Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eBenimde 2 aylık kızım öyle herkes normal diyor doktorda diyor ama bilemiyorum bende ne olacağını![]()
Meraba benimde bebegim o aylarda asiri kusuyodu bende goturmustum ama doktor normal falan demisti normal degildi aslinda ama gecer diye umuyorum besinci aydan sonra azaliyo korkmayin derim eger emziriyorsaniz sutunuzdendir emmeyip mamayla besleniyosa da kusan bebekler icin mamalar var internetten bakabilirsin bildigimiz cogu marka uretiyo ozel olarak eczanelerde satiliyo yalniz gecmis olsun
ewt canim g ile baslayan o ilaci dktor bizede verdi.pek.faydasi yok.gbiReflu olabilir gunde en fazla 3 4 kez kusma normal ama daha fazlaysa ciddi sorun olabilir ihmal etmeyin baska dr. Gorsun mutlaka. Birde bi ilac var adini soyleyebiliomuyum bilmiyorum da G ile basliyor paket paket toz halinde mamasina karstiriyosunuz? Biz oyle duzene girmistik.
Sabah aksama bolerek kullan bi paketi yarisi sabah yarsi aksam ver eger hepsni birden dokerek kullaniosan bide bole dene belki agir geliodur. Bide m ile baslayan surup var ben onu kesip g ile dvm etmistm ama her bebek ayni degil tabi duzelir ins sabrli ol uzulmeewt canim g ile baslayan o ilaci dktor bizede verdi.pek.faydasi yok.gbi
ya gelisimi guzel yani boyu bad cevresi normal.hatta boyu normal bebeklere nazaran iki uc santim uzun.benim oglumun kilosu dusuk biraz.ama doktora gturdum kan,idrar,rontgen tahlilleri normal cikti.yani kilo almamasi icin hic bi neden yok.doktor sutun yetmiyo diye mamaya baslatti.ama mama kullandigimiz haldede kilo alimi az.cok hareketli bi cocuk asiri derecede hic durmuyo surekli hareket ediyo acaba o yuzdenmi az kili aliyoBenim oglum yaklasik ilk. 8 ay her emzirmeden sonra en az 2-3 sefer kusuyordu.
Kolikti, asiri gaz sorunumuz vardi.
Bizde ilac kullandik ama cok sukur ki 6. Aydan itibaren azaldi ve 8. Ayda da tamamen kesildi.
Eger gelisimi normalse hic uzmeyin kendinizi, bazi bebekler malesef cok kusuyorlar.
tesekkur ederim canim icimi rahatlattinSabah aksama bolerek kullan bi paketi yarisi sabah yarsi aksam ver eger hepsni birden dokerek kullaniosan bide bole dene belki agir geliodur. Bide m ile baslayan surup var ben onu kesip g ile dvm etmistm ama her bebek ayni degil tabi duzelir ins sabrli ol uzulme![]()
Kusmasının etkisi vardır birazda ama boyu iyiymiş maşallah kusması azalınca kiloyu da toparlar 5. 6. aylarda baya azalıyoya gelisimi guzel yani boyu bad cevresi normal.hatta boyu normal bebeklere nazaran iki uc santim uzun.benim oglumun kilosu dusuk biraz.ama doktora gturdum kan,idrar,rontgen tahlilleri normal cikti.yani kilo almamasi icin hic bi neden yok.doktor sutun yetmiyo diye mamaya baslatti.ama mama kullandigimiz haldede kilo alimi az.cok hareketli bi cocuk asiri derecede hic durmuyo surekli hareket ediyo acaba o yuzdenmi az kili aliyo