dost dost diye nicesine sarıldım...

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
hayatta sayılıdır dostlarımız..benim de öyle toplasan 2-3 tane ancak vardır.ama ben zaman geçtikçe bu kız arkadaşımdan uzaklaşmaya başladım.sizin de fikirlerinizi almak istiyorum kızlar ben mı alınganlık yapıyorum.
arkadaşımla liseden beri beraberiz yaklaşık 7 sene falan olucak.dostum dediğim insanlardan biri ama ben son zamanlarda ona çok kızıp bi daha hiç görüşmemeyi düşünüyorum artık her söylediği her yaptığı bana batar oldu.kendisi çok dillidir yani bi laf söyleseniz haksız da olsam mümkün değil onu buna ikna edemezsiniz.sonuna kadar kendini savunur falan.artık her söylediğim lafın üzerine kendini haklı çıkarmasından, bıdı bıdı savunmasından nefret eder oldum.bencil olduğunu düşünüyorum.yaptığı,gezdiği,özel hayatını bana hep anlatır dinlerim ben de sonuna kadar.ama ben ona en ufak bişeyi anlatıcağım zaman sanki beni dinlemiyomuş gibi sağa sola bakınır pek oralı olmaz dikkate almaz.hatta bi sevgilim olmuştu zor zamanlar gecirmiştim onun hakkında yorum yapmıycam dedi her defasında.ama kendisi gelir en önemsiz detayları bile benimle paylaşır.ben aynı duyarlılığı hiçbi konuda görmüyorum ondan.bi çift var çalıştığı yerde,onun arkadaşları.onlarla o kadar ilgili ki hoşuna gitmeyen bişey yapsınlar hiç oralı olmamaya çalışıyo,sürekli bi yalakalık tavırları...mesela bi sıkıntısı oluyo şunu böyle böyle yap diyorum ben değilce değil başkası deyince yapar.artık aramıza soğukluklar giriyo farkında değil bence..
en son iki hafta önce bi geziye gitmiştik.onun arkadaş grubu vardı bi de ben sonradan katıldım.aslında istemedim arkadaşlarının olmasını ama onların şirketinin yaptığı bi geziydi ama arkadaşları biz kydolduktan sonra kayıt olmuşlardı.her neyse onların yanında pek rahat olamadım ben.diğerleri de işte niye suskunsun falan derken benim arkadaşım böyle durdugum için rahatsız oldu sanırım.hal ve hareketlerinden anladım.keşke hiç gitmeseydim dedim.biz ikimiz çok istemiştik ama hep onlara göre hareket ettik...gocard yapıcaktık diğerleri istemedi diye yapmadık laf arasında konuşurken benim için 'ben şunu bi bindiriym ablası' tarzı bişeyler söyledi.sanki ben çocuğum ya da eziğim kendi başıma bişey yapamıyorum.beni artık böyle kaale almamasına gıcık oluyorum!!kendisiyle artık eskisi kadar görüşmemeyi düşünüyorum zaten görüşmemizde hep şirketlerinde oluyo ben gidiyorum falan uzun zamandır hiç hususi dışarı çıkıp da beraber bişeyler yapmadık..sizce araya mesafe koymak da hata mı ediyorum.abartıyo muyum ya yanlış bi karar almak istemiyorum sonuçta 7 senelik arkadaş.ama artık bu tarz şeyler birike birike her seferinde sinirimi bozuyo.konuş derseniz de o kendini haklı cıkarır bu sefer artık dananın kuyruğu kopar dayanamam yani.fikirlerinizi bekliyorum

ben 12 yıllık dostluğumu bitirdim be arkadaşım. kimse vazgeçilmez değildir. hayatta tek dostumdu benim için çok önemliydi. evet kimse onun gibi olamadı benim için ama geriye dönüp baktığımda pişman değilim çünkü sana verilen değer kadar değer vereceksin herkese bu dunyada. çünkü bazıları değmiyolar gerçekten

insnalar zamanla değişir, sen de o da değişiyorsunuz.
bu süreçte dostluğunuz da değişecektir.
ama seni yormaya, üzmeye başladıysa (ki başlamış) arada biraz mesafe bırakıp başka arkadaşalrınla görüşmen daha iyi olur bence.
ilişkinizi tamamen koparmak yerinde biraz daha uzaklaşmak sana da iyi gelecektir.
gidişata göre paylaşımlarını artırabilir ya da azaltabilirsin.
ama devam etmeye çabalarsan daha fazla yara alacak gibi dostluğunuz.
buna hiç gerek yok..

kızlar ben hayatıma kimseyi almıyorum onlar bana yeter diyodum meğer hata ediyomuşum.başka kimseye ihtiyacım yok iyi ki onlar var derdim.ama ben onun için bu kadar önemli değilim demekki.sonucu yalnızlık olucak ama canımı da artık sıkmak istemiyorum.

bendee nerdeyse 14 yılık tek dostlugumuzu bitirdik artık çekilmezz haler almaya başladı arkdaşlıgımızzz söylentiler çekmezlikler araya insnaların yalan dolanla girmesi bizim birbirimizi rencide etmesii kopartı son ipleride artık yüzünüde görmk dahi istemiyorum kapatım 1 ay önce hataa yazık dedim harcadıgım zamana .! nyese yaşanmışlık kalıyor geride sende bitirmelisin fazla yüz göz olmusunuz seni kayde almıyor gibi özleikle toplum içnde dostuysan snei kolamalı bence yol bvermenin zamnı gelmşş

karşımıza çıkan her insnadan öğrenecek bişeylerimiz vardır diye düşünürüm ben.
hatta bir dostumla ilişkimiz bittiğinde birbirimizden alacak verecek bişeyimiz kalmadığına inanırım.
başka insnalar tanımak herzaman iyidir.
ha hemen samimi olman gerekmez.
ama seni üzen insanlar için de oturup üzülmemelisin

o kadar güzel bişey söylemişsin ki birbirimize verdiğimiz bişey yok artık sanırım.artık yollar farklı.arkadaş edinmek benim için artık o kadar zor ki...ne birini tanımak istiyorum ne bişeyler paylaşmak,kendimi anlatmak gereksiz gibi geliyo...daha 23 yaşındayım ama hayat enerjim tükenmiş durumda, birini tanımak hayatıma alma fikri çok uzak geliyo

canım sizin kadar olaylar yaşamadık belki ama ben de hassasiyet göremiyorum işte.haklısın onların yanında bunu söylemesi cok sinirlendirdi beni hatta bkaç kere daha yaptı ben de ters ters baktım anladı o da...benim için birini silmek çok kolay aslında,daha önce de olmuştu.ama bu sefer yanlış bi karar almak istemiyorum

rencide etmesine izin vermmelisin eger hr dafasında bu şeklide baskın olup seni ezersee hep öyle gitcek dostlugunuzz mesafe koy bitirmiyosanda ama bence yol ayrımına gelmsinizz artık uzaktıkçaa daha çok üzülürsünnn

Kendine özgüveni olmayan insanlar birilerinin üzerine basarak yükselmeye çalışır. 'ben şunu bi bindiriym ablası' cümlesinden bunu anladım.
Çoğu arkadaşlık/dostluk kıskançlığa yenik düşer. Malesef.

Bi diğer takıldığım nokta sizin ilişkiniz için yorum yapmayış olması sizi neden rahatsız ediyor?
Ben de kimsenin ilişkisi için yorum yapmama taraftarıyım.
Burda kimse birbirini tanımadığı için objektif olsada gerçek hayatta bu böyle değil.

Siz de artık hakettiği değeri verin. Sorun kalmayacaktır.

7 Yıllık bir dostluk da,dostunun kişiliğini,huyunu,suyunu en iyi sen bilirsin.
Eğer sana kendini kötü hissettiriyorsa,bunun çok da alınganlık olduğunu sanmıyorum.
Çünkü dostluğu bitirme kararı şak diye verilecek bir karar değildir.
Her ilişki,her dostluk sonsuza kadar sürmez.
Bazen gerçekten bitmesi gerekir ve biter.
Evet çok üzücü,çok can sıkıcı bir durum ama,
karşı taraf bütün yaşanmışlıklara rağmen,
soğuk,mesafeli ve değişmiş davranıyorsa,
zaten kaybetme ihtimalini düşünmüştür.
İnsan göze alamadığı sonuçlar için riske atmamalı ilişkilerini.
sen iyice düşün bakalım,pek net değil kafan çünkü.
''evet eminim yürümeyecek,çok kırgınım''diyebiliyorsan,önce mesafe koy,baktın düzeltmedi davranışlarını
o zaman görüşmeyi kesersin.

dostt kavramııı sadecee tek taraflı olmuyorr malesfff iki bir ilişkidirrr ortaklıktır evlik gibi oda özzveri isterrr bizimde dostlugumuz bitii ona göre oo çok haklı fedakar özverili ama benim cepheden durumlar farklı yani herkes kendii kıçını koruyor ! ama biten şeyler üzer doga geregiii ben hala özlerim onu mesala

ya o cümleyi hatırladıkça benim cinlerim tepeme çıkıyo!hele diğer arkadaşlarına yalaka tavırlarını gördükten sonra demekki bizim kız kendinden çok güzel ödün veriyomuş diye düşündüm.ben ağırlığımı koyucam artık.haklısın bizim ilişkimizde de kıskançlık var çoğu konuda ben de hissediyorum.
diğer taraftan sıradan bi arkadaş değil ki kendime çok yakın gördüğüm dost dediğim insan.hayatımın zor zamanlarında ondan akıl almıycam da kimden alıcam.zaten genel yakınmam da dinlenmeyişim.en çok buna sinir oluyorum.
insanlar hep anlatmak istiyor ama şöyle oturup da adamakıllı seni dinleyen birini bulmak çok zor.ben artık sıkıldım bu durumdan.aynı hassasiyeti bana da göstersin istiyorum.
bazen belki de bunca sene bişeyleri göremedim diyorum.belki de...

evet yanlış bi karar almak istemiyorum.zamana bıraktım,mesafaliyim artık.belki tümden görüşmeyi kesmem ama bi süre eskisi gibi olmuycak.daha sonra net bi karar vericem duruma göre

sen çok çekmişsin belli hala kızgınsın gibi msjından okunuyo.olması gereken buymuş.yaşadıklarınız demekki artık birbirinizden kopmayı farz kılmış.hayatında olsaydı belki daha dert olmaya devam edicekti.özlenmez mi özlenir tabi ama geri dönüşü olsaydı zaten bi yolunu bulurdunuz

ğüzel özetlemisinn canımm kızgınım kırgınımm aklıma kalbime geliryorr yapılanlar yaptıklarım ama geri dönüşü asla olmayacak artık ğüvenim sıfır şu anlmada tanıyamamışım diyorumm dsotumuu başka insanları dinleyecek kadarrr küçük zekaya sahipmiş diyorum sonraa hayır aslında o bir bahaneymiş o kafaasında bazı şeyleri zaten bitirmiş aama kusacak zamn aramış
her zamn yanında oldum ama fedakarlıgı hep o yapmış ozamn öyle olsa bu dostluk sürermiydi tek taraflı?

Zaman içinde arkadaşının davranışları seni yönlendirecektir zaten.
Bir dostluğun,arkadaşlığın en kötü tarafı bu işte;
ilk başlarda aynı yerden bakarsınız hayata,öyle zannedersiniz daha doğrusu,
tanıdıkça uzaklaşırsınız.Kendiniz kadar ince,hassas,samimi olmadıklarını anladıkça kaçmak istersiniz.
Buna da izin vermezler.Neyse zamanla sende neyin doğru olduğuna karar verip uygularsın.
Ya tamam ya devam.Hayırlısı,herkes için!

amaannn haa arkadaşa dosta karşı alıngan olmaz ...ben bugün yerin dibine girdim ne kötü hastalıklı bir
şeymiş o öyleee alıngan alıngan da acaba alınmasına sebep olan kişi sütten çıkma ak kaşık mı soralım
diyeceğim de neyse...kimseye değilde böyle durumlarda kendime kızıyorum gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…