güya en yakın arkadaşı kankasıydım ama bana hava atmak için olmamış şeyleri olmuş gibi söylerdi mesela halbuki ben yalan olduğunu bilirdim ama bozmazdım, sevgilisi ile ilgili şeyleri bana hava atarak söylerdi. o kıskanacak diye mesela mutlu olduğum şeyleri anlatmaya çekinirdim.
atıyorum bi işe girerdi bana ben şu kadar maaş alıcam diye hava atardı (söylediği rakam benimkinden hep yüksek olurdu) sonra ağzından kaçırırdı gerçek maaşını veya annesi ile konuşurken fark ederdim.
en ufak bir şeyde hemen seninki gibi kin gütmeye laf sokmaya filan çalışırdı. özünde çok iyiydi bunca yıl ona katlandıysam o sebeptendi kendisi benim 13 yıllık arkadaşımdı her şeyimizi bölüşürdük, bana destek olurdu beni de çok sevdiğinden emindim ama istemsizdi heralde bu hareketleri.
nişan günümde saçlarımı başka bir arkadaşım yapıyordu o da makyajımla ilgileniyordu filan o arkadaşımla aralarında ufak bir sürtüşme oldu yarım saat sonra nişan başlayacak o dedem kalp krizi geçirdi diyip beni nişan günümde yalnız bıraktı. tabi dedesi hastanede filan değildi, yalandı. sonrasında beni 3 ay hiç aramadı, 3 ay sonra yine ben yazdım biz neden konuşmuyoruz vs diye hala kinliydi kendisi ile ilgilenmemişim, halbuki nişanlanan bendim değil mi en mutlu günümde onun benimle ilgilenmesi lazımdı ama o ne yaptı..
sonra sana mesaj atanda kabahat dedim ve konuşmuyoruz üzerinden 2.5 yıl geçti. bazen özlüyorum ama o hareketlerinden kurtuldum.