Dost kazigi... Yanlisim varsa duzeltin

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
426
178
53
Benmi arkadaslarimi secemiyorum banami böyle denk geliyor bilmiyorum. ben ayseyim fatmayla cok iyi anlasiyoduk geliyoduk gidiyoduk cok iyi anlasiyoduk arkadasdik diyim artik eger arkdslik buysa. Ikimizin cocuklari kucuktu birbirine vurma aglama cocuk kavgalari ve ben birgun cocugumun aglamasiyla kosarak salona gittim arkdsm da salondaydi ve oglum agliyodu noldu dedim bana x vurdu dedi arkdsm vurmus. Beynimden vurulmusa döndum sen nasil benim cocuguma vurabilirsin diye o an hic bisi demedi bende demedim.2 3 hafta gecti icim icimi yiyor ne aradi ne sordu. 2 yillik gecmisimiz var bi arada yedik ictik diye dayanamadim aradim.
O zmn cok canim sikildi ogluma vurdugunu duyunca ama dostlugumuz var hepsini bi anda silip atamam vurmadim cocuk yanlis anladi dedi bende 2 yasindaki cocuk yalani bilmez ne görduyse onu diyor niye baska zmn söylemedide simdi diyor fln dedim sarji bitti kapandi. Hemen msj yazmis 2 yasindaki cocugun lafina bakiyon bana inanmiyonda senin arkdsligin bumuyduda fln filan daha neler neler ne insanligim kaldi ne arkadasligim.o gun yazdikkarindan sonra sabaha kadar agladim oglumun arkadasindan ayrilisini artik bir araya gelemeyecegimizi dusundum sanki bulunmadik hint kumasi.gel zmn git zmn hic konusmadik o konustugu agir cumlelerle kaldim yemin ediyorum hicbir sekilde bende ona sende böle kötusun demedim hep kirici o konustu bende salak salak ya cvp yazmadim yada iyi niyetle msj yazdim. Acaba cocuktur yalan konusmustur arkadasima haksizlikmi ediyorum diye. Ona inanmadigimi sölemis zoruna gidiyomus ona inanmayan bi arkadasla nasil arkadaslik edebilecekmis hep bunu söyledi. Allah yukarda hic birgun vurmadigini dusunmedim vurmustur eminim ama bizde arkadaslik öyle kolay bitmez hatir gönul vardir genede herseye ragmen konusmak istedim bidaha yapmaz diye dusunerekten sizce arkadasima inanmamakla kötumu yapmisim yoksa cocuguma inanip öle bi arkadasla yolumu auirmakla dogrumu etmisim. Bizimki vurmayi gecti bana attigi msjlar hakaretler faceden göndermeler yazilar yenilir yutulur cinsten degildi o yaptiklarindan sonra aslinda cokta iyi bi arkadas degilmis yol yakinken ayrilmisiz diye dusunuyorum. Siz ne dusunursunuz giden arkadasa uzulurmusunuz yoksa sevinirmisiniz

Ne hakla vurabilir ki senin çocuğuna? Birde üzerine o kadar hakaret..Çok iyi olmuş arkadaşlığının bitmesi..Sen o kadar sessiz durmuşken sana hakaret etmesi hiç hoş değil..

Tabi ki de oglum...arkadastir arkada kalir canimdan can olan oglum onemli ...

Ama yapmadim diyor inanmadim diye bana benden cok kustu demedigini birakmadi acaba hakliydida o yuzdenmi bu kadar agir laflar konustuki diyorum. Yoksa olacagi oymus birak ne hali varsa görsun bittigi dahami iyi 2 sene olacak ama ben hala dusunuyorum

siz emin değilsiniz herhalde illa onay almanız mı gerekiyor? Birilerinin " AA iyi yapmışsın o zaten sana yaramazdı" demesi şart mı?

şartların getirdiklerini kabullenmek lazım illa o zaten tü kakaydı diye tatmin olmaya çalışmak olgunca bir davranış değil.

Ayrica size tavir yapmis 2yasindaki cocuk vurdu.diyorsa vurmustur yalan ne bilsin bebé. Yok mesajlar faceler bilmem ne offf hic takma kafana.arkadasin ayni seyi kendi yasasa nelet yapardi sen pnun cocuguna vursan bi de onu aklins getir!

Hiçbir hakla arkadaşım oğluma vuramaz. Ne demek ya bir yanlışıni görmüş olsa bile bana söylemesini isterim. Sen onun çocuğuna bir vur bakalım ortalığı nasıl birbirine katar. Ufacık bir olayda üste çıkmayı başardığını göre. Çok sinirlendim ben kimsenin çocuğuna ne yapmış olursa olsun asla vurmam kendi çocuğum içinde çevremden aynı hassasiyeti beklerim

Ne hakla vurabilir ki senin çocuğuna? Birde üzerine o kadar hakaret..Çok iyi olmuş arkadaşlığının bitmesi..Sen o kadar sessiz durmuşken sana hakaret etmesi hiç hoş değil..

Bakin arkadaslar tek söyledigim vurmussun bu cocuk yalan söylemez ama 2 senelik gecmisiz var hepsini bi anda silemem gibisine konustum hem cocuguma inandim hemde arkadslgmiz devam ettirebilirsek ettirelim dedim ama icim almiyordu ogluma vurdugunu dusununce .. ama msjlar göndermeler agir konusmalar cok zoruma gitti 2 3 ay surdu hem sucluydu hem gucluydu

Tabiki OĞLUM...Evlat için akan sular durur..
Kadına bak! Sana ne hakla hakaret edebiliyor? İnsanda biraz utanma olur, bak sen hatır kıymet var diyorsun kadın sana neler saymış. Bırak arkadaşım bırak yol ver gitsin.

Hem ben çocuğunun doğru söylediğine inanıyorum.

Benim oglum onun kizi vardi erkek cocugu biraz daha vurmali oldugu icin arada onun kiza vururdu ona bile gönlu olmazdi kocasinin kendinin. Misafirlige fln gittigimizde oglum vuracakta gönulleri olmayacak diye diken ustunde otururdum. Cocuguma kizardim bagirirdim yapma diye . Sen kucuk bi cocugun vurduguna tahammul edemiyosunda ben senin vurdugunu nasil kaldiriyim nasil cocuguma degilde sana inaniyim degilmi.

Ohhhh bu msjlari okuyunca icim serinliyor öyle bi arkadstan kurtuldugum icin..
Ama hep cevremizdekiler onu destekledi vurmaz niye vursun 2 yasindaki cocuk yalan söyluyodur diye 2 yasindaki cocuk yalani ne bilecekse

Ben size ne diyorum sadece cocuguma vurdugunu duyunca cocugumu aglayark görunce icim icimi yedi nasil vurabildiki diye cok kizdim kirildim ama sinirim gecince. Arkadaslik dedim bi anda bitirmek istemedim. Acabami ki dedim ama onun attigi msjlar hakaretler arkadasligim dostlgum kalmadi.. aradan zamanda gecti sadece yazdim.. cocuguma inandigimin dogru oldugunu söylesinlerde gidene uzulmeyim diye. Siz ne demeye getirdiniz onuda anlamadim.

Sizde

arkadaslıkta en sınırlendıgım şeylerden biri adam gıbı sorarsın
sankı 7 ceddıne sövmussun gıbı cevap verır! işte o an dersın kendıne ; ben bunla nasıl arkadaslık etmısım
diye.. ve en karaktersız ınsan modelı, aran bozuldugu zaman etrafa yaymadıgı, yapmadıgı şeyi bırakmaz hakkında.
bence ıyı olmus
gormussun yüzünü

Ohhhh bu msjlari okuyunca icim serinliyor öyle bi arkadstan kurtuldugum icin..
Ama hep cevremizdekiler onu destekledi vurmaz niye vursun 2 yasindaki cocuk yalan söyluyodur diye 2 yasindaki cocuk yalani ne bilecekse

Çocuklar biz yetişkinlerden daha masum..Çocuklar niye yalan söylesin? Ben oğluma yalan öğretmedim efendim,ben oğluma doğruluğu öğrettim diyeydin sende.. O kadın koskoca diye haklı yani ha? Hiçte kusura bakmasınlar sizin oğlunuz doğru söylüyor eminim ben..çocuklardan al haberi demişler.

içiniz rahat olsun..insanın evladı her şeyden daha önemli...Hem hadi vurmamış diyelim böyle mi yapması gerekiyor? Ne diye size hakaret ediyor? Bağırıp çağırıyor hızını alamıyor? Sırf ona değil de çocuğunuza inandınız diye mi??? Hiç sanmıyorum.. Hem ayrıca ben sırf çocuğuma inandım onu savundum diye karşımdaki 100 yıllık arkadaşımda olsa,bana böyle çalım atıyorsa bir daha asla muhatap bile olmam...!!

kendi keyfi bilir.. Sen elin sözüne bakma,konuşur durur herkes...

Amaaan sttiret.
Yaptığı savunmanın tekerrüründen belli, hakaretle üste çıkmaya çalışmalar falan.
Ekmek teknesi tadında "3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer vermişsiniz" durumu olmuş.

Çoçuklar çoğu şeyi yalan demez özellikle 2 yaş çoçuğu bana vurdu x diye kafadan uydurmax zaten bende arkadaşlıkda çok cıvıklığı sevmem öyle çoçuğuma karışsın evliliğime burnunu soksun hiç sevmem benim hatta geçen karşılaşdığım bi olayı anlatayım her ikisiyle görüştüğüm çok samimi arkadaş var birinin kızı annesine sormadan partiden çekmiş gitmiş kız daha 12 yaşında anne arayıp buldu tabiki korktuğu için sesinide yükseltti ve ceza uyguluyo benim yanımdan ayrılmıyacaksın diye diğer arkadaş müdale ediyor git kıxım ben izinveriyom diye annenin verdiği cezayı ortadan kaldırmaya çalışıyo sırf samimiyetten bu yaptıkları en gıcık olduğum bir günde oğlum 3 yaşında yaramazlık yapma dedim oda sende yapma yaparsan çamakla ellerini yakarım dedi bunuda benim hergün bir arada yiyip içtiğim insan benim çoçuklarıma diyormuş ben görmeden sorduğumdada aldığım cvp ben kendi çoçuklarıma yapıyorum en az 1 hafta kafa dinliyorum o anda dedim bu arkadaşlık burda bitti ben kabul edemem böyle şeyleri dedim çoçuklarım söz konusuysa annem dahil cahilce hareket ediyorsa inan annemi sınırlarımı koyarım ben taşıdım tek başıma 8 ay ben doğurdum tek başıma ağladığında güldüğünde ben vardım ben olacam yanlarında ölene kadar inşaallah önce rabbim sonra evlatlarım

Kesinlikle haklısınız lütfen kimse için çocuğunuzu azarlayip vurmayın yanlış olduğunu öğretin. Kimsenin vurmasinada izin vermeyin.herkesin kendi çocuğu kıymetli bunu unutmayın. Zaten Size değer verse çocuğunuza vurmazdi. Hirslanmis demekki çocuğunuzun kızına vurmasinadan. Bir nevi acısını çıkarmış yani kendi çocuğu için vurmuştur bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…