şikayette bulunduk özel hastaneler bile ilgilenmedi bizimle şikayette n sonra bakikoy dogum evinin yeni binası yapılmış ikitellide oraya çağırdı perinaatoloji Dr saglık Bakanliği çok sıkıştırmış bunları siz nasıl ilgilenmezsiniz diye neyseki biz Dr yi bulduk özel ama çok pahalı değil insan gibi insanlar valla tavsiye ederim sana da.biz yarın gidicez su Dr bakalım ne diyecek .çok konuştum biliyom ama son olarak ben 17+5 . Günlüğüm Bol bolyazisalim olurmu sen hele bir Dr unu bul sonrası inşallah sıkıntı olmaz şimdilik ALLAH. Aemanet olun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?