Dost Dediğin bu denli herşeyi silip atabilir mi ?

bence hiç bişey yapma.üstüne düştükçe kendini haklı çıkarabilen birisi belliki.eğer sağlam bi dostluğunuz varsa hatasını anlaması lazım.

aynen öyle.
Şidmi bide bi kaç kişi var dostum dostum diye dolaştığı..
Onlarla konuşup olayın etkisiyle onlarda onun yanındaysa artistlenir

aynen öyle.
Şidmi bide bi kaç kişi var dostum dostum diye dolaştığı..
Onlarla konuşup olayın etkisiyle onlarda onun yanındaysa artistlenir
boşver be canım.bende zamanında dostum dediğim insandan darbe yedim.7 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.sonunda o kötü bi çevreye daldı uyardım olmadı.bende uzaklaştım oda onları tercih etti.seneler sonra faceden ekledi bende kabul ettim.evlenmiş,evlenince o arkadaş grubundanda ayrılmıştır eminim ama imkanı yok artık ısınamıyorum.mesaj atıyor bazen ama yok olmuyor gitmiş güvenim bi kere.sizinkide o hesap.şu saatten sonra düzelseniz bile aranızda eskisi gibi sağlam bi sevgi olacağını sanmıyorum.insanın kalbi kırılmaya görsün bidaha tamiri zor

Sıfırlandı neredeyse desem inanır mısın ?
Ciddi soğudum ciddi anlamda

Sıfırlandı neredeyse desem inanır mısın ?
Ciddi soğudum ciddi anlamda
tatlım bu tip insanı iyi bilirim.üstüne düştükçe totoları kalkar.sen verdiğin değeri hissettirdikçe kendilerini bulunmaz sanarlar.sanki sevgilisi gibi olursunuz sen erkek o kız modunda gibi sürekli peşinde koşulmasını isterler.ne derdine ki dostluk bu mu?dost dediğin halden anlar canım.

aynen o şekilde ya
Peki fotoyu napayım sence ?

aynen o şekilde ya
Peki fotoyu napayım sence ?
fotoyu kaldırırsan arkadaşlığınızıda bitirmiş gibi olursun canım.eğer içinde arkadaşlığınıza dair umut varsa kaldırma.ha ama ben olsam kaldırırım.hatalı olduğu halde hatasını anlamadan bana yüklenen birisiyle arkadaşlığıma devam edemem.edemedimde anlattığım gibi.benim yapımda haksızlığa tahammül edememek var.hemen etkiye tepki yaparım bazen sonucu kötü olur ama hiç keşke demem :) senin içinden ne yapmak geliyor?

ayın 2.sinde yaşadık ilk kavgayı o günden beri duruyor.
Hemen kaldırmadım ki ilkokul çocukları gibi olmasın diye.
Ama şuan çok bile durdu diyorum..
Ve kaldırmak istiyorum..
Tamamen bitsin umrumda değil açıkçası.
Ona yeten arkadaşları varsa yetsn bana bulaşmasın artık

nedense 'sicak' bi dostluk havasi sezemedm aranizda.. itisme baslamis epey..

Merhaba
arkadaşın bunalımda
yerinde olsam ona onu düşündüğümü ama iletişim kuramadığımızı yanlış anladığımızı birbirimizi yazan
kendini hazır hissettiğinde konuşabileceğimi söyleyen bir mesaj atardım.
Bir daha da aramazsa asla aramaz sormazsa asla sormazdım.
Son noktayı böyle koyardım yani.
Top onda olacağı için de artık fedakarlık sırası onda olur..

Şöyle bişey var;
Yukarıdada denildi..
Benim mesaj atmam onu egosunu tatmin ediyor.
Ben ona özür mesajı atmam..
İnstagramda o paylaştığı fotodan sonra dost kötü günde belli olur falan ondan sonra yazmam özelliklede..
Kimseye gidipte
-CatlakB yine yazdı ben diyodum bana geri dönücek benden başka kimseyle yakın değil demesini bunu hissetmesini istemiyorum..
Geçen yıl bi arkadaşıyla kavgalılardı.
Kız yazdıkça egosu tavan yapardı.
Ben o duyguyu ona yaşatmak istemiyorum.
O böyle bişey yapsam.
Tühh kıza doğru düzgün yazsam böyle olmazdı dicek biri değil.
Kendinin el üstünde tutulmasından keyif alıyor.
Beni gördüğünde bile isteksizce el sallayıp isteksizce gülümseyen biri bu.
Yani böyle yaparsam.
Düşünüceği şey direkt olarak.
-Ohh nasıl cevap vermedim.
-Bööyle olur işte.
-Kesin bi sıkıntısı var ki bana yazıyor.
Yani bi ohh canıma değsin durumu söz konusu olucak.
Topu ona atsam o onu bomba sanırda dokunmaz.
Yani zararsız bişey gibi düşünmez egosundan.

Sonuç olarak napmamı önerirsiniz ?

Sonuç olarak napmamı önerirsiniz ?
barışma msjı at diyen arkadaşlar olmuş ama egosu tavan yapar diyorusnuz...bu durumda beklemekten başka çare yok yani. bir de yeni bir çevreye girdiği için şımarmış arkadaşınız sanırım birazcık.

Böyle bir arkadaşım vardı çok uzun yıllar katlandım bu hareketlerine artık yok huzurluyum

Canım bencede hiç bir tepki verme o arkadaşlarıyla foto koyarak seni kıskandırmaya çalışıyor ben olsam fotoyu çıkarmak yerine komple silerdim istigramdan onun paylaşımlarını görüp kendimi mutsuz etmesine izin vermezdim senin başka arkadaşların yokmu onlarla takıl sen üzerine düştükçe kendini bişey zannedecek oluruna bırak benimde vardı bitane ne zaman aramızda bir kırgınlık olsa faceden saçma sapan paylaşımlar yapardı edepsizce şeyler paylaşırdı sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranırdı bende faceden sildim attım rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…