Dört aylık evliyim, beş kez şiddet gördüm ve hamileyim :(

ee fitness yapıyor ama yürüyemiyor diğer odaya gitseniz o yanınıza gelene kadar ohooo. ayrıca her fitness yapan karşısındakini dövecek mi? benim sevgilim de yapıyor bana elini kaldırmayı denesin o elini bir tarafına...

gurursuz muyum neyim.

Ben ondan daha engelliyim baris seksi hakkinda seminer yapilmali acilen...

Evet yalan her şey yalan varlığım bile yalan. Ya da gerçek Ve ben aptalın malın tekiyim. Tabi ki bir engellinin bunu yapabileceğine kimse inanmayacaktı.. O da buna güvenerek yaptı.. Hatta bişey söyleyim yaralanan canı acıyan öldürülmeye çalışılan bi insanı en azından teselli edersiniz diye yazmam da hataymış. Herkesten özür dilerim ama en çok kendimden. Çünkü hala başkalarından bir güzel laf duymaya aciz gibi muhtaç mışım. Sizlere de helal olsun. Her şeyi söylediniz biri de demedi geçmiş olsun. Tek diyeceğim büyükler " kötüye düş de gör" derler. Ben gördüm Allah başka kimseye göstermesin. Ben de engelli biriyim ve canım yandı vücudumda yaralar var. Ama hakettim değil mi size göre. Yoo ya da durun evet yalancıyım.

Yav iyi hoş da ilk dayak attığında niye tepki vermediniz.
Birde adama ellerine sağlık der gibi çocuk yapmışsınız.
Ne diyelim ??? Düzelir mi ???

Yaw özür dilerim engelli kardeşlerimden ama.
Engelli diye uyguladıgı şiddete niye maruz kalır ki bir insan ?
Aklı balig olmasa, zihinsel engelli olsa tamam dersiniz. Ne yaptıgını bilmiyor der alttan alırsınız, yine de vurmasını engellemeye çalışırsınız.
Ama sırf engelli diye oturup dayak yemeye de çalışmazsınız yani.
Valla bir korum tümden engelli yaparım onu, manyak mıdır nedir.

Simdi yine kendimden ornek verecegim ama...

Ben de şiddete kesinlikle karsiyimdir affi da olmaz diye dusunenlerdenim. Ama 2 aylik evliyken benim o cooook sevdigim esim de bana tokat atti.

Resmen ruhen yikima uğradim bosanmayi dusundum konumda var bakabilirsiniz.

Ama esim cok yalvardi yakardi tabiki affetmedim. Gittim kendi sadece anneme anlattim bir daha tekrarlanirsa bosanacagimi soyledim. Onun ailesini aradim siddetin benim icin affinin olmayacagini soyledim.

Esimi karsima aldim zaten bana bosanmak istemedigini soyleyip duruyordu. Eger dovebilecegi bir kadin istiyorsa cok yanlis bir secim yaptigini benim onlardan olmadigimi ve buna katlanmayacagimi bana bir kez daha vurursa onu uykusunda bicaklayacagimi sonra da onu boşayacagimi gayet net bir dille anlattim. Uzerine de 1 ay cinsel perhiz...

O gunden sonra ne o bir daha bana vurmaya yeltendi ne de ben bir daha kendi sinirlarimi o kadar aştim. Sonuc 1 cocugumuz oldu ve evlenmeden önceki kadar mutluyuz.

Neyse velhasilikelam seviyorsan bir sans daha verebilirsin ama bunun basina gelmemesini istiyorsan onun seni kaybedeceginden gercekten emin olmasi ve eşinin de bir ruh hastasi olmamasi gerekir.

İhtimali var mi kendimden soyluyorum ki var. Bundan sonrasıni sen ve sevgin belirleyecek... Bir de o sana vurursa sen de ona vur bence.

Son düzenleme:
Biraz mesafe herkese iyilestirici gelebilir imkaniniz varsa biraz mesafe olusturun ve birbirinizi ozleyin esinize de psikolojik tedavi adina baski yapmayi ihmal etmeyin.

İlk üçünde o yüzden şiddet gördüm zaten kendimi tutamayıp beni ittirdiğinde ben ona tokat attığım için tokat yemiştim ama bi önemi yok. Sonuç olarak aptalım değil mi

Ben size yalan soyluyor demedim.
Tum canlilar icgudusel olarak yavrularini korurlar, siz durup dayak yiyerek karnınizdaki yavrunun hayatini tehlikeye atiyorsunuz, bunun hic bir mantikli ya da duygusal aciklamasi olamaz.
Yine soyluyorum, kendiniz dilediginizce dayak yiyebilirsiniz, ama o yavruya bunu yasatmaya hakkiniz yok. Eger sikayetci olmayacak ve bosanmayacaksaniz (ki oyle gorunuyor) cocuk daha 5 yasina gelmeden 3. Sayfa haberi olacaksiniz. Sadece o bebege uzuldum.

Kayınvalidem az önce psikologdan randevu almış. O insanlara olan saygımdan dolayı da bi anda çıkıp gidemiyorum işte

İlk üçünde o yüzden şiddet gördüm zaten kendimi tutamayıp beni ittirdiğinde ben ona tokat attığım için tokat yemiştim ama bi önemi yok. Sonuç olarak aptalım değil mi

Bi kere su ezik modundan cik once. Sen bir anne olacaksin ve o dogdugunda anlayacaksin tüm sevgilerden asklardan güzel bir aşk varmis. O yuzden simdi ona zarar vermeye hakkin yok. Kocani gerekirse bosarsin çocuğun yanina kâr buna emin olabilirsin o yuzden onu daha karnindayken bu kadar uzmeye hakkin yok silkenen kendine gel illa biri uzulecekse odun kocan üzülsün.

engelin vücudunda değil zihninde.
yürüyemeyen birinden dayak yiyecek kadar aciz olmak ancak aklı kullanmamakla mümkün.
başka türlüsü inandırıcı değil.
evet. kesinlikle.

Son düzenleme:
Gururlu biri olarak hamile kadına 4,5 ayda 5 kere şiddet uygulayan adama ne zaman dur diyeceksiniz ve o evden gideceksiniz?

İnanmayanlar inanmamaya devam edin diyorum ya kötüye düşünce görülür. Ezik miyim evet eziğim. Çabalıyorum sadece. Bir daha olursa ki asla için vermem o benim elimde kalır ama şu an tüm gemileri yakamıyorum hala bi şekilde inancım var..

Geçmiş olsun, çok iyi yapmışsınız.
Bi dahakine sağa vururken solunuzu da çevirin de adam fazla yorulmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…