öldürmediğine göre elbette umut var.İnanmayanlar inanmamaya devam edin diyorum ya kötüye düşünce görülür. Ezik miyim evet eziğim. Çabalıyorum sadece. Bir daha olursa ki asla için vermem o benim elimde kalır ama şu an tüm gemileri yakamıyorum hala bi şekilde inancım var..
Iyi de o gurur degil ki?Tedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık
Kayınvalidem az önce psikologdan randevu almış. O insanlara olan saygımdan dolayı da bi anda çıkıp gidemiyorum işte
Ne demek gururluyum vursada kendi mi korumam ne demek klasik Türk kadını.valla iyi bulmuş sizin gibi birini karşılıklı otururken adam atsın dayağını bunun gururla ne alakası var gerçekten yazdıklarınıza çok sinir oldum birde hamile kadına şiddet uygulayan biri var ve siz iyi biri diyorsunuz ama tabi size göre Türk kadını yer dayağını otururTedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık
Eşiniz! kötü! bir! varlık!Kötü bi insan mı hayır ama sinirliyken gözü hiçbir şeyi görmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?