Dost kazigi... Yanlisim varsa duzeltin

Yanlis arkdslik secimi kafaya takan kazigi yiyen ben ama uzulende bennn arkadaslik kavramini bilmeyenlere haddinden fazla deger vermisim hep kaybetmisim en cok uzulen zarar görende ben olmusum insallah bundan sonra hakettigim arkdslar cikar karsima

Gercek dost olsaydi kaybetmemek icin ugrasirdi. Beni ikna etmeye calisirdi sonucta oda bi anneydi
Bir gün eminönün de alışveriş yapıyoruz,dükkan sahibi oğlumun elini tuttu , birden sıkmaya başladı çocuğun elini , oğlum ağlamaya başladı .
Adama nasıl ters bakıyorum ama dışarıdaydım örtümden utandım hala o an neden sabrettim diye çok şaşırıyorum kendime.Nasıl saldırmadım adama.
Ya var böyle manyaklar ne olur hanımlar misafir gittiğiniz evler de çocuğunuzu evin sahibiyle tek bırakmayın , kendi evinizde de bırakmayın isterse otuz senelik arkadaşınız olsun .
Zaten başımıza gelen kötü olaylar hep en yakınımızdan en güvendiğimizden gelmiyor mu ?
E biz kime güvenicez demeyin hiç kimseye güvenmeyin efendim .
Ayrıca arkadaşım dostluk falan hikaye öyle bir şey yok .hiç umrumun umrun da olmazdı.

İnş canm allah gönlüne göre versin iyi geceler hatta artık ii sabahlar

Haklisiniz ben kimseye guvenilmeyecegini dostum arkadasim sandigim kisiler sayesinde ögrendim

Keske sizde benim yaptigim gibi yapmasaydinizda dukkanini basina yiksaydiniz sinir oluyorum cocuga kötu davranan insanlara kötu bir bakis bakmasi bile yetiyor

Canim yorumunu okuyunca guluyorum katil olmak icinde öldurdugun adamin öldurdugune degmesi lazim ama benimki icin elini kana bulamayada degmez sadece gittigi icin keyfine icilir

salla gitsin boyle arkadasi bacim vurnus bence ki bu kadar uste cikma cabalari gosteriyo ii olmus bittigi
kiz ne uzuluyon seni gorende esin yapti sanar bunlari...

Once o kisi hakliymis. 2 yasinda cocugun lafina bakip kadini dinlememissin bile. Direkt "vurmussun, benim cocugum yalan soylemez" diye lafi tikmissin. Eger gercekten vurmadiysa, seninle arkadasligini kesmekte cok hakli. Ben de benim lafima hic inanmayan birine artik guvenemezdim. Sonradan aklina gelmis acaba gercekten vurmamis olabilir mi diye ama gecti borun pazari...

Arkadasin hakliyken haksiz konuma dusenlerden. Hakaret, laf sokma vs seylere gerek yokmus. Efendi gibi bitirseymis arkadasligini, hakliymis sonucta.
Arada guven olmayan arkadasliklar benim gozumde tiriskadan arkadasliklardir. Kusura bakmayin da. Demek ki arkadaslik, dostluk cok gorusmeyle, cok muhabbetle olmuyor. Birbirinin iyi niyetine, lafina bile guvenmeyen arkadaslik olmasa da olur.

Arkadaşınız vurdumu bilemem ama çocuklar 6 yaşına kadar gerçekle hayali ayırt edemediklerinden olmayan birşeyi olmuş gibi anlatabilirler. Hayal dünyaları çok geniştir ve düşündükleri hayal ettikleri şeyleri gerçek sanabilirler. Bunu da göz önünde bulundurun. Benim 2 3 4 5 6 yaşındaki çocuğum yalan söylemez kadar saçma bir cümle yoktur buna emin olabilirsiniz

Kızım 21 aylık yalandan kolunu bı yere carpıp güya acı cekıyormus gıbı davranıyor..ilgi çekmek ıcın.

Yanı çocuğun her lafına güven olmaz..
Ama ıyı olmuş arkadasının gerçek yuzu çıkmış..ettıgı laflarla..

Yapılan bir araştırmaya göre 4 yaşına kadar çocuklar hiçbir şekilde yalan söylemezmiş.Hatta bunun deneyini yapmışlardı canlı bir şekilde,çok şaşırmıştım.Yani çocuğunuz yalan söylemiyor.
Ayrıca o kim ki sizin çocuğunuza vuruyor?Ne hakla?Anne baba bile asla çocuğa vurmamalı.
Böyle bir kişiyi silmekle iyi yapmışsınız,bir de üste çıkmaya çalışıyor.

Yani uzuldum zira benim akraba cevrem kendi yasitim
o sebeble gidis gelis yaptigim ozel biri yok cocukli olarak ama olsaydi mutlu olurdum neyse
vurmadiysa neden aglamis el kadar bebek ben inanmiyorum demogoji yapiyor arkadasiniz

Arkadasiniz vurmus ve tepki gostermissiniz ki kimse kimsenin cocuguna vuramaz haklisiniz..Simdi derdiniz ne? Cocugunuza vuran arkadasinizla zaten iletisim kurmak hata. Madem cocuguna vurdu diye tepkilisin engelle nosunu uzak dur

Ne hakla cocuguna vuruyor arkadasim?
Dunyada arkadas olcak baskasi mi kalmadi?
Siz su an barissaniz bu olay hatirlanicak ve eskisi gibi arkadas olmiycaksiniz olaylar yine kopucak bi yerde.
Bosverin gitsin

Olan olmus da neyin pesindesiniz onu anlamadim.
evet silmeniz gerek o arkadasinizi desek mutlu mu olacaksiniz?
bir cesit ic rahatlatma mi bu?
gerek yok, kapatin konuyu gitsin.

cocuklar 5 yasindan sonra baslar yalana ondan once mumkun degl yalsn soylemezler
Yanlış biliyor ve konu sahibini yanlış yonlendiroyorsunuz. Sadece o yasta hayalle gerçeği ayırt edemediklerinden soylediklerinin gerçek olmadığını bilmezler. Kısacası o yasta bir çocuğun her söylediği doğru değildir. Hayal ürünü olabilir

Bir üye daha bu konuda net ve malesef yanlış konuşmuş. O yasta çocuklar yalan söyler malesef. Sadece farkında olmazlar. Çünkü hayal ettikleri şeyi gerçek sanarlar. Yani çocuğun söylediği gerçek olmayabilir

Ben cocugum yalan konusmadigindan eminim cunku ozmn hic öyle biseyle karsilsmadim o bna bunu yapti su söle dedi bir kere dedi oda dogruydu. Ben psikolglarla konustum onlari aradim sordum acaba yanlismi yapiyorum diye ama malesef psi. 2 yasindaki cocuk yalan söylemez. Sen bunu arkadasina sormakla hata etmissin zaten vurdum demezdi araniz acilirdi sadece arkadasinizi gördunuz bildiniz ona göre davranirdiniz sormakla arkadasinizi kaybedersiniz dedi okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…