adam size saldırıyor siz de durup dayak mı yiyorsunuz yani?
üstelik skolyoz hastası ve hamilesiniz.
valla saniyesinde dava eder süründürürüm onu köpek gibi.
bugün karnınızda şiddete maruz kalan o bebek yarın doğduktan sonra direk şiddete maruz kalacak, kendinizi düşünmüyorsanız o bebeği düşünün, bu manyakla asla yalnız bırakmayın.
gururundan kafasını çevirip kaçmıyormuş. dayak yemek kaçmaktan daha az onur kırıcı ya.
neyse kib ledim.
Tedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık
Adam sadece bacaklarını kullanamıyor ve fitness yapıyor. Ne gerçekçi gelmedi anlamıyorm. Bana istediğiniz kadar hakaret edin ama ne demek bu. Bunalıma girmişim hayatım kararmış canım acıyo bi de gelmişsiniz inanmadığınızı söyluyosunuz. İstediğinizi söylemekte özgürsünüz ama bu kadarı da fazla!
'sadece' bacaklarini kullanamiyor?Adam sadece bacaklarını kullanamıyor ve fitness yapıyor. Ne gerçekçi gelmedi anlamıyorm. Bana istediğiniz kadar hakaret edin ama ne demek bu. Bunalıma girmişim hayatım kararmış canım acıyo bi de gelmişsiniz inanmadığınızı söyluyosunuz. İstediğinizi söylemekte özgürsünüz ama bu kadarı da fazla!
Adam sadece bacaklarını kullanamıyor ve fitness yapıyor. Ne gerçekçi gelmedi anlamıyorm. Bana istediğiniz kadar hakaret edin ama ne demek bu. Bunalıma girmişim hayatım kararmış canım acıyo bi de gelmişsiniz inanmadığınızı söyluyosunuz. İstediğinizi söylemekte özgürsünüz ama bu kadarı da fazla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?