- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- 53
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
Sahte arkadasliklarinizin bitmesi sizi kötü yapmaz aksine çabuk kurtulduğunu için sevinin onlarda birbirlerinin arkasından atıp yüzüne gülmeye devam etsinler. Takmayın zaten emin olun arkadaşının arkasından konuşan sizinde aranızda ona konuşuyordur olmak isteyen yanınızda olur ben arkadaşımı bilirim der ne olursa olsun vazgeçmez. Olmak ist
Emeynde bahane yaratir. Ne zaman kazık yediğim birini görsem aklımdan bu cümle geçer ben kamelya yi tanırım o böyle birşey yapmaz demez diyip yanımda değilse gerek yok yanımda istememe. Ne zaman ki gelir ben seni tanırım dostluğumuz bozulmasın der onada kapım açıktır her zaman
Bir gün eminönün de alışveriş yapıyoruz,dükkan sahibi oğlumun elini tuttu , birden sıkmaya başladı çocuğun elini , oğlum ağlamaya başladı .Gercek dost olsaydi kaybetmemek icin ugrasirdi. Beni ikna etmeye calisirdi sonucta oda bi anneydi
İnş canm allah gönlüne göre versin iyi geceler hatta artık ii sabahlarYanlis arkdslik secimi kafaya takan kazigi yiyen ben ama uzulende bennn arkadaslik kavramini bilmeyenlere haddinden fazla deger vermisim hep kaybetmisim en cok uzulen zarar görende ben olmusum insallah bundan sonra hakettigim arkdslar cikar karsima
Bir gün eminönün de alışveriş yapıyoruz,dükkan sahibi oğlumun elini tuttu , birden sıkmaya başladı çocuğun elini , oğlum ağlamaya başladı .
Adama nasıl ters bakıyorum ama dışarıdaydım örtümden utandım hala o an neden sabrettim diye çok şaşırıyorum kendime.Nasıl saldırmadım adama.
Ya var böyle manyaklar ne olur hanımlar misafir gittiğiniz evler de çocuğunuzu evin sahibiyle tek bırakmayın , kendi evinizde de bırakmayın isterse otuz senelik arkadaşınız olsun .
Zaten başımıza gelen kötü olaylar hep en yakınımızdan en güvendiğimizden gelmiyor mu ?
E biz kime güvenicez demeyin hiç kimseye güvenmeyin efendim .
Ayrıca arkadaşım dostluk falan hikaye öyle bir şey yok .hiç umrumun umrun da olmazdı.
İnş canm allah gönlüne göre versin iyi geceler hatta artık ii sabahlar
Katil olmak için sebebin ne olurdu diye sorsalar bu anlattığın olay olabilir derdim .
Çocuğun yanlış anlamış veya doğru söylemiş bunu hiç bir zaman bilemeyeceksin .
O yüzden hiç üzülme , görüşme ayrıca da.
Ama yapmadim diyor inanmadim diye bana benden cok kustu demedigini birakmadi acaba hakliydida o yuzdenmi bu kadar agir laflar konustuki diyorum. Yoksa olacagi oymus birak ne hali varsa görsun bittigi dahami iyi 2 sene olacak ama ben hala dusunuyorum
Yanlış biliyor ve konu sahibini yanlış yonlendiroyorsunuz. Sadece o yasta hayalle gerçeği ayırt edemediklerinden soylediklerinin gerçek olmadığını bilmezler. Kısacası o yasta bir çocuğun her söylediği doğru değildir. Hayal ürünü olabilircocuklar 5 yasindan sonra baslar yalana ondan once mumkun degl yalsn soylemezler
Bir üye daha bu konuda net ve malesef yanlış konuşmuş. O yasta çocuklar yalan söyler malesef. Sadece farkında olmazlar. Çünkü hayal ettikleri şeyi gerçek sanarlar. Yani çocuğun söylediği gerçek olmayabilirYapılan bir araştırmaya göre 4 yaşına kadar çocuklar hiçbir şekilde yalan söylemezmiş.Hatta bunun deneyini yapmışlardı canlı bir şekilde,çok şaşırmıştım.Yani çocuğunuz yalan söylemiyor.
Ayrıca o kim ki sizin çocuğunuza vuruyor?Ne hakla?Anne baba bile asla çocuğa vurmamalı.
Böyle bir kişiyi silmekle iyi yapmışsınız,bir de üste çıkmaya çalışıyor.
Bir üye daha bu konuda net ve malesef yanlış konuşmuş. O yasta çocuklar yalan söyler malesef. Sadece farkında olmazlar. Çünkü hayal ettikleri şeyi gerçek sanarlar. Yani çocuğun söylediği gerçek olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?