Dost kazigi... Yanlisim varsa duzeltin

Orda arkadasimin kizida vardi bana x vurdu demesiydi de ayca vurdu deseydi 2 yasindaki cocuk durduk yere kocaman adama iftirami ediyor kendi kizini söleseydi o bana vurdu diye

Olan olmus da neyin pesindesiniz onu anlamadim.
evet silmeniz gerek o arkadasinizi desek mutlu mu olacaksiniz?
bir cesit ic rahatlatma mi bu?
gerek yok, kapatin konuyu gitsin.

Evet mutlu olacam. Ic rahatlatmayi anlamadim ben ona ne yaptimki icimi rahatlatiyorum ?ne demek istediniz anlamadim

Cok merak ettim bunu hangi çocuk psikologu söylemiş acaba... Bakın ven size kesinlikle vurmadı demiyorum ama o yasta çocugün hayal dünyası çok geniştir ve her söylediği doğru olmayabilir. 13 senemi okul oncesi çocuklara verdim bu işin eğitimini aldım ve belki yüzlerce çocuk tanıdım.

Ne hakla cocuguna vuruyor arkadasim?
Dunyada arkadas olcak baskasi mi kalmadi?
Siz su an barissaniz bu olay hatirlanicak ve eskisi gibi arkadas olmiycaksiniz olaylar yine kopucak bi yerde.
Bosverin gitsin

Aslaaaaaa bi daha hic bi sekilde arkadasligina innmam bu surecte bi ara barisir gibi olduk baska bi arkadasin sayesinde evime geldi cocugunu doyurdu cay icti oturduk eve gitti msj yagdirdi. Gene bi arkds topluluguyla disardaydik yagmur yaginca iceri girmek zorunda kaldik gene gecti bana oturdu eve gitti msj saldiri. Artik hic bi sekilde guvenmem asla hem yapti hem söyledi hem vazgecemedi benden nankör benden kötu bisey görmediki

Hangi psikolog oldugunun bi önemi varsa ismini veriyim sorarsiniz. Neyse görusunuze saygim sonsuz cevremde siz gibi söyleyende oldugu icin aliskinim yani. Cocugunuz varmi?

benim kardesim 2.5 yasindayken annemin bir arkadasi ona sakayla vurur ya da azarlardi.
sana kim vurdu dedigimizde hemen annemin diger arkadasinin adini soylerdi vuran biraz sert mizacliydi ondan korkardi, digeri ise yumusakti hemen sucu ona atardi

herkes sizin gibi dusunecek diye bi kural yok psikologda olsa dusunceler degisiyor demekki. Cocugunuz varmi merak ettim böyle dusunmenize sebep cocugunuzun olmadigini aklima getiriyor
BAKIN hanımefendi bu bir düşünce degil bilimsel gerçek ve bunun benim cocugumun olup olmamasiyla hiç ilgisi yok inanin yu nede siz neye istiyorsanız ona inanin ama tavsiyem çocuğunuzun gelisim donemiyle ilgili birseyler okuyun bilgilenin bence. Umarım arkadasinizlada hersey düzelir ve gönlünüzce okur

şimdi canım şöyle bir durum var.ben öğretmenim ve öğretmen ailesinde büyüdüm.bende okuldayım,hergünçalışıyorum ve hergün bir sürü çocukla iletişim halindeyim.maşallah etrafımda da küçük çocuklar var.akraba çocukları falan.çocukların hayal dünyaları çok geniş oluyor.birini gözleri tutmadı mı hemen bir bahane üretiyorlar "beni dövdü,bana küfür etti"diye.belkide o arkadaşınızın bir suçu yoktur.aslında ben çocuklarımıza çok fazla güvenmeme taraftarıyım.onlara güvendin mi çocuk büyüyünce o güveni sarsacaktır kanısındayım.
tabi arkadaşınızın vurup vurmadığından bir şekilde emin olmalısınız.eğer vurmuşsa iletişimi tamamen kesmelisiniz ama eğer çocuğunuz hayal dünyasında bunları yaşamış ve hayalindekileri size aktarmışsa arkadaşınızdan özür dilemelisiniz.
tabi bundan nasıl emin olmak gerek .bu olayın üzerinden ne kadar süre geçti? tekrar çocuğunuzla konuşsanız? konuştuğunda anlarsınız herhalde.yine aynı şeyleri mi söylüyor anlamak lazım.bu arada çocuk kaç yaşında?

Oglum olay oldugunda 2 yasindaydi simdi 4 yasinda. Ve ben asla ona sormam x sana vurmusmuydu diye etkilenir. Ama ben oglumu biliyorum daha hic karsilasmadim amcam teyzem yengem bi baskasi ögretmenim bana vurdu diye söylemedi. Bilmiyorum tekrar o arkdsada sormam dogru olmaz gibime geöiyor sorupta hala onu önemsedigimi dusunecek simartamam yani. Ogluma inandim bu olayda onun gercek yuzunu görmeme sebep oldu vurabilecegini dusundurdu bana hakaretler etmeyecekti gercekten sucsuzsa kösesine cekilip sessiz kalsaydi konustugu laflar cok agirdi her insan kaldiramaz ama ben insanlardan vazgecemedigim deger verdigim icin 2 sene gecmis hala o sözleri hakkedecek hic bisey yapmadigimi dusunuyorum kendime yediremiyorum neden böyle yaptiki diyorum. Hem cocuguma vurdu beni gunlerce uzdu sonrada msjlar faceden agir göndermeler ben hic birini haketmemistim hic bi sekilde bende.ona kötu bi cvp vermedim saygimi sevgimi korudum onun dilinde kinusmadim.
EDEBIM EL VERMEZ EDEPSIZLIK EDENE . SUSMAK EN IYI CEVAPTIR EDEBI ELDEN GIDENE.
bu sözu okudum sustum..

Ayy ne kadar takmışsın.2 yıl geçmiş.Hayatta kimse mi kalmadı.Hem yenilir yutulur değil hakaretleri diyorsun ama 2 yıl geçmiş hala unutamadım diyorsun.Haklı veya haksız kimse kimseye hakaret edemez.Kimse kimsenin çocuğuna vuramaz.

benimde bazı arkadaşlarımla aram açıldı ama takmıyorum demekki böyle olması gerekiyormuş.
ne biliyim çok samimi olamadığım yada dostum canım demediğim insanlarla görüşmüşüm görüşmemişim çok da umrumda olmuyor.
sizde fazla takmayın böylesi daha iyidir belki.

giden gider iyi etmiş giderek biz yavrumuza kıyamaz iken o kim oluyorda vuracak rabbim böyle insanlardan korusun arkadaşsız kalırım daha iyi

çocuğun kesinlikle doğru söylüyor emin ol, yalan söyleyecek olsa, diğer çocuk için derdi bana o vurdu diye 2 yaşındaki bir çocuktan hatta çocuk bile değil bebekten bahsediyoruz
arkadaşında haftalarca aramayarak kendi anlatmaya çalışmayarak bunu doğrulamış çünkü suçlu
bunu bazı kadınlar yapar misafirliğe gittiği yerde ya da ona misafir gelmişse, ev sahibinin ya da misafirin çocuğunu cimdikleyiverir, vururver, o an bişeyine gıcık olmuştur

seni anlıyorum ama gözyaşların ve üzülmen boşuna malesef, bence kendine başka arkadaş bulmalısın
ama şunu kabul etki, çocuğun varsa ve karşıdakinin de benzer yaşta çocuğu varsa illaki sorun çıkıyor, çocuklar büyük olsa bile çıkıyor çünkü hem çocuklar hem anneler arasında kıskançlıklar oluyor çocuk yüzünden
bence kimseyle derin ilişkiler kurma içinde, kimseden kardeş olmuyor, bazen kardeşten bile kardeş olmazken elden beklememek lazım

bence ne olursa olsun çocuğunuzu dinleyin ve böyle düşmanlık güden tiplerden de uzak durun.zarar verici olabiliyorlar.çocuğunuz için de sizin içinde illaki başka arkadaşlar olur.

Böyle arkadaşın arkasından üzülmem, senin kadar tepkisiz kalıp o kadar hakareti kendime ettirmezdim. Hem vurmuş özür dileyeceği yerde seni ve çocuğunu yalancı çıkarmaya çalışarak mağdur edebiyatı yapmış. Böylesinin Allah bir dediğine inanılır sadece. İsabet olmuş kurtulmuşsun...

Cok guzel yazmissiniz tesekkurler bu konuyu buraya acmamin sebebide zaten böyle guzel icten konusan insanlarin destegine ihtiyacim vardi.

böyle biriyse sil git arkadaşım .belli ki normal biri değil .

2 yasindaki cocuk yalan soylemez.

4 5 yasinda olsa hayal gucu kuvvetli derdim ama, iki yasinda sanmam.
Arkdasin zaten vurmamis olsa bile sonra yaptiklariyla gercek yuzunu gostermis.
Umursama bile.
Bir daha bir sey soyliyecek olursa agzinin payini ver oturt yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…