- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
karşımıza çıkan her insnadan öğrenecek bişeylerimiz vardır diye düşünürüm ben.
hatta bir dostumla ilişkimiz bittiğinde birbirimizden alacak verecek bişeyimiz kalmadığına inanırım.
başka insnalar tanımak herzaman iyidir.
ha hemen samimi olman gerekmez.
ama seni üzen insanlar için de oturup üzülmemelisin
bendee nerdeyse 14 yılık tek dostlugumuzu bitirdik artık çekilmezz haler almaya başladı arkdaşlıgımızzz söylentiler çekmezlikler araya insnaların yalan dolanla girmesi bizim birbirimizi rencide etmesii kopartı son ipleride artık yüzünüde görmk dahi istemiyorum kapatım 1 ay önce hataa yazık dedim harcadıgım zamana .! nyese yaşanmışlık kalıyor geride sende bitirmelisin fazla yüz göz olmusunuz seni kayde almıyor gibi özleikle toplum içnde dostuysan snei kolamalı bence yol bvermenin zamnı gelmşş
canım sizin kadar olaylar yaşamadık belki ama ben de hassasiyet göremiyorum işte.haklısın onların yanında bunu söylemesi cok sinirlendirdi beni hatta bkaç kere daha yaptı ben de ters ters baktım anladı o da...benim için birini silmek çok kolay aslında,daha önce de olmuştu.ama bu sefer yanlış bi karar almak istemiyorum
dosttttmuşş yalan dolann !
aynen katılıyorum................................
Kendine özgüveni olmayan insanlar birilerinin üzerine basarak yükselmeye çalışır. 'ben şunu bi bindiriym ablası' cümlesinden bunu anladım.
Çoğu arkadaşlık/dostluk kıskançlığa yenik düşer. Malesef.
Bi diğer takıldığım nokta sizin ilişkiniz için yorum yapmayış olması sizi neden rahatsız ediyor?
Ben de kimsenin ilişkisi için yorum yapmama taraftarıyım.
Burda kimse birbirini tanımadığı için objektif olsada gerçek hayatta bu böyle değil.
Siz de artık hakettiği değeri verin. Sorun kalmayacaktır.
7 Yıllık bir dostluk da,dostunun kişiliğini,huyunu,suyunu en iyi sen bilirsin.
Eğer sana kendini kötü hissettiriyorsa,bunun çok da alınganlık olduğunu sanmıyorum.
Çünkü dostluğu bitirme kararı şak diye verilecek bir karar değildir.
Her ilişki,her dostluk sonsuza kadar sürmez.
Bazen gerçekten bitmesi gerekir ve biter.
Evet çok üzücü,çok can sıkıcı bir durum ama,
karşı taraf bütün yaşanmışlıklara rağmen,
soğuk,mesafeli ve değişmiş davranıyorsa,
zaten kaybetme ihtimalini düşünmüştür.
İnsan göze alamadığı sonuçlar için riske atmamalı ilişkilerini.
sen iyice düşün bakalım,pek net değil kafan çünkü.
''evet eminim yürümeyecek,çok kırgınım''diyebiliyorsan,önce mesafe koy,baktın düzeltmedi davranışlarını
o zaman görüşmeyi kesersin.
sen çok çekmişsin belli hala kızgınsın gibi msjından okunuyo.olması gereken buymuş.yaşadıklarınız demekki artık birbirinizden kopmayı farz kılmış.hayatında olsaydı belki daha dert olmaya devam edicekti.özlenmez mi özlenir tabi ama geri dönüşü olsaydı zaten bi yolunu bulurdunuzdostt kavramııı sadecee tek taraflı olmuyorr malesfff iki bir ilişkidirrr ortaklıktır evlik gibi oda özzveri isterrr bizimde dostlugumuz bitii ona göre oo çok haklı fedakar özverili ama benim cepheden durumlar farklı yani herkes kendii kıçını koruyor ! ama biten şeyler üzer doga geregiii ben hala özlerim onu mesala
e
sen çok çekmişsin belli hala kızgınsın gibi msjından okunuyo.olması gereken buymuş.yaşadıklarınız demekki artık birbirinizden kopmayı farz kılmış.hayatında olsaydı belki daha dert olmaya devam edicekti.özlenmez mi özlenir tabi ama geri dönüşü olsaydı zaten bi yolunu bulurdunuz
evet yanlış bi karar almak istemiyorum.zamana bıraktım,mesafaliyim artık.belki tümden görüşmeyi kesmem ama bi süre eskisi gibi olmuycak.daha sonra net bi karar vericem duruma göre
sen çok çekmişsin belli hala kızgınsın gibi msjından okunuyo.olması gereken buymuş.yaşadıklarınız demekki artık birbirinizden kopmayı farz kılmış.hayatında olsaydı belki daha dert olmaya devam edicekti.özlenmez mi özlenir tabi ama geri dönüşü olsaydı zaten bi yolunu bulurdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?